Skip to main content

Clever Коридор Декор Идеи – Как да усилвател Стил във Вашата Коридор

Просто, защото залата не е “стая” в традиционния смисъл на думата, не означава, че трябва да бъдат пренебрегвани. Вашият коридор е първото нещо, гости виждат, когато те пристигнат, така че дава тон за останалата част от вашия дом. Вие искате да създадете пространство, което говори за своя дизайн чувствителност, като същевременно е функционален и приветлив. Звучи като тежка задача, но с малко изобретателност, можете да създадете красива пътека с много индивидуалност.

Организирам се

Използвайте всеки квадратен инч. Само защото липсва пред зала килер или не разполагате с място за шкаф, не значи, че трябва да се хвърля нещата си върху повърхността на първата, което виждате. Вземете пример от Детайли Блог и “пакет толкова, функционалност, колкото е възможно” с организация, монтиран на стената. Своеобразен знак или любимата произведение на изкуството ще ви очарова всеки, който се случва.

Създаване на галерия Стена

Някои може да видите празен коридор, но ние виждаме галерия само чакат да се случи. Висящи семейни портрети, снимки и произведения на изкуството е просто решение да даде своя път личен елемент. Изборът координиращи кадъра в един цвят, като виждаме в този дълъг коридор от Стил у дома, създава сплотено поглед.

Отиди Bold С раираната Wallpaper

Търсите провали устойчив начин за мигновено се оживи? Deck си зали в райе. Черно и бяло е класика. Или играе с забавно цветова комбинация за допълнително поп. За наематели и нерешителни видове? Има подвижен тапети! (PS Тук са 10 кори и тоягата марки трябва да знаете).

Добавяне на снимка Ledge

Голите стени просят за pizzaz. А перваз картина е съвършен! Не е достатъчно само снимки, можете да покажете дрънкулки и смислени Momentos. Искам още? Засилване на ефекта с рамкирани отпечатъци.

Вземете го в модерна Посока

Фен на модерна естетика? Допълнителни неутрални нюанси, лъскав паркет, геометрични фигури и организираните информационни броя акцент произвеждат хладно, съвременен поток. Имате нужда от място, където да складират неща? Swap в пейка за съхранение.

Да бъде стегнат с снаряжение

Кажете “Бонжур” на този парижки вдъхновен коридор. Белите стени и леки дървени подове са на чисто. Преливане на френски чар с кариран бегач, разцвет напълнена ваза, и изкуството в рамка. Très шик!

Разширете Space с огледала

Кръгла огледало и тесен конзола са най-добрият приятел на обитател на апартамент. Но не приемайте ни дума за него. Приветливият входа на този ерген тампон, проектирана от Никол Уотс, е безспорно доказателство.

Освежи нещата с Ботаническата стенни облицовки

Неудобно оформления често попадат в хаос като собствениците на жилища се мъчат да ги назначи правилно. Предизвикателството е прието! Облечи с бозав зала с удебелен ботаническа стенно покритие. Помислете: зелени лозя, палми, бананови листа, както и закачливи флорални мотиви.

Предвидило Площ Черга

Дълъг, тесен коридор? Легни с площ килим, или по-точно, на второ място, за да го определи и добавяне на топлина. Дайте си пространство плисък на земен боя, а след това е слой в произведения на изкуството и висулка светлини. И накрая, да вземе на следващото ниво с няколко растения.

Дръж дървени куки

Функция отговаря форма  и  мода в този запис от над океана. Тък палта в килера и да се мотае продукти като чанти и шапки за кръгли дървени куки. Тези красавици са от Muuto. Можете също така да вкара стилни комплекти от СВ2 и Etsy.