Skip to main content

4 Κοινά λάθη Σχεδιασμός Μπάνιο και πώς να την αποφύγετε

4 Κοινή Μπάνιο Design Λάθη

Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι επαγγελματίες διακοσμητές, και γι ‘αυτό είναι εντάξει για να κάνω μερικά λάθη σχεδιασμού από καιρό σε καιρό (Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν, έτσι δεν είναι;). Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ζουν με στραβοπατήματα σας για πάντα. Συχνά, με μερικά μικρά τσιμπήματα, αυτά τα λάθη διορθώνονται εύκολα και εσωτερικούς χώρους σας να αισθανθεί πιο υπέροχο και λειτουργικό από ποτέ.

Εδώ είναι τέσσερα από τα πιο συνηθισμένα λάθη σχεδιασμού μπάνιο βλέπουμε, καθώς και τα απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τα διορθώσουμε. Αν διαπιστώσετε ότι είστε ένοχος για ένα ή δύο στον κατάλογο, μην ανησυχείτε-υποστείτε εδώ για να βοηθήσουμε.

1. Δεν layering φωτισμού

Είσαι διευθέτηση με απλά τον φωτισμό οροφής στο μπάνιο σας; Αν ναι, κάνετε στον εαυτό σας μια κακή. Πολυεπίπεδη φωτισμός είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας πραγματικά λειτουργικό δωμάτιο και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Πολυεπίπεδη φωτισμού κάνει ρουτίνα περιποίησης, όπως το ξύρισμα ή τη θέση σε μακιγιάζ, πολύ πιο εύκολη.

Για όσους σίγουροι για το τι είναι μια πολυεπίπεδη ρύθμιση φωτισμού μπορεί να μοιάζει, εδώ είναι ένα παράδειγμα:

  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός:  τα υπάρχοντα φωτισμό οροφής σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο προσθήκης επιπλέον εσοχή φωτισμού για να φωτίζει μέχρι οποιαδήποτε σκοτεινές γωνίες.
  • Ο φωτισμός έμφασης:  Ένα πρόσθετο εξάρτημα γύρω από τον καθρέφτη ή ματαιοδοξία βοηθά με την περιποίηση ρουτίνες. Αν έχετε συχνά απορροφούν στην μπανιέρα για να χαλαρώσετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα εξάρτημα εκεί? ένα που θα σας αφήσει να χαμηλώστε τα φώτα για να δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα.
  • Φωτισμού Εργασία:  Μικρότερες, άναψε καθρέφτες ομορφιά μπορεί επίσης να βοηθήσει με την περιποίηση.

2. αποθήκευσης Κάνοντας μια δεύτερη σκέψη

Όπως φωτισμού πολυεπίπεδη, αυτό το λάθος επηρεάζει τόσο τη μορφή και τη λειτουργία. Ένα μπάνιο χωρίς να υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης για να κρατήσει τα πάντα οργανωμένη είναι πολύ συχνές. Τα προϊόντα να συσσωρεύονται παντού, κάνοντας το χώρο να φανεί ακατάστατο και αποσπούν την προσοχή από το σχεδιασμό.

Ήρθε η ώρα να πάρει στα σοβαρά την αποθήκευση. Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Περάστε από ρουτίνες σας με το μπάνιο σας ως έχει, και να κάνουμε το καλύτερο για να εντοπίσει τα πράγματα αρχίζουν να καταρρεύσει. Εστίαση σε οποιοδήποτε σημείο όπου μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να πάρει απογοητευμένοι με την τρέχουσα διάταξή σας, ή να σκάβουν μέσα ανοργάνωτο συρτάρια για να βρείτε ένα στοιχείο που χρειάζεστε.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε για ψώνια για κατάλληλες λύσεις αποθήκευσης με προβληματικές περιοχές σας στο μυαλό. Εδώ είναι το κλειδί: όχι μόνο επιλέγουν το φθηνότερο, χρηστικό επιλογή. Αντ ‘αυτού, επενδύστε σε ένα κομμάτι που θα κάνει διπλό καθήκον, προσθέτοντας κάποια αισθητική αξία, όπως τα ψάθινα καλάθια φαίνεται από τα παραπάνω.

3. φωτιστικά Κακός συνδυασμός

Ας το παραδεχτούμε: είναι αρκετά εύκολο να αναντιστοιχία φωτιστικά. Μπορεί να έχετε ξανά κάνει το κομμάτι-από-κομμάτι το μπάνιο σας, μόνο συνειδητοποιώντας την πάροδο του χρόνου ότι κάτι δεν είναι αρκετά προσθέσετε έως και στο σχεδιασμό σας. Ευτυχώς, όμως, είναι επίσης μια αρκετά εύκολη λύση? ένα που μπορεί σίγουρα να αντιμετωπιστεί σε ένα Σαββατοκύριακο.

Όταν ασχολούμαστε με φωτιστικά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, ενώ το υλικό που θα επιλέξετε για φωτιστικά σας είναι το κλειδί, το φινίρισμα μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο. Δύο φωτιστικά που είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό σώμα, αλλά να φιλοξενήσει διαφορετικά φινιρίσματα, δεν θα ταιριάζει. Εξετάστε το βλέμμα είστε μετά, πριν την αγορά:

  • Γυαλισμένο:  γυαλισμένο φινίρισμα είναι το πιο σύγχρονο αναζητούν, με απαλή υφή και υψηλή λάμψη.
  • Βουρτσισμένο ή σατέν:  Αυτά τα τέρματα είναι το πιο κοινό, προσφέροντας περισσότερες από μια ματιά ματ.
  • Λαδωμένη:  Ορισμένοι θεωρούν πιο σκούρα, λαδωμένο φινίρισμα να είναι λίγο ντεμοντέ, όμως, λειτουργούν καλά με ορισμένα αισθητικά στυλ, όπως Τοσκάνης ή γαλλικό σχέδιο Χώρα.

4. Ξεχνώντας για διακόσμηση

Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα στενό χώρο, μπορεί να είναι δελεαστικό να παραιτηθεί μπάνιο διακόσμηση για το φόβο της δημιουργίας ακαταστασία (βλ μπάνιο σχεδιασμός λάθος # 2). Ωστόσο, συνιστάται να μην ακολουθούν αυτόν τον πειρασμό. Η διακόσμηση στοιχεία είναι συχνά τα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν κάνουν το σχεδιασμό σας να αισθανθεί εκ προθέσεως, πλήρη, και προσωπικά, και όχι μια αυστηρά χρηστικό χώρο ή εκ των υστέρων.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται πάρα πολύ διακόσμηση για να τραβήξει από μια συνεκτική ματιά. Ξεκινήστε κάνοντας ότι όλα τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όπως σας όπως πετσέτες και πατάκια αγώνα. Βάλτε ένα κομμάτι ή δύο από τοίχο τέχνης στην οθόνη. Στη συνέχεια, αν έχετε οποιοδήποτε δωμάτιο, μπορείτε να προσθέσετε λίγο πράσινο ή κεριά για να ματαιοδοξία σας ή σε άλλη επίπεδη επιφάνεια.

τα λάθη σχεδιασμού Μπάνιο συμβεί στο καλύτερο από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο.