Skip to main content

9 Ιδέες Home Office για περισσότερες παραγωγικές διάστημα σας όμως,

Με απομακρυσμένες θέσεις εργασίας, ανεξάρτητος σταδιοδρομία, και την ευελιξία του εργοδότη, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν έξω από το εννέα έως πέντε σε ένα μικρό δωμάτιο. Αντ ‘αυτού, από όπου και αν μένουν στο σπίτι.

Κοπή απόσπαση της προσοχής στο χώρο εργασίας, γεμάτο γραφεία, και το σημαντικότερο, χρόνοι διαδρομής, εκείνοι που μπορούν να πάρουν on-line και να κάνουν τη δουλειά χωρίς να φύγετε από το σπίτι είναι γενικά πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί. Και, επίσης, κανείς δεν τους κρίνει για την παραμονή με τις πιτζάμες τους τελευταίους δέκα ή τι τρώνε για μεσημεριανό γεύμα. Δώρο.

Αλλά για να περάσουμε σε παραγωγικές ώρες εργασίας απαιτεί ένα χώρο που το επιτρέπει.

Αν δεν αγαπάς το χώρο που εργάζεστε σε, ειλικρινά, θα έχετε έναν σκληρό χρόνο πηγαίνει εκεί. Και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να πάρει δουλειά στην πρώτη θέση, έτσι δεν είναι;

Εδώ είναι 9 το σπίτι ιδέες γραφείο μας για την πιο παραγωγική χώρο σας ακόμα:

Βρείτε το σωστό χώρο

Η επιλογή του σωστού χώρο στο σπίτι σας για ένα γραφείο μπορεί να φαίνεται σαν μια μη-brainer, αλλά πάρτε μια στιγμή για να εξετάσει κάθε επιλογή. Μπορεί να φαίνεται προφανές να λάβει το μικρότερο ή λιγότερο χρησιμοποιείται υπνοδωμάτιο, αλλά είναι το μεγαλύτερο, πιο ηλιόλουστες κρεβατοκάμαρα φιλοξενουμένων μια καλύτερη επιλογή; Μπορεί ο χώρος να κάνει διπλό καθήκον, όταν σπάνια επισκέπτες μένουν μαζί σας;

Αν έχετε την πολυτέλεια ενός μεγάλου σπιτιού, είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί αν το κάνετε ή δεν θέλουν να είναι σε μια περιοχή υψηλής κυκλοφορίας. Αν επικεντρωθούμε καλύτερα, ενώ μέσα σε θόρυβο και τη δραστηριότητα, ένα δωμάτιο μακριά από το σαλόνι είναι μια καλή επιλογή. Για ήσυχο άσυλο, μια κρεβατοκάμαρα κάτω από έναν διάδρομο θα πρέπει να παρέχει περισσότερη ειρήνη και τη μοναξιά.

Έχουν τα πάντα σε ετοιμότητα

Δεν θα θέσει ασημικά σας στο πλυντήριο σας, έτσι δεν μετράνε γραφείο σας ως πλήρες μέχρι να είναι πλήρως εξοπλισμένο με στυλό, χαρτί, φακέλους, και τα διαρκώς σημαντικό φορτιστές. Οι λιγότερες φορές σε μια μέρα θα πρέπει να πάτε ψάχνουν για κάτι, τόσο το καλύτερο.

Αλλά hey, μην ξεχάσετε να πάρετε τα διαλείμματα. Δεν υπάρχει λόγος να συσκευάσει ένα γεύμα, έτσι δεν είναι;

Αγκαλιάστε το φυσικό φως

Τα ανθρώπινα όντα προγραμματιστεί να αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι (και ελπίζω να δούμε αύξηση της παραγωγικότητας) όταν εκτίθενται στο φυσικό φως. Πάρτε ό, τι χώρο παράθυρο που έχετε και να τονίσω ότι με τη διάταξη του γραφείο στο σπίτι σας. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, να σπάσει τα καμπίνα-πρότυπα και επιπλέουν γραφείο σας μακριά από έναν τοίχο, παράλληλα με το παράθυρο. Θα πρέπει να τοποθετηθεί για να απολαύσετε τη θέα χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με έντονο φως.

και τεχνητή

Όλα τα παράθυρα στον κόσμο δεν θα σας δώσει αρκετό φως όταν είναι σκοτάδι έξω, γι ‘αυτό μην παραβλέψουμε την ατμόσφαιρα και την πρακτικότητα του φωτισμού προφορά. Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για το στυλ του γραφείου σας με φωτισμό ντεκόρ. Η προσθήκη ενός λαμπτήρα έργο, επιτραπέζιο φωτιστικό και φωτιστικό δαπέδου μπορεί να συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ευρεία ποικιλία των διαθέσεων. Ιδανική λύση για το χειμώνα εργασίας, όταν ακόμα δεν είναι και τόσο νωρίς-ξυπνούν είναι πριν από το ήλιο.

Αποθηκεύστε τα πράγματα με τον τρόπο που αποθηκεύουν τα πράγματα

Ένα από τα πιο ένδοξη τμήματα της που εργάζονται σε ένα γραφείο στο σπίτι είναι ότι δεν υπάρχει καμία εταιρεία δεν έχει εκδοθεί από μέταλλο αρχειοθήκη plopped στο χώρο εργασίας σας. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα ένα μέρος για να αποθηκεύσετε σημαντικά έγγραφα. Ψάξτε για chic-αλλά-πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. ράφια περιοδικό είναι καλό για όσους θέλουν να κρατήσουν τα έγγραφά τους κάθετες. Αν είστε στοίβαξης χαρτί, όπως εγώ, ένας απλός Μπιν διατηρεί σωροί αναζητούν κάπως οργανωμένη και σκόπιμη.

Να είναι άνετα

Pinterest είναι μεγάλη για την έμπνευση γραφείο, αλλά να λάβει περισσότερα από αυτά που βλέπετε με ένα σπυρί αλατιού. Στο τέλος της ημέρας, η λειτουργία θα πρέπει να υπερβαίνουν κατά πολύ μορφή. Τίποτα δεν μιλάει για αυτό το τόσο ξεκάθαρα όσο την επιλογή μιας καρέκλας γραφείου. Δεν χρειάζεται να πάει για ογκώδη μαύρο δέρμα, αλλά πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η επιλογή σας παρέχει μεγάλη υποστήριξη πλάτης και προωθεί την καλή στάση του σώματος – Chic πλαστικές ή ξύλινες καρέκλες δεν πρόκειται να το κόψει για αυτή τη δουλειά.

Αποθηκεύστε το λαιμό σας (δεν υπάρχει, πραγματικά), κρατώντας το πάνω μέρος του υπολογιστή σας στο ύψος των ματιών. Θα δούμε ελαφρώς προς τα κάτω στην οθόνη σας, κρατώντας τα καπάκια σας μερικώς κλειστή και την καταπολέμηση της κόπωσης. Υπάρχουν πολλές κομψό επιλογές για την οθόνη και το laptop περίπτερα που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε.

Γίνε πράσινος

Δεν είναι μυστικό ότι ένα φυτό ή δύο μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Διαλέξτε μερικά φυτά χαμηλής συντήρησης που θα αναπτυχθούν στο περιβάλλον του γραφείου σας. Παχύφυτα είναι συνήθως μια ασφαλής επιλογή, καθώς και τα κλασικά όπως φιδιού ή καουτσούκ φυτά.

Είστε συνήθους αγοραστή λουλούδι; Κόβω μερικά από το μπουκέτο τραπέζι της τραπεζαρίας και προσθέστε τα σε ένα βάζο πάνω ή κοντά στο γραφείο σας.

Πάρτε άνετος

Sweatpants είναι η επίσημη ενδυμασία της εργασίας από το σπίτι, έτσι δεν είναι; Αλλά για να περάσουμε άνετα είναι κάτι περισσότερο από τα ρούχα και καρέκλες γραφείου. Εάν ο χώρος του γραφείου σας είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε να εξετάσετε την προσθήκη μιας καρέκλας ανάγνωση ή ανάκλιντρο για τη λήψη κλήσεων ή τη λήψη διαλείμματα.

Αν περιμένετε να έχουν οι επισκέπτες στο γραφείο σας, να ορίζουν κάποιο χώρο για τους επίσης. Θα επιλέξουν μια πιο άτυπη ρύθμιση, όπως περιγράφεται παραπάνω, ή να κολλήσει με απλές καρέκλες που αντιμετωπίζουν χώρο στο γραφείο σας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, για τη δημιουργία του γραφείου σας για να φιλοξενήσει τόσο εσείς όσο και ο καθένας σας προσκαλούμε στο γραφείο σας απαιτεί σκεφτεί για το πώς θα χρησιμοποιήσετε το χώρο.

Κάντε το δικό σας

Ακριβώς επειδή είστε στο σπίτι δεν σημαίνει ότι το γραφείο στο σπίτι σας πρέπει να είναι χωρίς προσωπικές πινελιές. Οι φωτογραφίες της οικογένειάς σας, εμπνευσμένη εισαγωγικά ή έργα τέχνης, και ουσιαστική μπιχλιμπίδια να κάνετε το γραφείο σας να αισθανθεί πιο προσιτή και τη δική σας.