Skip to main content

4-те грешки, най-общата всекидневна (и как да ги поправи)

Тези дни, дневната е един от най-важните стаи в дома – и земята, отглеждане на някои от най-сериозните грешки, интериорен дизайн. За щастие, дали проблемът е дивани облицовка на стените или игнориране естетика в полза на строга функционалност, повечето от тези проблеми имат и доста лесно решение.

Ако мислите, че може да е виновен за една или две хол грешки, продължавайте да четете. Ние ще ви покажем как да идентифицираме проблема в ръка, да обясни защо не работи, и ви научи как да направите необходимите промени, за да приведете дизайн на следващото ниво. Понякога малки ощипвам направи всичко различно.

Недоразумение част

Дял е един от ключовите елементи на интериорния дизайн. По същество, тази концепция се свежда до начина, по който предмети в стаята се отнасят един към друг. В идеалния случай, всеки компонент на стаята варира по форма и размер, за да пазят нещата визуално интересен, но все още се събират, за да се чувстват добре пространството обединени.

За да направите това, повечето дизайнери се възползват от златното съотношение. Това уравнение казва, че споразумения за мебели са най-естетичен, когато се съхранява в съотношение 2: 3. Направете снимката по-горе като пример. Ще забележите, че той разполага с масичка за кафе, което е две трети от дължината на дивана и диван, който е две трети от ширината на килима на областта. Стремете се да отразяват тези пропорции в свой собствен дизайн.

Вероятно няма да се наложи да се прекъсне всякакви управници да дръпнете това изглежда изключен. Използвайте възприятие за намиране на правилните пропорции. Както можете да организира пространството си, обърнете внимание на това как тези, определени фирми карат да се чувстваш. Ако нещо се чувства “изключено”, да си поиграете с подреждането, докато се почувствате по-спокойни. В този момент, си пропорции-вероятно ще бъде в ред.

Обадите на телефон, в оформлението

Всички сме виждали дневна или две, когато всички мебели се изтласква нагоре по стените, оставяйки една пещера пространство в средата на стаята. Въпреки, че това първоначално може да изглежда като чудесен начин да направите стаята чувствам по-голям, то в крайна сметка оставя пространство чувство на загуба на равновесие. Той също така значително ограничава количеството използваемо пространство.

В този случай, а не с помощта на стените като ваш водач, целта ви трябва да бъде да се създаде различни групи с мебели. Започнете с бране на фокусна точка за стаята – като камина, някои вградени модули, или дори на доста голям телевизионен екран – и да изгради своя договореност около тази точка.

Повечето хол дизайни ще се съсредоточават върху това основната група. Все пак, това не означава, че трябва да бъде само един. Ако имате достатъчно място, за да се създаде място, където има второстепенна функция – като кът за четене или работно бюро – да организира тези елементи в дадена група от тяхната собствена. Важното е, че всяка част от обзавеждането се чувства така, сякаш тя е целенасочено поставени да работят с останалата част от елементите в стаята.

Пренебрегването си наслояване

Тези дни, дневни са едни от най-често използваните пространства в домовете ни. Те са къде отиваме, за да се облегнете, отпуснете се и се отпуснете след дълъг ден. Въпреки това, тъй като тези стаи придобиват все по “живял-в”, те също стана жертва на приоритизиране функция над форма до степен, че пространството в крайна сметка се чувства непълна.

Когато си пространство, което липсва, че естетически докосване, в сила от наслояване е ключът към това възвръщане към живот. Пълна дизайн се състои от комбинация от следните елементи:

  • Тапети:  Боя, тапети
  • Под:  дърво, мокет, винил
  • Мебели :  Легла, столове, маси
  • Текстил :  възглавници, одеяла, килими, спално бельо
  • Осветление : осветителни тела, настолни лампи, околната функции
  • Завеси:  Снимки, произведения на изкуството, огледала
  • Декор предмети:  цветя, масичка за кафе книги, tchotchkes

Най-добре е да се търси из стаята и да направи преглед на всички слоеве липсват в своя дизайн. След това, с течение на времето, да положи усилия, за да ги включи. Както можете да добавяте елементи, не забравяйте да изберете продукти, които се предлагат в разнообразие от форми, размери и текстури, така че ще видите също така в полза на допълнителен визуален интерес.

Забравяйки за единство

Понякога нашите всекидневни могат да станат колекции от елементите на проекта, които сме събрани през годините вместо един, окончателно изявление стил. Дали това е резултат от комбинирането на домакинствата или няколко хода, едно докосване на единство обикновено е всичко необходимо, за да се изравни по най-разнообразен дизайн заедно.

В този случай, цвят е вашето тайно оръжие. Отделете малко време да погледнете снимката по-горе и ще видиш как по-голямата част от предметите, попадат в една и съща цветова палитра. Дори и да не сте фен на съвпадение, че много, добавянето на няколко координационни нюанси могат да помогнат дръпнете стаята заедно. Блокиране на цвят, можете да използвате и модел или текстура, за да се създаде една обща нишка.

Сега, когато прекарваме нарастващи количества пъти в нашите холове, конструкцията им е взето на по-високо ниво на значимост. Имайки предвид това, ние вярваме, че е време да се премине отвъд някои Па на изкуствени, които са измъчвани тези пространства в продължение на години. Посочили сме едни от най-често срещаните грешки, хол и как да ги поправи. Прочетете ги отново и да вземе набито око за собствените си интериор. Понякога няколко малки промени са всичко, което е необходимо, за да освежите напълно си вид.