Skip to main content

4 Общи Дизайн Грешки за баня и как да се избягва

4 обща баня дизайн Грешки

Повечето от нас не са професионални интериорни дизайнери, поради което е добре да направите няколко дизайнерски грешки от време на време (това е най-добрият начин да се научи, нали?). Въпреки това, не е нужно да живееш с вашите грешни стъпки завинаги. Често, само с няколко малки ощипвам, тези грешки са лесни за фиксирани и интериора се чувстват по-приказни и функционални от всякога.

Ето четири от най-честите грешки, дизайн баня, които виждаме, както и прости стъпки, които можете да предприемете, за да ги поправи. Ако установите, че сте виновен за една или две в списъка, не се притеснявай-ние сме преди тук, за да помогнем.

1. Не е наслояване осветление

Възможно ли е уреждане с просто горно осветление в банята? Ако е така, вие сте сами правят лоша услуга. Layered осветление е от ключово значение за създаването на една наистина функционална зала, а в банята не е изключение. Layered осветление прави коняр съчетания, като бръснене или нанасяне на грим, а много по-лесно.

За тези, сигурни какво може да изглежда слоеста договореност осветление като, ето един пример:

  • Ambient осветление:  Вашите съществуващи горно осветление. Бихте могли да добавите допълнителна вградено осветление, за да се проясни някакви тъмни ъгли.
  • Акцент осветление:  Допълнително приспособление около огледалото или суетата помага с коняр съчетания. Ако често се потопете във ваната, за да се отпуснете, да се помисли за добавяне на арматура и там; този, който ще ви позволи да намаляване на осветлението, за да се създаде някаква атмосфера.
  • Задача осветление:  По-малки, осветени огледала за красота могат също да помогнат с оформяне.

2. При съхранение на заден план

Подобно на пластове осветление, тази грешка се отразява на формата и функцията. Баня без достатъчно място в хранилището, за да организира всичко е твърде често срещана. Продукти се натрупали навсякъде, което прави външния вид на стаята разхвърлян и разсейващо от дизайна.

Това е време, за да получите сериозно за съхранение. Първата стъпка е да разберете какво точно имате нужда. Преминете през съчетания с вашата баня едно към едно, и направете всичко възможно да определят точно мястото, където нещата започват да се съборят. Съсредоточете се върху всички точки, където можете откриете себе си разочарован със сегашната си оформление, или рови в неорганизирани чекмеджета, за да намерите елемент имате нужда.

След това отидете на пазар за подходящи решения за съхранение с вашите проблемни области в ума. Тук е ключът: не само да изберат най-евтиния, утилитарен опция. Вместо това, се инвестира в едно парче, което ще направи двойно мито, като добавите някои естетическа стойност, като кошници от ракита, показани по-горе.

3. несъотВетстВаща тела

Нека си го кажем: това е доста лесно да се разминаване тела. Може да сте отново направи вашата баня парче по парче, само осъзнавайки, с течение на времето, че нещо не е съвсем добавите в своя дизайн. За щастие, обаче, тя също е доста лесно решение; този, който със сигурност може да бъде решен в един уикенд.

Когато става въпрос за тела, това е важно да се помни, че докато материалът да изберете за вашите тела е от ключово значение, на финала може да бъде още по-така. Две тела, които са изработени от същия материал на тялото, но седалище на различни облицовки, няма да съвпадат. Помислете за външния вид, което търсите, преди покупка:

  • Полирани:  полиран завършва са най-модерните търсите, с участието на гладка консистенция и силен блясък.
  • Матиран или сатен:  Тези покрития са най-често срещаните, като предлага повече от матирана кожа.
  • Смазана:  Някои смятат, че по-тъмен, смазана покрития да бъде малко старомоден, обаче, те работят добре с определени естетически стилове като тоскански или френски дизайн Държава.

4. Забравяйки за интериор

Когато става въпрос за по-тясно пространство, тя може да се изкушат да се откажат баня декор за страха от създаването елементарно (вж баня дизайн грешка # 2). Въпреки това, ние съветваме след това желание. Декор често са детайлите, които могат да ви помогнат да направите своя дизайн се чувстват умишлено, пълна и лична, а не строго утилитарен пространство или на заден план.

Истината е, че не е нужно прекалено много декор потеглям сплотена поглед. Започнете, като се уверим всички ваши текстил-като кърпи и стелки-мач. Поставете парче или две от по стените на показ. След това, ако имате всяка стая, помислете за добавяне на някои зеленина или свещи, за да си суета или друга плоска повърхност.

За баня грешки дизайн се случват на най-доброто от нас, но това не значи, че не могат да се учат от грешките си и да направи някои промени към по-добро.