Skip to main content

7 Συμβουλές για ένα χαλαρωτικό Feng Shui Μπάνιο Retreat

Αγάπη νέα feng shui ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας; Μεταφέρετε το ίδιο σπα-στυλ στο υπνοδωμάτιο σας. Στο feng shui πράξη, τα χρώματα και τα στοιχεία είναι διαφορετικά για ένα υπνοδωμάτιο, αλλά μπορείτε ακόμα να επιτευχθεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε άνεση στο υπνοδωμάτιο σας είναι μέσω πολυτελή κλινοσκεπάσματα και μαλακά αρώματα. Απλά προσθέτοντας ένα μαλακό ρίξει και αρωματικά κεριά μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την κρεβατοκάμαρά σας και να δημιουργήσετε αυτό το feng shui υποχώρηση συναίσθημα.

Αγαπάμε την εμπειρία υποχώρηση spa, ειδικά όταν μπορούμε να αναδημιουργήσει στο σπίτι. Δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας είναι κάτι περισσότερο από απλά κεριά και ένα αφράτο μπουρνούζι. Μπορείτε επίσης να αγκαλιάσει την καταπραϋντική ενέργεια του feng shui με το αγαπημένο σας στυλ διακόσμησης και παλέτα χρωμάτων. Χρησιμοποιώντας αυτές τις απλές αρχές είναι ένας εύκολος και όμορφος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό φενγκ σούι υποχώρηση μπάνιο.

1. Επιλέξτε το σωστό χρώμα σχεδίου μπάνιο feng shui

Μπορεί να σας εκπλήξει να ξέρετε ότι τα καλύτερα χρώματα feng shui για το μπάνιο σας, δεν είναι μόνο μπλε και πράσινα. Ενώ αυτά τα δροσερά χρώματα μπορεί να έχει μια θέση στην παλέτα χρωμάτων σας, το feng shui που εκπροσωπούν το νερό το οποίο είναι ήδη άφθονη στο μπάνιο σας.   Το γυαλί, μέταλλο και νερό, του μπάνιου σας αντιπροσωπεύουν νερού, πάρα πολύ. Ο απλούστερος τρόπος για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με αρχές φενγκ σούι είναι μέσω της ισορροπίας, κυρίως μέσω του χρώματος. Ο στόχος σας για την επιλογή των σωστών χρωμάτων μπάνιο είναι να εξισορροπήσει τα ισχυρά στοιχεία του νερού με ζεστές αποχρώσεις και πινελιές από ξύλο. Μπλε και πράσινο μπορεί να είναι ένα μέρος όμορφο χρωματική παλέτα σας, αλλά θα ήθελα να το συγχέουμε με το φυσικό αξεσουάρ και τα χρώματα.

2. Declutter και την απλούστευση για ένα χαλαρωτικό καταφύγιο μπάνιο

Είναι δύσκολο να είναι χαλαρή, όταν είμαστε αντιμέτωποι με την ακαταστασία. Για ένα μικρό δωμάτιο, όπως ένα μπάνιο, ακαταστασία είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Feng shui είναι όλα σχετικά με την ενέργεια, ή Τσι. Η κίνηση της ενέργειας μπορεί να παγιδευτεί στις τσέπες των ακαταστασία, κάνοντας το μπάνιο σας ένα μέρος για να ξεφύγουν από την, για να μην.

Ξεκινήστε με την αντιμετώπιση πάγκο μπάνιο ακαταστασία. Στην βιασύνη μας να ετοιμαστείτε κάθε πρωί, θα σταματήσουμε να βλέπουμε την ακαταστασία που αφήνουμε πίσω μας κάθε μέρα. Με τη χρήση διοργανωτές συρτάρι και αρκετά αποθήκευσης πάνω από τον πάγκο, μπορείτε να κρύψετε την ακαταστασία που δημιουργεί το άγχος και να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αξιολογήσει τις ανάγκες αποθήκευσης σας και να κάνετε εκκαθάριση των αντι προτεραιότητα. Επίσης επανεκτιμήσει μπάνιο σκουπιδοτενεκές σας.   I στ αυτό φαίνεται να ξεχειλίσει πιο γρήγορα από ό, τι μπορείτε να το αδειάσει, μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμίσετε. Αυτό είναι μια μεγάλη πηγή ακαταστασία στρες στο μπάνιο.

3. Ενημέρωση του φωτισμού σας για μια feng shui μπάνιο

Φωτισμός μπάνιου είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με το φενγκ σούι, όπως χρωματική παλέτα σας. Πώς τα χρώματά σας (και σας) εμφανίζονται στο μπάνιο σας μπορεί να κάνει ή να σπάσει το πρωί σας. Σκεφτείτε πέρα ​​από τα όρια του τυπικού εναέρια φως ή ματαιοδοξία φως. Αναζητήστε τρόπους για να «στρώμα» φωτισμού για μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Με επίκεντρο την ενέργεια feng shui, το σωστό φωτισμό είναι απαραίτητη για την υποχώρηση το μπάνιο σας, όπως πολύ-έντονο φωτισμό μπορεί να είναι πολύ ενεργητικός για ένα χαλαρωτικό χώρο.

Αν δεν πάρει την εμφάνιση που θέλετε από τη ρουτίνα μακιγιάζ σας το πρωί, οι τελευταίες LED φωτιζόμενο καθρέφτη μπορεί να φωτίσει σας και τη ματαιοδοξία σας όμορφα. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε το φωτισμό μπάνιο σας είναι μέσω λαμπτήρες σας. Βεβαιωθείτε ότι οι λαμπτήρες σας είναι σωστό για το μπάνιο σας από τον πειραματισμό με ζεστό, φυσικό φως και μαλακό λαμπτήρες, μέχρι να πάρει την τέλεια εμφάνιση.

4. Επιλέξτε τα σωστά λευκά είδη μπάνιου

Οι πιο απαλό λινά είναι ένα must στο feng shui υποχώρηση μπάνιο σας. Αφράτες πετσέτες και μπουρνούζια σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να αφήσει να πάει από το άγχος στο τέλος της ημέρας. Λευκό ή ουδέτερο γκρι και μπεζ είναι τα τέλεια χρώματα για λευκά είδη μπάνιου, επειδή σας ενθαρρύνει να είστε δημιουργικοί με το χρώμα σχεδίου σας.

5. Προσθέστε τα τέλεια τόνους μπάνιο feng shui

Ό, μπάνιο καθεστώς χρώμα που θα επιλέξετε, μπορείτε να βελτιώσετε την καταπραϋντική ενέργεια feng shui σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Φυσικά, θα θελήσετε να κρατήσετε τα αξεσουάρ σας απλά να κρατήσει το σωρό σας στο ελάχιστο. Αν μπάνιο παλέτα χρωμάτων σας είναι γεμάτη με «τα χρώματα του νερού,» διακοσμητικές πινελιές σας θα είναι η πιο ισορροπημένη αν είναι ζεστό και φυσικό. κουτιά από ξύλο τικ ή ένα μικρό πάγκο μπορεί να ισορροπήσει πάρα πολλά δροσερά χρώματα στο μπάνιο σας. Για μια σκοτεινή παλέτα χρωμάτων μπάνιο, αξεσουάρ φτιαγμένα από driftwood ή ασβεστωμένα ξύλου είναι η τέλεια αφή για να φωτίσει τα πράγματα.

6. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε καταπραϋντικές μυρωδιές στο μπάνιο σας

Όπως και η τέλεια εμπειρία spa, οι μυρωδιές που θα επιλέξετε για το μπάνιο σας είναι ένα σημαντικό μέρος του μετασχηματισμού feng shui σας. Τα στοιχεία μιας υποχώρησης μπάνιο θα πρέπει να συμμετάσχουν όλες τις αισθήσεις σας, και επιλέγοντας φυσικές μυρωδιές είναι ένα αυθεντικό τρόπο για να τους φέρει όλα μαζί.

7. Φέρτε feng shui σχεδιασμό σας στο υπνοδωμάτιο

Αγάπη νέα feng shui ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας; Μεταφέρετε το ίδιο σπα-στυλ στο υπνοδωμάτιο σας. Στο feng shui πράξη, τα χρώματα και τα στοιχεία είναι διαφορετικά για ένα υπνοδωμάτιο, αλλά μπορείτε ακόμα να επιτευχθεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε άνεση στο υπνοδωμάτιο σας είναι μέσω πολυτελή κλινοσκεπάσματα και μαλακά αρώματα. Απλά προσθέτοντας ένα μαλακό ρίξει και αρωματικά κεριά μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την κρεβατοκάμαρά σας και να δημιουργήσετε αυτό το feng shui υποχώρηση συναίσθημα.