Skip to main content

4 τρόποι για να Spice Up τραπεζαρίας σας δωμάτιο σε έναν προϋπολογισμό

Η επίσημη τραπεζαρίες μπορεί γρήγορα να γίνει μονότονο και ξεπερασμένες. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εμάς τρώνε το μεγαλύτερο μέρος των γευμάτων μας στο τραπέζι της κουζίνας, είναι εύκολο να παραβλέψουμε αυτό το χώρο, όταν ήρθε η ώρα Ανακαίνιση.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται ένα τεράστιο προϋπολογισμό για να ενημερώσετε τραπεζαρία σας. Εδώ είναι τέσσερις εύκολους τρόπους για να καλλωπίζω μια επίσημη τραπεζαρία και να τους καλεσμένους σας ooh-σης και Ααα-σης, χωρίς σπάσιμο της τράπεζας.

Προσθέστε ένα τοίχο προφορά

Είτε θέλετε να βάψετε έναν τοίχο ένα τολμηρό νέο χρώμα, ή να επιλέξουν μια σύγχρονη εκδοχή ταπετσαρία, προσθέτοντας ένα τοίχο προφορά θα ανανεωθεί άμεσα την εμφάνιση του χώρου τραπεζαρία σας. Επιπλέον, δεδομένου ότι τόσο το χρώμα και το φόντο είναι αρκετά προσιτές, και η εφαρμογή είναι εύκολο να ολοκληρωθεί, το έργο αυτό είναι ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσει ένα κομβικό σημείο χωρίς τη διεξαγωγή των σημαντικών ανακαινίσεων.

Ξεκινήστε επιλέγοντας ποια τοίχο με προφορά. Συνήθως, ο τοίχος έμφαση θα είναι το πρώτο τοίχο που βλέπετε κατά την είσοδό τους στην αίθουσα: το τείχος που είναι πιο μακριά από την πόρτα. Στην ιδανική περίπτωση, θα είναι επίσης ένας τοίχος που δεν έχει πόρτες ή παράθυρα, έτσι ώστε τα νέα τοίχο προφορά σας πραγματικά ξεχωρίζει, χωρίς εισβολή.

Μην φοβάστε να κάνει μια δήλωση: Οι τοίχοι έμφαση γραφτό να γίνει εντυπωσιακό! Τώρα είναι η ώρα να παίξει με εκτυπώσεις και σχέδια, για να προσθέσετε μερικές μεταλλικές αποχρώσεις, ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα τοίχο γκαλερί χρησιμοποιώντας μερικές οικογενειακές φωτογραφίες. Τίποτα πηγαίνει, εφ ‘όσον μπορείτε να βεβαιωθείτε για την αντίθεση τοίχο προφορά σας από το υπόλοιπο του δωματίου.

Πηγαίνετε εκλεκτική

Συντονισμός κάθε στοιχείο στην τραπεζαρία σας μπορεί να πάρει δαπανηρή. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε εκλεκτικό σχεδιασμό για να αναμίξετε και να ταιριάξετε διάφορα στυλ, κατασκευές, ακόμη και χρονικές περιόδους. Κάνοντας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία για να βάλετε ένα μαζί του σχεδιασμού που λειτουργεί στον προϋπολογισμό σας.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι το σχέδιό σας παραμένει συνεκτική. Θυμηθείτε: πάνω απ ‘όλα, ο χώρος θα πρέπει να παραμένουν σε λειτουργία. Κάντε ένα σχέδιο για το σχεδιασμό σας πριν ξεκινήσετε, και να κάνουμε το καλύτερο για να κρατήσει τη λειτουργία στο προσκήνιο. Μην φοβάστε να επεξεργαστείτε as you go. Εάν υπάρχουν ποτέ τόσα πολλά σχεδιαστικά στοιχεία του παρόντος ότι γίνεται δύσκολο να προσδιοριστεί η λειτουργικότητα με την πρώτη ματιά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αφαιρέσετε λιγότερο απαραίτητα κομμάτια μέχρι λειτουργικότητα καθίσταται σαφές και πάλι.

Θα ήθελα επίσης να κρατήσει το δωμάτιο ενωμένη. Οι εργασίες για την εξεύρεση μερικές μικρές λεπτομέρειες, χρώματα, σχήματα, μοτίβα, τα οποία μπορείτε να επαναλάβετε σε διάφορες πτυχές του σχεδίου σας. Αυτό εξασφαλίζει όλα τα σχεδιαστικά στοιχεία σας να αισθανθεί εκ προθέσεως, όχι τυχαία ρίχνονται μαζί.

Σκεφτείτε το φωτισμό δήλωση

Ο απλούστερος τρόπος για να καλλωπίζω τραπεζαρία σας σε έναν προϋπολογισμό είναι η εμπορία βασικών φωτιστικό σας για μια λειτουργία φωτισμού δήλωση. Από το μεγάλο μενταγιόν στο μοναδικό πολυελαίους, δεν υπάρχει λάθος αισθητική. Θα θελήσετε να επιλέξετε ένα κομμάτι που αισθάνεται αυθεντική με την αίσθηση του στυλ. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά λειτουργικά κομμάτια των συμβουλών που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να εξασφαλίσει φωτιστικό σας λειτουργεί με το δωμάτιο.

Κατ ‘αρχάς, να εξετάσει τις αναλογίες του δωματίου. Θα ήθελα να λογοδοτήσουν για το μέγεθος του πίνακα σας, και τις αναλογίες ίδιο το δωμάτιο σας. Αν επίσημη τραπεζαρία σας μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα, μπορεί να θέλετε να εξετάσει μια σειρά ταιριάζουν μενταγιόν. Αλλά, εάν το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει μόνο την οικογένειά σας από τις τέσσερις, ίσως και μόνο πολυέλαιος θα κάνει το κόλπο. Κατά κανόνα, φωτιστικό σας θα πρέπει να καλύπτει τα 2/3 του πίνακα.

Επιπλέον, φροντίστε να στρώμα φωτισμού, έτσι ώστε η μόνη πηγή φωτός δεν είναι ότι μόνο φωτιστικό. Σκεφτείτε την προσθήκη σε κάποιο φως του περιβάλλοντος, με τη μορφή του κρυφό φωτισμό, καθώς και μερικά φωτιστικά προφορά για να λαμπρύνει επάνω οποιαδήποτε σκοτεινές γωνίες. Από τραπεζαρίες είναι όλα σχετικά με την ατμόσφαιρα, μπορείτε επίσης να θέλετε να εξετάσει το φωτισμό που είναι σε θέση να βάλει σε ένα dimmer.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ

Accessorizing ένα δωμάτιο είναι σαν να βάζουμε το κερασάκι στην κορυφή ενός παγωτό. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Δεν χρειάζεται να τρελαίνομαι, δεδομένου ότι ο στόχος εξακολουθεί να είναι να ενημερώσετε τραπεζαρία σας σε έναν προϋπολογισμό, αλλά την προσθήκη μερικών πινελιές πηγαίνει πολύ μακριά.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας με σύνεση. Κανείς δεν θέλει ακαταστασία, ειδικά σε μια περιοχή που είναι γραφτό να κρατήσει πολλά άτομα ταυτόχρονα. Ένα μεγάλο μπουφέ είναι όμορφη, αλλά λειτουργεί μόνο εάν ο χώρος επιτρέπει. Αν δεν έχετε πολύ χώρο για να εργαστεί με, ένα καλύτερο στοίχημα είναι να επιλέξουν μικρότερα αξεσουάρ, όπως ένα απλό, floral κεντρικό ή ένα παλιό καλάθι bar.

Τέλος, να διασκεδάσουν με αυτό! Το σπίτι σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει ποιος είσαι και τι σας αρέσει, γι ‘αυτό μην φοβάστε να εμποτίσουν το δωμάτιο με την προσωπικότητά σας. Σταματήστε σε μια πώληση γκαράζ και να πάρει κάποια διακοσμητικά γυάλινα μπουκάλια, ή το χρώμα κουκουνάρια με τα παιδιά σας για να γεμίσει ένα γυάλινο μπολ ως κεντρικό. Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα σας αρέσει να δει επίσημη τραπεζαρία σας μεταμορφώσει αν έχετε τη διασκέδαση κάνοντας το.

Δίνοντας επίσημη τραπεζαρία σας ένα makeover δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα. Έχουμε καταλήξει σε τέσσερις εύκολους τρόπους για να καλλωπίζω τραπεζαρία σας σε έναν προϋπολογισμό. Αφού δώσει αυτές τις ιδέες μια δοκιμή, να καλέσει μερικούς φίλους για φαγητό και να δούμε τι θα παρατηρήσετε σχετικά με νέα εμφάνιση σας.