Skip to main content

15 еклектични бани с Splash на Възхитителен Blue

Идеята за създаването на една еклектична баня може да бъде както забавно и обезсърчително в същото време. Въпреки че много собственици на жилища да се насладят на хладно каша от цветове, текстури и дори епохи, че еклектичен стил носи, той се дърпа с елегантност може да бъде трудна задача наистина. Добавете към това засилващо се желание на собствениците на жилища да имат успокояващ баня, която съчетава едно докосване на модерността с избраната от тях стил в дизайна, и проектното задание става още по-сложен. Но днес, ние имаме колекция от 15 чудесните еклектични бани , които ще осигурят ви вдъхновение и идеи, които можете да сложите да се използва. А най-хубавото е, че всички те идват със здравословна доза от синьо!

Пени плочки в синьо създават очарователно фона

Защо синьо питаш? Като начало, това е най-предпочитан основен цвят в банята и съчетава прекрасно с успокояващи неутрални и бяло. Добавете към това и много екзотични нюанси, които тя предлага, и сини еклектични бани са абсолютно идеални за тези, които искат игриво, елегантна и стилна баня, която да отразява тяхната личност.

Обърнете се към стените

Една от запазените марки на еклектичен стил е лекотата, с която ви позволява да се смесват различни стилове дизайн разтягане в различни десетилетия и дори епохи. Въпреки, че това дава голямо разнообразие по отношение на аксесоари, суета, огледала и осветление, които можете да изберете за еклектична банята, тя също изисква внимателно преход между контрастни елементи. Цветът е най-лесният начин да се свързва с различните заедно и синьо прави това с красноречив лекота. В баните, стени, покрити с леки сини плочки навлизат в цвят, докато тя държи класа.

Изискана използване на синьо плочки в банята

Осветление и стенни плочки създава фин Омбре ефект в банята

Ако искате да се излиза извън рамките на плочки, а след това мисля за тапети, който се прави грандиозен завръщане през 2015 г. стенни фрески, подови плочки и дори на тавана да добавите синьо към еклектичния банята, без да поема и което го прави визуално поразителен. Повторете тази оттенък в тела за баня, мивки и други възможности за избор, които правите, а вие имате творчески, индивидуално и неподвластен на времето еклектичен баня.

Изключителен начин за добавяне на синьо до тоалетната

Colorful малка представа баня

Водоустойчив стенопис стена добавя цвят на малката баня

Готини нюанси на синьото

Голямото предимство на бране на цветове като синьото е много нюанси, които предлагат, и лекотата, с която един нюанс преходи в следващия. И така, как това да играе в своя полза в еклектичен тоалетната? От съчетаването на контрастиращи текстури и елементи от дизайна е трудно, можете да използвате този преход в сянка, за да ги свърже заедно без усилие. Вие не сте ограничени само до един “трудно да се намери” оттенък, докато пазарувате за вана, арматура и аксесоари, което прави задачата ви още по-лесно. Нюанси като синьо зелено и тюркоаз може да донесе в намек за зелено, което може да се използва за преход към зелени аксесоари в банята!

Gold носи атмосфера на regality до тоалетната

Плочки в банята донесе контраст и елемент на изненада за настройката

Баня с синьо-зелено плочки и вана в червено

Faux стенопис плочки стена създава забавно фокусна точка в банята

Възползвайте се от многобройните нюанси на синьото за цветна баня

Потопете се в Blue!

Дизайнерите предлагаме да се придържате към основния бял фон, докато оформянето на една еклектична баня, тъй като тя помага в създаването на един успокояващ, неподвластна на времето пространство. Синьото е идеалният партньор тук, тъй като тя работи блестящо с бяло и не изглежда не на място или безвкусно, дори и в най-малките бани. С реколта вани и ретро дизайн поема в последните няколко години, мисля за цветна вана в синьо (нокът фута или самостоятелно) за подправка на настройката. Ако бял не работи за вас, можете дори да изберат изцяло син фон за едноцветен вид.

Вана носи синята красота на този еклектичен баня

Прекрасна използването на синьо в еклектичен банята

Брилянтно баня в синьо с красива изкуство стена

Уникален дизайн таван добавя цвят и стил към банята