Skip to main content

Amazing Σπίτι-Style Living Room Συμβουλές

Αγρόκτημα Στυλ Επεξήγηση

Με ένα νεύμα με το παρελθόν, αλλά σταθερά φυτεύονται στην παρούσα, αγροικία στιλ προσφορές σχεδιασμό σπίτι με τρόπο μοντέρνο για να επιτευχθεί μια ρύθμιση διαχρονικό. Και παρά το γεγονός ότι κοινά χαρακτηριστικά, όπως η χρήση ουδέτερων χρωμάτων και οργανικά υλικά, το σημερινό στυλ αγροικία ενσωματώνει επίσης σύγχρονες εκδόσεις, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για όλους τους τύπους των ιδιοκτητών ακινήτων. Αν σαλόνι σας χρειάζεται αναμόρφωση, ενσωματώνουν μερικά αλλαγές ανοικτή έννοια εδώ, οι πόρτες αχυρώνα εκεί, για ένα βλέμμα που είναι μακριά από το ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους.

Open-Concept Σπίτι Σαλόνι

Άνετη ανοικτή έννοια αγροικία σαλόνι

Αγρόκτημα στυλ δεν πρέπει πάντα να ψάξουν ρουστίκ. Στην πραγματικότητα, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων λαμβάνουν turn-of-the-αιώνα σπίτια και ανοίγοντας το εσωτερικό για να ρίξει το φυσικό φως στο χώρο τους. Αυτό το δωμάτιο από τη Jennifer Robbins Το εσωτερικό δείχνει πώς μια ανοικτή έννοια καθιστικό και τραπεζαρία, πλήρης, με έναν τοίχο από γυαλί τζάμι, εκσυγχρονίζει ένα παραδοσιακό κλειστού προσέγγιση. Άνετα έπιπλα, βιομηχανικά φωτιστικά σώματα, και κάθετη shiplap δώσει σε αυτό το χώρο μια αίσθηση αγροικία που δεν είναι over-the-top.

Εκλεκτική Αγρόκτημα Σαλόνι

Πολύχρωμο και ecletic σαλόνι αγροικία

Αγρόκτημα στυλ είναι πολύ ευπροσάρμοστο και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές άλλες τάσεις διακόσμηση του σπιτιού. Ένα art deco καθρέφτη και κυτταρική αποχρώσεις ζευγάρι καλά με οριζόντια shiplap και ένα περσικό χαλί για να κάνει αυτό το σαλόνι με την Judith Μπαλής Interiors τόσο παραδοσιακά όσο και μεταβατική. Προσθέστε ένα μοντέρνο καναπέ και τραπεζάκι του καφέ για ένα καθαρό βλέμμα που είναι ελκυστικό στο μάτι.

Αναγεννημένο Ξύλο οροφής Σαλόνι

Αγρόκτημα καθιστικό με πέτρινους τοίχους αναγεννημένο ξύλινο ταβάνι

Ενσωματώνοντας οργανικά δομικά υλικά σε έναν εσωτερικό χώρο επιτρέπει το δωμάτιο για να μιλήσει για τον εαυτό. Αυτό το δωμάτιο με την Kelly and Co. Σχεδιασμός δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε αγροικία δομικά στοιχεία σε ένα πέτρινο χώρα εξοχικό σπίτι. Αγκαλιάζοντας τις αρχικές ιδιότητες του ο χώρος που μοιάζει με το εκτεθειμένο πέτρινο τοίχο και ξύλο οροφής-επιτρέπει ένα συνδυασμό υφές για το μάτι να προσγειωθεί στο. Στη συνέχεια, απλή διακόσμηση και επίπλωση εκσυγχρονισμό του χώρου.

Παραδοσιακό Σπίτι Σαλόνι

Κλασικό παραδοσιακό καθιστικό στιλ αγροικία

Αγρόκτημα στυλ είναι όλα σχετικά χαλαρή απλότητα και την άνεση. Έτσι, δεν χρειάζεται να πάει μεγάλο με φυσητό έξω οροφές και ακριβά υλικά για να καρφώσει το βλέμμα. Αυτό το δωμάτιο, που σχεδιάστηκε από Bartlett, επιλέγει για την άνεση σε ένα ανοικτό, αίσθηση ευάερο. Τα χαμηλά ανώτατα όρια φέρει τη ζεστασιά σε ένα κρύο βράδυ του χειμώνα και χαλαρή, αλλά κομψό, επίπλωση προσφέρουν ένα «δικαίωμα νεροχύτη σε» αίσθηση. Το επικαιροποιημένο αχυρώνα συμβούλιο τζάκι, πλήρης, με αναγεννημένα ξύλα, επιτείνει ακόμη περισσότερο την παραδοσιακή φύση του δωματίου.

Μονοχρωματικό Αγρόκτημα Σαλόνι

Καθαρίστε και τραγανή αγροικία μονοχρωματικό σαλόνι

Ένα καθιστικό σύγχρονο στιλ μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό αγροικία καταφύγιο με την ενσωμάτωση shiplap γύρω από το τζάκι, αναγεννημένο ξυλεία δοκάρια, και τονική έπιπλα και αξεσουάρ. Στην πραγματικότητα, σχεδόν κάθε δωματίου (ναι, ακόμη και εκείνοι με ένα 80s vibe) μπορεί να δοθεί αγροικία ταλέντο με την προσθήκη μόνο λίγες λεπτομέρειες. Αυτό το μοντέρνο δωμάτιο αγροικία που ζουν από την σχεδιάστρια Sophie Μετς είναι τόσο κομψό και άνετο.

Βιομηχανική Αγρόκτημα Σαλόνι

Αγρόκτημα σαλόνι με βιομηχανική ακμή

Η απλότητα του στυλ αγροικία μπορεί πολύ εύκολα να πάρει μια βιομηχανική στροφή. Αυτό το σαλόνι από Risinger & Co. επιτρέπει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του δωματίου για να ξεχωρίζουν, και στη συνέχεια να τις συμπληρώνει με μοντέρνα έπιπλα, μεταλλικά σκαμπό και ένα εκτεθειμένο σωλήνα σόμπα. Το δέρμα αγελάδας χαλί προσθέτει μια δυτική αίσθηση, σαν ένα μείγμα απρόσκοπτη της ίδιας δύο μορφές δώρα.

Σύγχρονη Αγρόκτημα Σαλόνι

Αγρόκτημα με σύγχρονη αρχιτεκτονική και τα έπιπλα

Παρά τη νοσταλγία που συνδέεται συχνά με το στυλ αγροικία, λάτρεις του σύγχρονου ντιζάιν μπορεί να πάρει σίγουρα ακόμα πλεονέκτημα των καλύτερων χαρακτηριστικών του. Πάρτε αυτό το σύγχρονο αγρόκτημα σαλόνι με Northworks Αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, για παράδειγμα. Τα ανώτατα όρια γλώσσα-και-αυλάκι λένε «αγρόκτημα», αλλά τα έπιπλα και ο ανοιχτός χώρος έννοια είναι κάθε άλλο παρά.

Νέα κατασκευή Αγρόκτημα Σαλόνι

Νέο σπίτι με αρχιτεκτονική αγροικία

Ένα σπίτι δεν πρέπει να είναι ιστορική για να αγκαλιάσει το παραδοσιακό στυλ αγροικία. Αυτό το νεόκτιστο σπίτι σχεδιασμένο από τον Tom Meany Αρχιτέκτων ενσωματώνει χαρακτηριστικά όπως ένα δοκάρια στην οροφή, τζάμια, και ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι για να δημιουργήσει ένα σύγχρονο σπίτι με τις ανέσεις ενός κλασικού αγροικία.

Φέρτε το σε εξωτερικούς χώρους

Σαλόνι στη σύγχρονη αγροικία με πτυσσόμενο τοίχο

Μια σύνδεση με τη φύση είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε μοντέρνο σχεδιασμό αγροικία. Αυτό το σαλόνι του Joseph Farrell Αρχιτεκτονική διαθέτει ένα πτυσσόμενο τοίχο των παραθύρων για να ενώσει τον εσωτερικό χώρο με την εξωτερική αυλή. Οργανικά στοιχεία, όπως το χαλί γιούτα και τα ζωντανά φυτά αποτελούν επίσης ένα σαλόνι που αισθάνεται ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς από θολώνοντας τα μέσα με το έξω.

χρήση Shiplap

Οικογενειακό φιλικό αγροικία σαλόνι με shipslap

Από το ξύλο χρησιμοποιήθηκε τόσο πολύ στην αγροικίες του παρελθόντος, shiplap επένδυση είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φέρει το στυλ σε νέα σπίτια. Κατά την εγκατάσταση, επιλέξτε πίνακες που έχουν εγκοπές και τις γρατζουνιές, καθώς αναπαράγουν την εμφάνιση της χρήσης πολύχρονη και προκαλούν μια αίσθηση της ιστορίας. Σε αυτό το δωμάτιο από Ανανεώστε Properties, οι χρωματισμένο μετατοπίσεις μανδύα τζάκι ξύλου η shiplap να δημιουργήσει μια αντίθεση αίσθηση.

Προσθήκη Αγρόκτημα χρώμα

Απαλό Μπλε Σπίτι Σαλόνι

Ένα ελαφρύ και φρέσκο ​​παλέτα χρωμάτων είναι πάντα μια καλή επιλογή για δωμάτια σε στιλ φάρμας. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να πάτε λευκό. Αντ ‘αυτού, να ενσωματώνουν ανοιχτό μπλε σε χώρους με μανδύα και βιβλιοθήκη τόνους. Buffalo ξυλείας αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της επιλογής χρώματος, συνδυάζοντας το όμορφα με λευκά έπιπλα και το φως φινίρισμα ξύλου. Ανοιχτό γκρι και ζεστό πλιγούρι βρώμης επίσης να λειτουργήσει καλά για ένα απλό και απλό βλέμμα.

Ενσωματώστε Αυθεντικό Χαρακτηριστικά

Κλασικό στυλ αγροικία Ενσωματώστε Αυθεντικό Χαρακτηριστικά

Μέρος του τι κάνει αγροικία ύφος τόσο ελκυστικό είναι η άνεση που προέρχεται από τα κομμάτια της ιστορίας. Γιατί λοιπόν να τις περιορίζουν; Αυτό το σαλόνι είναι γεμάτο με antiquey καλλωπισμούς σαν αναξιοπαθούντα έπιπλα, παραδοσιακό αγρόκτημα καρέκλες και γραφεία καλώδιο κοτόπουλου. πωλήσεις Αναζήτηση ακινήτων και υπαίθριες αγορές για την πραγματική διαπραγμάτευση, ή κατάστημα για τα νέα εξαρτήματα που αγκαλιάζουν το αγρόκτημα αισθητική.

Προσθέστε μια φουντωτή Καναπές

Ρουστίκ σαλόνι στυλ, με φουντωτά καναπέ

Ποιος λέει αγροικία ζωής δεν μπορεί να προσφέρει έναν υπαινιγμό της πολυτέλειας; Παίζοντας με την διακόσμηση, μπορείτε να στήσει ένα παραδοσιακό δωμάτιο για να δούμε τόσο άνετα και να προσαρμοστούν. Αυτή η αγροικία σαλόνι από τα ζεύγη Πηγή δωμάτιο κλασικά στοιχεία με ένα κομψό φουντωτά καναπέ για μια απροσδόκητη (αλλά πολύ καλωσορίζουμε) επιτήδευση.

Χρήση Πόρτες Αχυρώνας

Barn πόρτες δίνουν σε κάθε χώρο ένα παραδοσιακό αγρόκτημα αίσθηση. Πλέον, είναι μεγάλη αποταμιευτές χώρο για μικρά δωμάτια και μπορεί εύκολα να στεγανοποιήσει μια κάτοψη ανοιχτή αντίληψη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δύο πόρτες αχυρώνα είναι ακόμη καλύτερα από ένα! Αυτό το ιδιόρρυθμο δωμάτιο, ευγενική προσφορά του Edward Ira Schachner, χρησιμοποιεί τις πόρτες αχυρώνα για να επαινέσει το τζάκι και να ενισχύσει το βλέμμα αγροικία.