Skip to main content

9 домашен офис идеи за вашия най-продуктивните Space все пак

С отдалечени работни места, кариерите на свободна практика, както и гъвкавост работодател, все повече и повече хора предпочитат от девет до пет в кабина. Вместо това, те ще останете вкъщи.

Изрязване на разсейване на работното място, претъпкани офиси, и най-важното, за пътуването до работното време, тези, които могат да влизат в интернет и си свършат работата, без да напускат къщата като цяло са по-щастливи и по-продуктивни. И също така никой не ги съди за престой в пижами последните 10ч или това, което яде за обяд. Бонус.

Но все по-продуктивни на работното време се нуждае от време, който позволява това.

Ако не обичате пространството, върху което работите в, съвсем честно, ще им е трудно да влизам там. И ние всички знаем, че е трудно получават достатъчно работа, на първо място, нали?

Тук са нашите идеи 9 домашен офис за вашия най-продуктивните пространство още:

Намерете подходящия пространство

Изборът на правилната пространство в дома си за офис може да изглежда като, че няма мозък, но отделете малко време да помисли за всеки вариант. Тя може да изглежда очевидно, да се вземе най-малкото или най-слабо използвани спалнята, но е по-голям, по-слънчево спалнята за гости по-добър избор? Може стаята направи двойно мито, когато редки гости остават с теб?

Ако имате лукса на голям дом, също така е важно да се помисли, ако го направите или не искате да се намира в район с висок трафик. Ако се концентрирате най-добре, докато сред шума и дейност, стая за изключване на хола е добър избор. За безшумни, търсещи убежище, резервна спалня по един коридор трябва да осигури повече спокойствие и уединение.

Има всичко в готовност

Може би не сложиш сребърни прибори в мокро помещение, така че не се брои офиса си най-пълна, докато не бъде напълно зареден с химикалки, хартия, пликове, както и все по-важни зарядни устройства. Колкото по-малко пъти в един ден, които трябва да се търси нещо, толкова по-добре.

Но хей, не забравяйте да се паузи. Няма причина да се опаковат обяд, нали?

Прегръдка естествена светлина

Човешките същества са програмирани да се чувстват по-щастливи (и да се надяваме видите повишаване на производителността) при излагане на естествена светлина. Вземете каквото прозорец пространство, което трябва и да го подчертае с оформлението на вашия дом офис. Ако мястото позволява, нарушават кабина-стандартите и носят бюрото си далеч от стената, успоредно на прозореца. Ще бъде позициониран да се насладят на гледката без да се налага да се справят с отблясъци.

И изкуствен

Всички прозорци в света, няма да ви даде достатъчно светлина, когато е тъмно навън, така че не са с изглед към атмосфера и практичността на осветление акцент. Това също е една чудесна възможност да оформите вашия офис с осветление интериор. Добавянето на лампа задача, настолна лампа и лампа етаж могат да се комбинират, за да се създаде широка гама от настроения. Перфектен за зимата работа, когато дори не-толкова-ранни-ранобудните са пред слънцето.

Магазин нещата такива, които съхранявате неща

Един от най-славните части на работа в домашен офис е, че няма компания, издаден метален шкаф пльосна във вашето работно място. Въпреки това, все пак ще се нуждаят от място за съхранение на важни документи. Потърсете шик-но-практическа решения за съхранение. Списание стелажи са полезни за тези, които обичат да държат документите вертикално. Ако сте хартия високоповдигачи като мен, просто бин държи пилоти, които търсят малко по-организирани и умишлени.

Бъдете спокойни

Pinterest е чудесно за офис вдъхновение, но да вземе голямата част от това, което виждате с резерва. В края на деня, функция трябва да са много повече форма. Нищо не говори за това толкова ясно, колкото избора на бюро стол. Не е нужно да отидете за обемиста черна кожа, но вие трябва да бъдете сигурни, че вашият избор осигурява чудесна опора за гърба и насърчава добра стойка – Chic пластмасови или дървени столове няма да го нарежете за тази работа.

Запазване на врата си (не, наистина), чрез водене на върха на вашия компютър на нивото на очите. Ще изглежда малко по-надолу по екрана, запазвайки капаци си частично затворен и борбата с умората. Има изобилие от стилни варианти за монитори и лаптопи в гори, които ще ви дадат тласък ви трябва.

Отиди зелено

Не е тайна, че едно растение или две може да направи голяма разлика във всяка стая в дома ви. Избирам няколко растения ниска поддръжка, които ще процъфтяват във вашия офис среда. Сукуленти обикновено са безопасни избор, както и класически като змия или каучукови растения.

Вие сте обичайното цвете купувач? Извади няколко от маса букет трапезария и ги добавете към ваза върху или близо бюрото си.

Настанете се удобно

Sweatpants са официалния облекло на работа от дома, нали? Но да свикнете е повече от просто дрехи и столове за бюра. Ако вашият офис пространство е достатъчно голяма, може да се помисли за добавяне на стол четене или кушетка за вземане на разговори или вземане на почивките.

Ако очаквате да имаме посетители във вашия офис, посочи малко място за тях, както добре. Ще се спрете на по-неформални настройка, както е описано по-горе, или се придържаме с прости столове, изправени пред бюрото си пространство? Така или иначе, създаване на офиса си, за да се настанят и вие, и всеки, който Ви каним в офиса изисква мислех за това как ще използвате пространството.

Направете го ваш

Само защото сте вкъщи, не означава, че вашият домашен офис трябва да бъде без лични щрихи. Снимки на семейството си, вдъхновяващи цитати или произведения на изкуството, и смислени дребните украшения могат да направят вашия офис се чувстват по-достъпен и свои собствени.