Skip to main content

4 начина да разнообразите Трапезария по Бюджет

Официални трапезарии може бързо да станат сиви и остарели. Тъй като повечето от нас се хранят по-голямата част от нашите ястия на масата в кухнята, това е лесно да се пренебрегват това пространство, когато е време на възстановителни работи.

За щастие, не е нужно огромен бюджет, за да актуализирате трапезария. Ето четири лесни начина да подсилят официална трапезария и имат Вашите гости ооо-ните и Ааа-ните, без нарушаване на банката.

Поставяне на ударение стена

Дали боя на стената една нова и смела цвят, или да изберат един модерен поглед върху тапети, добавяйки акцент стена веднага ще освежи външния вид на вашия трапезария. Плюс това, тъй като и двете боя и тапети са доста достъпни цени, както и приложение е лесно да се пълни, този проект е един лесен начин да се създаде фокусна точка, без да предприемат каквито и да било на основен ремонт.

Започнете с избора на който стена акцент. Обикновено стена акцент ще бъде първата стена, което виждате при влизане в стаята: стената, която е най-отдалечена от вратата. В идеалния случай, той ще бъде и една стена, която няма никакви врати или прозорци, така че вашият нов акцент стена наистина се откроява, без проникване.

Не се страхувайте да направи изявление: Акцент стени са предназначени да бъдат привлекателни! Сега е времето да си играе с щампи и модели, за да добавите няколко метални акценти, или дори да създадете галерия стена с помощта на някои семейни снимки. Всичко е позволено, стига да се уверете, че да контрастира акцента си стена от останалата част на помещението.

Отиди еклектичен

Координирането на всеки елемент във вашата трапезария може да получи скъп. Не се страхувай да се използва разнообразен дизайн, за да микс и мач различни стилове, произвежда, дори периоди от време. Правейки дава възможност за по-голяма свобода да се постави дизайн заедно, който работи в бюджета си.

Това каза, че има няколко неща, които можете да направите, за да се гарантира, че вашият проект за съхраняването на сближаването. Запомнете: най-вече пространството трябва да остане функционален. Направете си план за вашия проект, преди да започнете, и направете всичко възможно да се запази функцията на преден план. Не се страхувайте да редактирате, както и да отидете. Ако някога сте толкова много дизайнерски елементи, присъстващи, че става трудно да се определят функциите на пръв поглед, най-добре е да се отстранят по-необходими парчета, докато функционалност става ясно отново.

Вие също ще искате да запазите стаята обединени. Работата по намирането на някои малки детайли-цветове, форми, модели, които можете да повторите в различни аспекти на дизайна. Това гарантира на всички ваши елементи от дизайна чувстват умишлено, а не безразборно хвърлен заедно.

Помислете изявление осветление

Най-простият начин да се подсилят вашата трапезария с ограничен бюджет е за търговия на основния си осветително тяло за функция изявление осветление. От големи висулки, до уникални полилеи, няма грешна естетика. Вие ще искате да изберете парче, което се чувства автентичен към чувството си за стил. Това каза, че има няколко функционални съвети, които трябва да следвате, за да си осигурите тяло работи с помещението.

Първо, помислете пропорции на помещението. Вие ще искате да се вземат предвид размера на вашата маса, а пропорциите на самата стая. Ако вашата официална маса трапезария с капацитет 10 души, може да искате да разгледа редица от съвпадение висулки. Но, ако стаята е с капацитет само семейството си на четири, може би един-единствен полилей ще свърши работа. Като правило, си осветително тяло трябва да покрива 2/3 от масата.

Освен това, не забравяйте да слой си осветление, така че единственият източник на светлина не е, че единствена за хващане. Помислете за добавяне в някои околната светлина под формата на укрепена осветление, както и няколко акцент тела да озарява всички тъмни ъгли. От трапезарии са всичко за атмосфера, може също да искате да разгледа осветление, което е в състояние да бъде поставен върху по-бледа.

Да не забравяме и аксесоари

Аксесоарите една стая е като да сложиш черешката на върха на мелба. Той прави всичко различно. Няма нужда да се побърка, тъй като целта е все още да актуализирате трапезария с ограничен бюджет, но добавянето на няколко щрихи се извърви дълъг път.

Опитайте се да използвате вашето пространство разумно. Никой не иска елементарно, особено в област, която е предназначена да държи много хора наведнъж. Голям бюфет е красива, но работи само ако пространството позволява. Ако не разполагате с много място за работа, по-добър залог е да се откажете за по-малки аксесоари като прост, цветен централният или антика бар количка.

И накрая, да се забавляват с него! Вашият дом трябва да отразява кои сте и какво ви харесва, така че не се страхувайте да се влеят в стаята с вашата личност. Спрете на гаражна разпродажба и да вземем някои декоративни стъклени бутилки, или боя борови шишарки с децата си, за да запълни една стъклена купа като централен. Каквото и да изберете, ще ви харесат виждат вашата официална трапезария трансформират ако имате забавно да го прави.

Даване на вашата официална трапезария разкрасява не трябва да разбие банка. Ние измислихме четири лесни начина да Издокарайте трапезария с ограничен бюджет. След като даде тези идеи пробвам, поканете няколко приятели на вечеря и да видим какво те забележат за новия си външен вид.