Skip to main content

7 начина да декорирате Двустаен

Ползите от отдаване под наем са много: някой друг трябва да се справя с това прелива тоалетна, отдаване под наем градинар не е твой проблем, когато е време да се възстанови покрив, парите не излиза от банковата си сметка. Плюс това, отдаване под наем може да бъде най-доброто решение, ако знаете на престоя си в даден град е краткосрочно, или все още получавате определен на земята след преместване. И все пак, има и неоспорими недостатъци като наемател: (. Най-малко, не, освен ако не искате да загубите си депозит) все по-голям наем, разбира се, но също и неспособност да се промени боя или настилка на Вашия дом

Ако живеете в апартамент, почти сигурно има спалня типичния наемателя: бежов от стена до стена килим и Конфедерация кафе или подобен почти бяла боя по стените. Сега, има със сигурност нищо лошо в палитра от неутрални като декориране база една стая е: това е безопасно, това е сигурен, за да съответства каквото и обзавеждане ви донесе със себе си, и да го прави обикновено малки стаи на един апартамент, изглеждат малко по-големи. Но стая темплейт може да получи остаряла след известно време, или може би ти си по-скоро цвят любовник, да започнем с това. Ако е така, не се отчайвайте. Само защото сте под наем не означава, че са обречени на живот с цветови предпочитания някой друг завинаги. Там всъщност са доста начини за джаз под наем двустаен (или всяка друга стая от апартамента си, за този въпрос), без да остави трайно увреждане, които ще трябва да плащат за кога е време да продължиш напред. Тук са седем идеи за добавяне на личен стил във вашия апартамент спалня.

Таван Medallion Decal

Когато става въпрос за декориране, малцина се замислят, за да търсите. Но таванът е голям участък от повърхността просто моли за едно докосване на нещо специално, за да се прекъсне монотонността и добавете малко подправка за цялата стая. Таван медальони със сигурност отговарят на определението за “нещо специално”, но за съжаление, оставят след себе си значителни щети, когато извадите медальона при излизане.

Има и друг вариант, обаче: таван медальони ваденки. Просто се бели и натиснете на мястото си, и готово! Вашият бивш скучно таван вече има едно докосване на блясък, елегантност, капризно, или каквито и да е други настроения избрания от Вас медальон отразява. Той дори не е от значение, ако не разполагате с таван осветително тяло с; има медальони дизайни, които приличат на полети на пеперуди, сложни келтски мотиви, геометрични ретро, ​​компаси и много други идеи, които изглеждат фантастично за себе си.

Изпъкналоста

Да, скучно строител дръжката на вратата, който дойде с врата на спалнята си е годно за експлоатация. Но защо се разреши за експлоатация, когато можете да имате ефектен вместо това? Превключването от дръжката на вратата е лесен проект, изискващи малко отвъд отвертка, а има толкова много велики копчета за избор. Отидете с викторианска стъкло копче, с елегантен и съвременен лост, селски дизайн или дори ръчно рисувани керамични дръжка на врата. Само не забравяйте да запишете ключа, който дойде с устройството, така че може да го замени, когато се движите.

Подвижен Wallpaper

Редовен тапети е пълна ангажираност, но днес временно тапети прави виси и премахване толкова лесно, както 1-2-3 (добре, не съвсем, че е лесно, тъй като това е най-общо от двама души работа, за да се мотае на всякакъв вид тапети и вие също трябва да отделете време да се измери внимателно, преди да започнете.) един от най-забавните начини за използване на тапети е да се създаде акцент стена в главата на леглото си. Ако решите да отидете този маршрут, не се колебайте да изберете диви, светли, или големи модели. Ако ще да се мотае на хартията по всички четири стени, обаче, ще спите по-добре по-скромно печат около вас в леглото си.

Площ Черга

Вероятно имате килим на вашия апартамент пода на спалнята, но това не значи, че не може да слой на площ килим точно над върха. Ако го направите, е чудесен начин да добавите як доза цвят, модел, текстура, и за разлика от стаята си. Ако вашата спалня е малък (а вероятно сценарий в апартамент), изберете килим достатъчно голяма, за да побере цялата си легло и нощно шкафче на върха. Ако предпочитате нещо по-малки, изберете килимче, която запълва пространството между долния край на леглото си и стената (или най-близкия мебел), или още по-малък килим, за да настроите където голи крака, ще го удари първото нещо, на сутринта ,

Обработка на прозорци

Повечето апартаменти разполагат с евтини бели мини щори на прозорците на апартамента, или вертикални щори, ако прозорецът е голяма или е плъзгаща отваряне на врата към балкон. Докато те служат за осигуряване на неприкосновеност на личния живот и се съхранява на светлината, такива прозорци неща не създават много по пътя на декоративен ефект. Има едно просто решение, обаче, давай напред и да се мотае завеси право върху съществуващите щори. Тъй като щорите осигуряват неприкосновеността на личния живот, можете да окачите подемен кран или каквото и доста колоритни и завеси, които харесвате, без страх от Peeping очите на съседите. Не забравяйте все пак: висящи завеси означава първо да инсталирате прът за завеса, което означава, дупки от винтовете. Ще трябва да се закърпи тези, когато се изнесат от наема.

Washi лента

Хартия Washi лента е създаден доста сензация в света на бои и занаяти, когато първи път се появи на сцената в началото на 2000 г., както и популярността му не се е оттеглила от тогава. Има една добра причина за това: Washi лента (изобретен от японски хартиено тиксо компания Kamoi Kakoshi през 2006 г.) се предлага в почти безкрайна гама от цветове, модели и размери; той се е вкопчил в почти всичко; и най-важното (от гледна точка на наемателя) премахва лесно, без остатъци от или увреждане на стените.

Така че вземете преобръщане или две или три в любимите си цветове и модели, и да започне да се украсяват. Потенциалът е само ограничено, тъй като въображението си:

  • Създаване на геометричен дизайн на стената ви
  • Използвайте лентата да напише любимата си фраза, дума или стихотворение над леглото
  • Очертайте измислена “табла” на мястото на традиционния мебели
  • Layer на цвят около прозорци, врати или дори по цокли или таван ръбовете
  • Джаз до вратата на гардероба с залепил дизайн

Плъг-ин Бра

Шансовете са ви апартамент спалня има или скучен скрит монтаж таван тела или не таван тяло изобщо. Така или иначе, можете да хвърлим малко повече светлина в пространство-и всичко това при добавяне на декориране изявление, чрез инсталиране на чифт стенни аплици до леглото си. Вие няма да можете да свържете тела в стената, но за щастие, има много плъгини свещници стена на разположение. Стига да има електрически контакт под леглото си или точно до него, това е лесно постижимо проект. Ще трябва да се притеснявам от срещите в стената, така че ще има малки дупки, за да закърпят на излизане ден, но това е малка цена, за да плати за толкова много стил (и допълнително светлина за четене в леглото.)

Приставка свещници идват в почти толкова много стилове като кабелен в версии направите: селски страната, изразителна съвременен, рязък индустриални, улегнал традиционен, забавно и своеобразна, или средата на века ретро-изборът е до вас. Ще намерите голям избор от тези осветителни тела на сайтове като лампи Plus, Pottery Barn, Overstock.com и Wayfair.