Skip to main content

7 τρόποι για να διακοσμήσετε ένα διαμέρισμα Υπνοδωμάτιο

Τα οφέλη της ενοικίασης είναι πολλά: κάποιος άλλος έχει να ασχοληθεί με αυτό ξεχειλίζει τουαλέτα, η πρόσληψη ενός κηπουρού δεν είναι το πρόβλημά σας, όταν ήρθε η ώρα για την εκ νέου στέγη, τα χρήματα δεν προέρχονται από τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Πλέον, ενοικίαση μπορεί να είναι η καλύτερη λύση, αν γνωρίζετε τη διαμονή σας σε μια συγκεκριμένη πόλη είναι βραχυπρόθεσμη, ή είστε ακόμα να πάρει το λαϊκό του εδάφους μετά τη μετεγκατάσταση. Ακόμα, υπάρχουν επίσης αναμφισβήτητο μειονεκτήματα του ότι είναι ένα ενοικιαστή: (. Τουλάχιστον, δεν αν δεν θέλετε να χάσετε ποσό ως εγγύηση σας) συνεχώς αυξανόμενο ενοίκιο, φυσικά, αλλά και η αδυναμία να αλλάξει το χρώμα ή το δάπεδο του σπιτιού σας

Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν υπνοδωμάτιο του τυπικού ενοικιαστή: μπεζ τοίχο σε τοίχο χαλί και της Ελβετίας καφέ ή ένα παρόμοιο υπόλευκο χρώμα στους τοίχους. Τώρα, υπάρχει σίγουρα τίποτα λάθος με μια παλέτα ουδέτερων ως βάση τη διακόσμηση ενός δωματίου: είναι ασφαλές, είναι βέβαιο ότι θα ταιριάζει με ό, τι έπιπλα φέρνετε μαζί σας, και να κάνει τα τυπικά μικρά δωμάτια ενός διαμερίσματος κοιτάξουμε λίγο μεγαλύτερο. Αλλά ένα δωμάτιο μπισκότο-κοπτών μπορεί να πάρει μπαγιάτικο μετά από λίγο, ή ίσως είστε περισσότερο από ένα χρώμα εραστή, για να αρχίσει με. Αν ναι, μην απελπίζεστε. Ακριβώς επειδή νοικιάζετε δεν σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι να ζουν με το χρώμα προτιμήσεις κάποιου άλλου για πάντα. Υπάρχουν πράγματι αρκετοί τρόποι για να τζαζ μέχρι ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο (ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματός σας, για εκείνο το θέμα) χωρίς να αφήνει μόνιμες βλάβες που θα πρέπει να πληρώσει για το πότε ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Εδώ είναι επτά ιδέες για την προσθήκη μια προσωπική πινελιά στο υπνοδωμάτιο διαμέρισμα σας.

Ανώτατο όριο Μενταγιόν Decal

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση, λίγοι άνθρωποι σκέφτονται να αναζητήσετε. Αλλά η οροφή είναι ένα μεγάλο τμήμα της επιφάνειας μόνο επαιτεία για ένα άγγιγμα κάτι το ιδιαίτερο για να σπάσει τη μονοτονία και να προσθέσετε κάποιο καρύκευμα σε ολόκληρο το δωμάτιο. μετάλλια οροφής πληρούν οπωσδήποτε τον ορισμό των «κάτι ιδιαίτερο», αλλά, δυστυχώς, αφήνουν πίσω τους σημαντικές ζημιές όταν αφαιρείτε το μετάλλιο σε κίνηση-out.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή, όμως: αυτοκόλλητα οροφής μετάλλιο. Ακριβώς φλούδα και πιέστε στη θέση του, και voila! πρώην βαρετό οροφή σας έχει τώρα μια αφή της αίγλη, την κομψότητα, κέφι, ή οποιοδήποτε άλλο διαθέσεις επιλέξει μενταγιόν σας εκφράζει. Δεν πειράζει ακόμη και αν δεν έχετε ένα ελαφρύ φωτιστικό οροφής? υπάρχουν σχέδια μετάλλιο που μοιάζουν με πτήσεις των πεταλούδων, περίτεχνα Σέλτικ μοτίβα, ρετρό γεωμετρικά, πυξίδες και πολλές άλλες ιδέες που φαίνονται φανταστικά με δική τους.

ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ

Ναι, το βαρετό πόμολο οικοδόμος που συνοδεύει πόρτα του υπνοδωματίου σας είναι να επισκευαστούν. Αλλά γιατί να εγκατασταθούν για να επισκευαστούν, όταν μπορείτε να έχετε θεαματικά αντ ‘αυτού; Εναλλαγή ένα πόμολο είναι ένα εύκολο έργο που απαιτεί λίγο πιο πέρα ​​ένα κατσαβίδι, και υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα κουμπιά για να διαλέξετε. Πηγαίνετε με ένα βικτοριανό κουμπί γυαλί, ένα κομψό και σύγχρονο μοχλό, ρουστίκ σχεδιασμό, ή ακόμα και ένα ζωγραφισμένα στο χέρι κεραμικά πόμολο. Απλά θυμηθείτε να αποθηκεύσετε το κουμπί που συνοδεύει τη συσκευή ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε όταν κινείστε.

Αφαιρούμενη Wallpaper

Η τακτική ταπετσαρία είναι μια πλήρης δέσμευση, αλλά η σημερινή προσωρινή ταπετσαρία κάνει κρέμασμα και την αφαίρεση τόσο εύκολη όσο 1-2-3 (εντάξει, δεν είναι αρκετά τόσο εύκολο, καθώς είναι γενικά μια δουλειά δύο άτομα για να κρεμάσει οποιοδήποτε είδος της ταπετσαρίας και θα πρέπει επίσης να πάρτε το χρόνο να μετρήσει προσεκτικά πριν την έναρξη.) Ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσει την ταπετσαρία είναι να δημιουργηθεί ένα τείχος έμφαση στο κεφάλι του κρεβατιού σας. Αν αποφασίσετε να πάτε αυτή η διαδρομή, μπορείτε να επιλέξετε άγρια, φωτεινό, ή μεγάλα σχέδια. Αν πρόκειται να κρεμάσετε το χαρτί και στους τέσσερις τοίχους, όμως, θα κοιμηθείτε καλύτερα με μια πιο συγκρατημένη εκτύπωσης γύρω σας στο κρεβάτι σας.

κουβέρτα περιοχής

Πιθανόν να έχετε χαλί σας πάτωμα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να στρώμα μια κουβέρτα περιοχής δεξιά πάνω από την κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια βαριά δόση του χρώματος, μοτίβο, υφή, και την αντίθεση στο δωμάτιό σας. Εάν η κρεβατοκάμαρά σας είναι μικρό (ένα πιθανό σενάριο σε ένα διαμέρισμα), επιλέξτε ένα χαλί αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ολόκληρο το κρεβάτι και κομοδίνο σας στην κορυφή. Αν προτιμάτε κάτι μικρότερο, πάρτε μια κουβέρτα διασποράς που γεμίζει το χώρο ανάμεσα στο πόδι του κρεβατιού σας και τον τοίχο (ή το πλησιέστερο κομμάτι των επίπλων), ή ακόμη μικρότερο χαλί για να ορίσετε πού γυμνά πόδια σας θα χτυπήσει το πρώτο πράγμα το πρωί .

παράθυρο Θεραπείες

Τα περισσότερα διαμερίσματα διαθέτουν φθηνά λευκό μίνι περσίδες στα παράθυρα υπνοδωμάτιο ή κάθετες περσίδες, αν το παράθυρο είναι μεγάλο ή είναι ένα συρόμενο άνοιγμα της πόρτας σε ένα μπαλκόνι. Παρόλο που χρησιμεύουν για να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής και να κρατήσει έξω το φως, όπως επεξεργασίες παραθύρων δεν δημιουργούν πολύ με τον τρόπο της διακόσμησης των επιπτώσεων. Υπάρχει μια απλή λύση, όμως, να προχωρήσει και να κρεμάσετε τις κουρτίνες δεξιά πάνω από τα υπάρχοντα blinds. Από τα blinds να παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής, μπορείτε να κρεμάσετε παρεκκλίνει ή ό, τι όμορφο και πολύχρωμο κουρτίνες σας αρέσει χωρίς το φόβο της peeping μάτια των γειτόνων. Θυμάστε όμως: παραπετάσματος σημαίνει πρώτη εγκατάσταση ενός ράβδου της κουρτίνας, η οποία σημαίνει τρύπες από τις βίδες. Θα πρέπει να επιδιορθώσει εκείνες που όταν μετακινείτε έξω από το ενοίκιο.

Washi Tape

Χαρτί ταινία washi δημιουργήσει αρκετά μια βουτιά στους κόσμους DIY και βιοτεχνίες, όταν χτύπησε πρώτα τη σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και η δημοτικότητά του δεν έχει υποχώρησε από τότε. Υπάρχει ένας καλός λόγος γι ‘αυτό: washi ταινία (που εφευρέθηκε από ιαπωνική εταιρεία κολλητική ταινία Kamoi Kakoshi το 2006) έρχεται σε μια σχεδόν ατέλειωτη ποικιλία από χρώματα, σχήματα και μεγέθη? που προσκολλάται σε οτιδήποτε? και το πιο σημαντικό (από την πλευρά του ενοικιαστή του άποψη) αφαιρεί εύκολα, χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο ή βλάβη στα τοιχώματα.

Έτσι, πάρτε ένα ρολό ή δύο ή τρεις στο αγαπημένο σας χρώματα και σχέδια, και να αρχίσει να διακοσμήσει. Οι δυνατότητες είναι μόνο τόσο περιορισμένη όσο η φαντασία σας:

  • Δημιουργήστε ένα γεωμετρικό σχέδιο στον τοίχο σας
  • Χρησιμοποιήστε την ταινία για να γράψετε το αγαπημένο φράση σας, λέξη, ή ένα ποίημα πάνω από το κρεβάτι
  • Περίγραμμα ένα ευφάνταστο «κεφαλάρι» στο χώρο του παραδοσιακού επίπλου
  • Layer το χρώμα γύρω από τα παράθυρα, τις πόρτες ή ακόμη και κατά μήκος των σοβατεπί ή στις άκρες οροφή
  • Τζαζ μέχρι την πόρτα ντουλάπα με ένα μαγνητοσκοπημένο σχεδιασμό

Plug-In Απλίκα

Οι πιθανότητες είναι δυάρι σας έχει είτε ένα βαρετό εντοιχιζόμενο φωτιστικό οροφής ή καθόλου φωτιστικό οροφής σε όλα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να λάμψει λίγο επιπλέον φως στο χώρο, ενώ όλα προσθέτοντας μια διακόσμηση δήλωση, με την εγκατάσταση ένα ζευγάρι απλίκες τοίχου δίπλα στο κρεβάτι σας. Δεν θα είστε σε θέση να συνδέσετε τα φωτιστικά στον τοίχο, αλλά ευτυχώς, υπάρχουν πολλά plug-in απλίκες τοίχου διαθέσιμες. Εφ ‘όσον έχετε μια πρίζα κάτω από το κρεβάτι σας ή δεξιά δίπλα του, είναι ένα εύκολα εφικτό σχέδιο. Θα πρέπει να βίδα τα φωτιστικά στον τοίχο, οπότε θα υπάρξουν μικρές τρύπες για να επιδιορθώσει την ημέρα κίνηση-out, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για τόσο πολύ το στυλ (και επιπλέον φως για την ανάγνωση στο κρεβάτι.)

Plug-in απλίκες έρχονται μόνο για όσες μορφές, όπως το ενσύρματο-in εκδόσεις κάνουμε: ρουστίκ χώρα, νευρικός σύγχρονη, σκληρή βιομηχανική, ήρεμη παραδοσιακή, διασκέδαση και παιχνιδιάρικες, ή midcentury ρετρό επιλογή είναι δική σας. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αυτά τα φωτιστικά σώματα σε ιστοσελίδες όπως το Λάμπες Plus, Αγγεία Barn, Overstock.com, και Wayfair.