Skip to main content

7 съвети за релаксираща Фън Шуй Баня Retreat

Любовта новия си Фън Шуй баня настроението? Извършва същата спа стил във вашата спалня. В Фън Шуй практики, цветовете и елементите са различни за спалня, но все още можете да постигнете по-успокояваща атмосфера. Най-лесният начин да се добави комфорт за вашата спалня е чрез луксозно спално бельо, както и меки аромати. Просто добавяте мека хвърлей и ароматизирани свещи може напълно да трансформират вашата спалня и да се създаде, че фън шуй отстъпление чувство.

Ние обичаме опит спа отстъпление, особено когато можем да го пресъздаде у дома. Създаване на релаксираща настроение във Вашата баня е много повече, отколкото само свещи и пухкав халат. Можете също така да обхване успокояваща енергия на Фън Шуй с любимия си стил за декориране и цветова палитра. С помощта на тези прости принципи е лесен и красив начин да създадете успокояваща Фън Шуй баня отстъпление.

1. Изберете правилния Фън Шуй цвят баня схемата

Това може да ви изненада да се знае, че най-добрите цветове Фън Шуй за вашата баня не са само сини и зелени. Макар че тези студени цветове могат да имат място в цветовата си палитра, в фън шуй те представляват вода, която вече е в изобилие във вашата баня.   Стъкло, метал и вода, на вашата баня представлява вода, също. Най-лесният начин да декорирате баня с Фън Шуй директори е чрез баланс, особено чрез цвят. Вашата цел в избора на правилните цветове за баня е да се балансират силни водни елементи с топли нюанси и дървесни акценти. Синьото и зеленото може да бъде част от вашата красива цветна палитра, но вие ще искате да го смесват с естествени аксесоари и цветове.

2. Declutter и опростяване за релаксираща баня отстъпление

Това е трудно да бъде спокойна, когато сме изправени пред хаос. За една малка стая, като баня, елементарно е още по-голям проблем. Фън Шуй е всичко за енергия, или Chi. Движението на енергия може да получите в капан в джобовете на безпорядъка, което прави вашата баня място, където да избягате от, да не.

Започнете с борбата банята елементарно. В бързината, а за да стане готов всяка сутрин, да спрем да виждаме безпорядъка оставяме зад всеки ден. С помощта на чекмеджетата организатори и доста съхранение на върха на тезгяха, можете да скриете безпорядъка, който създава стрес, щом започнете деня си. Оценка на вашите нужди за съхранение и да направи изчистване на тезгяха приоритет. Също преоценка банята кофа за боклук.   Аз е, че тя изглежда да прелее бързо, отколкото можете да го изпразните, може да се наложи да обновите. Това е голям източник на елементарно стрес в банята.

3. Обновете осветление за баня с фън шуй

Осветление за баня е почти толкова важно за фън шуй като цветова палитра. Как си цветове (и) се съдържат в банята може да направи пауза или сутрин. Помислете отвъд просто типичната режийни светлина или суета светлина. Търсят начини за “слой” осветлението за една спокойна атмосфера. С фокус върху фън шуй енергия, подходящото осветление, е от съществено значение за вашата баня отстъпление, тъй като твърде ярко осветление може да бъде твърде енергичен за релаксираща пространство.

Ако не получавате вида, който искате от вашия грим рутинни сутрин, най-новата LED осветени огледала могат да осветяват вас и вашата суета красиво. Най-бързият начин да се промени вашата баня осветление е чрез вашите крушки. Уверете се, че крушките са подходящи за вашата баня като експериментирате с топла, дневна светлина и безалкохолни крушки, докато получите перфектен външен вид.

4. Изберете точните бельо за баня

Най-меката бельо са задължителни в Фън Шуй баня отстъпление. Пухкави хавлиени кърпи и халати за поканите да се бавим и пусна стрес в края на деня. Бяло или неутрално сиво и бежово са перфектни цветове за бельо за баня, защото тя ви насърчава да бъдат креативни с цветова схема.

5. Добавете перфектните акценти Фън Шуй за баня

Каквото и баня цветова схема и да изберете, можете да подобрите своя успокояващ фън шуй енергия с правилните аксесоари. Разбира се, вие ще искате да запазите вашите аксесоари просто да поддържате елементарно до минимум. Ако вашата баня цветова палитра е изпълнен с “водни цветове,” вашите декоративни акценти ще бъдат най-балансиран, ако те са на топло и естествено. Тик кутии или малка пейка могат да балансират прекалено много студени цветове в банята. За тъмен цвят баня палитра, аксесоари, изработени от корени или боядисана в бяло дърво са идеалното попадение за изсветляване нещата.

6. Не забравяйте да добавите успокояващи аромати на вашата баня

Подобно на перфектния спа преживяване, ароматите, които сте избрали за вашата баня са важна част от вашата трансформация фън шуй. Елементите на баня отстъпление трябва да се ангажират всички сетива, както и избора на естествени аромати е автентичен начин да ги събере на едно място.

7. Носете си фън шуй дизайн в спалнята

Любовта новия си Фън Шуй баня настроението? Извършва същата спа стил във вашата спалня. В Фън Шуй практики, цветовете и елементите са различни за спалня, но все още можете да постигнете по-успокояваща атмосфера. Най-лесният начин да се добави комфорт за вашата спалня е чрез луксозно спално бельо, както и меки аромати. Просто добавяте мека хвърлей и ароматизирани свещи може напълно да трансформират вашата спалня и да се създаде, че фън шуй отстъпление чувство.