Skip to main content

5 Тайните за създаване на романтична Фън Шуй Спалня

5 Тайните за създаване на романтична Фън Шуй Спалня

Когато мислите за Фън Шуй, романтика може да не е първото нещо, което идва на ум. Фън Шуй принципи са всичко за повишаване на нашите жилищни пространства – включително в спалнята. Елементите на Фън Шуй са предназначени да изведат най-правилната енергия, (или Chi’i) за всяка стая в дома ни. Цветовете и елементите на тази практика фокус върху много области на живота ни, включително и семейството хармония, творчество и романтика. Добрата новина е, че можете да създадете Фън Шуй спалня само с няколко прости промени.

Ето как Фън Шуй елементи могат да създадат романтична и релаксираща настроение за вашата спалня.

1. Започнете с романтичен цвят спалня схема Фън Шуй

Цветовете на Фън Шуй, предназначени за подобряване на любящи взаимоотношения в страната са, не случайно, същите цветове, които вече свързват с романтика. Традиционните цветове на Фън Шуй спалня включват червени, розови и бели. Това не е   практично да се украсяват вашата спалня по такъв ограничен цветова палитра на, но успокояващо неутрален цветова палитра с Фън Шуй цветни акценти е чудесен начин да ги включи. Ето как можете да използвате тези романтични цветове във вашата спалня интериор:

  • Изберете картина с червени или розови акценти за подобряване на вашата романтична цветова схема спалня.
  • Добавете няколко възглавници или луксозен хвърлят в романтични цветове Фън Шуй.
  • Свещи могат не само да разшири възможностите ви за цветова схема, но също така да добавят романтична настроението.
  • Свежи цветя в червено или розово са особено полезни за постигане на романтична Chi’i (енергия) в спалнята си.
  • Помислете отвъд просто червено, розово или бяло Фън Шуй цветовата палитра в спалнята си. За да създадете хармония, можете да изберете нюанси, които отговарят на вашата цветова схема, като праскова, ръжда или слонова кост.

2. Използвайте Фън Шуй романтична символика в спалнята си

Има още какво да Фън Шуй от цветове или поставяне мебели. Когато става дума за вашата спалня, има дизайн и символи мислеха за повишаване на романтична енергия.

  • Украса по двойки. Символиката на “двойки” е важно да се дизайн Фън Шуй спалня. Изображения или фигурки на лебеди, мандарина патици, по двойки, е особено благоприятни.
  • Произведения на изкуството, който предизвиква любов и взаимоотношения. Независимо дали сте в рамка щастливи снимки с други големи за вашите стени, или виси класически изкуство, което изобразява любящи взаимоотношения, този тип изкуство стена е задължително условие за романтична Фън Шуй.
  • Избягвайте изкуство и декор, която предполага, неприятни емоции или загуба.
  • Семейни снимки са прекрасни и в други области на къщата, но не се считат за благоприятни за романтична Фън Шуй спалня – това е пространството за романтични снимки, които поддържат връзката ви.

3. Добавете романтична спалня осветление

Най-романтичните Спалните са релаксиращи и осветление е голяма част от това. Всяка спалня има нужда от основен горно осветление за почистване, да се облича и намирането на нещата. Вашата романтична спалня осветление е още един слой на светлина, който създава настроение за вашата романтична Фън Шуй спалня.

Нощно осветление може да дойде от настолни лампи, свещници и суинг рамо лампи, или висящи висулки над вашите нощни шкафчета. За да се постигне чрез романтична атмосфера осветление, вашите нощни светлини трябва да бъдат димиращ и безалкохолни. Можете да добавите допълнителен романтичен осветление с LED свещи, които могат да бъдат закупени с таймер и дистанционно, за безпроблемно осветление настроение. Можете също така да се примири деликатни струнни светлини в спалнята си за напълно романтичен вид, целогодишно.

4. Изберете романтични и луксозни спални комплекти

Вашите спално бельо са най-важният елемент в романтична спалня. Фън Шуй елемент, защото любовта е на Земята – това означава, че спално бельо в естествени материи и неутрални цветове могат да подобрят романтична енергия в спалнята си. Най-романтичните бельо легло трябва да се чувстват романтично и луксозни на пипане, дори и ако те не са скъпи. Завършете спално бельо ансамбъл с хвърляне и завивка, и в цветовете на Фън Шуй романтика.

5. Фън Шуй спалнята си с романтичен акцент декор

Прекрасната тайната за привеждане на предимствата на Фън Шуй в дома ви е, че работи във всеки стил за декориране. Вашият акцент декор не е задължително да е Фън Шуй стил, тя може да бъде в каквато и стил да изберете за вашата спалня. Вашата цел за постигане на една романтична спалня е да изберем съзнателно всяка част от декор, и си задайте въпроса, ако това ще подобри релаксиращ и романтичния стил се надявате да постигнете чрез Фън   Шуй. Най-романтична спалня декор ви кани да се бавим и да се отпуснете.