Skip to main content

5 начина да се използва малък-Space Mirror

Опитайте обгръщаща огледало Да наистина добавят дълбочина на пространството си, опитайте да добавите две огледала на съседни стени. Това създава геометрична интерес, с няколко степени на отражение. Още околните огледала само увеличават ефекта. Обгръщаща огледала работят във всеки дом стил. Но тъй като на снимката по-горе показва, обгръщаща огледала сдвояване добре с релефна стена. В текстурирани стената добавя визуален интерес и контраст срещу елегантен стил на огледалото. Използването на огледала е един от най-добрите начини да се направи малко пространство изглежда по-голям, но не е нужно да се спре там.

Имате малко пространство отчаяно иска да изглежда по-голям? Един лесен начин да добавите визуално пространството на една стая е, че класическата измама: добавяне огледало малки площи.

Добавянето на огледало може буквално да се удвои пространството визуално. Но вместо да инсталирате огледала волю-неволю, има няколко начина за използване на огледала, които изглеждат стилен и функционален. От пускането на огледалото в нетрадиционни места като на тавана за използване сегментирани огледала в цял стена, тези огледални идеи са чудесен начин да добавите стил, като същевременно една стая да изглежда по-голям.

Разширете огледала в нетрадиционни начини

Наличието на малко пространство може да означава няколко фънки стенни пространства, като драматични тавани наклонени. В подобни случаи, може да има огледала изрязани специално за да се побере в пространството.

Ползите от поставянето на огледало малки пространства, като този в пространство са две: Той създава уникален, фънки вид, а това означава, че много по-огледало за визуално разширява района. Когато става въпрос за малки стаи, всичко е въпрос на използване на всеки последен инч от пространството, и тази идея прави за пълно използване на това понятие.

Поставете огледала на тавана

Отличителен белег на по-малки пространства е, че не може да има много място на стената, за да работите. Това, което е нужно, може да бъде заета от най-ценните си изкуство или съкровените снимки. Така че, ако се окажете в тази позиция, опитайте да добавите огледало на тавана. Снимката по-горе показва как тя действително може да се отвори пространството от върха.

А за вграждане огледало изглежда като тя принадлежи в проекта. В случаите, когато вдлъбната огледало не е възможно, опитайте се за плоско огледало, без рамка, която се вписва в околната тавана.

Използвайте пълен стена огледало малко пространство

И тогава там е стария режим фаворит: огледало в цял стена. Това са изключително ефективни при визуално разширяване, тъй като те дават илюзията, че ви липсват стена и гледам в една съвсем друга стая.

Въпреки това, все още можете да се творчески с огледало концепцията за малки пространства пълен стена. Един популярен избор е добавянето на растер, което дава огледалото някои лъскав геометрия. Добавянето на изпадналите в затруднение докосване до огледалото също е чудесен начин да се персонализира, като на снимката по-горе.

Използвайте големи, рамкирани огледала

За да отидете по-класически, поставете голяма, в рамка огледало на едната стена. Чрез добавяне на рамка към голямо огледало, може да се включи в стила на помещението в самото огледало.

Например, един селски пространство може да използва състарено дърво огледало рамка. Индустриална пространство може да се използва в различни цветове. Модерен пространство може да се използва тънък минималистичен рамка. И артистично пространство може да се използва смело оцветени огледало рамка. А просто рамка дава възможност за лесно персонализиране на огледало малки площи.

Опитайте огледало обгръщаща

Да наистина добавят дълбочина на пространството си, опитайте да добавите две огледала на съседни стени. Това създава геометрична интерес, с няколко степени на отражение. Още околните огледала само увеличават ефекта.

Обгръщаща огледала работят във всеки дом стил. Но тъй като на снимката по-горе показва, обгръщаща огледала сдвояване добре с релефна стена. В текстурирани стената добавя визуален интерес и контраст срещу елегантен стил на огледалото.

Използването на огледала е един от най-добрите начини да се направи малко пространство изглежда по-голям, но не е нужно да се спре там.