Skip to main content

Creative Споделени апартамент Идеи за стая модерна Детски

Creative Споделени апартамент Идеи за стая модерна Детски

Смее се … плаче … свири … борба. Споделена брат спалня е като кошер и нужди. А това означава, че има много за родителите да се справят при създаване на споделена спалня техните деца. С два пъти размера (или повече) от развиващите се личности и потребности, често е трудна задача за родителите, за да се настанят съхранение, пространство и индивидуалния стил на всяко дете.

Ето някои полезни съвети за преодоляване на общите предизвикателства, проектиране и създаване на щастлив и функционално място за вашите млади съквартиранти.

Creative Споделени апартамент Идеи за стая модерна Детски

Създаване на момче и момиче обща стая

Проектиране стая за брат и сестра не трябва да бъде предизвикателство. В действителност, това е може би най-лесният предизвикателството да преодолеят при планирането на обща стая.

Първата стъпка е да изберете основната цветова палитра за основните елементи на стая (стени, килими, мебели), който е неутрален пол … и, ако те са достатъчно възрастни, за да се намеся в разговора, че всяка сестра дава своя глас. Цветни комбинации като бяло и сиво, тюркоаз и бяло или комбинация от основните цветове работят добре за момичетата и момчетата.

За да допълни вашите основни палитра, слой допълващи се цветове и модели на всичкото отгоре. Например в сиво и бяло стая, опитайте се акцентира с жълти аксесоари. За модели, се опре към ивици, шевронни или твърди вещества с голяма геометрична форма (и).

При избора на мебели, да изберат за мебели с изчистени линии и това е не-тематични (направляват ясно на състезателен автомобил или Спящата красавица легла) и свързване с неутрални цветове важното като лампи и лечение прозорец.

Най-вълнуващата част от създаването на супер забавно спалня за вашия млад пилците се аксесоарите и персонализиране на елементи от дизайна, за да отговарят на техните напъпилите личности. Изберете елементи от дизайна, които правят стаята чувствам като той принадлежи към двамата. Персонализиране аксесоари през помещението като стена изкуство или куки обвивката. Marquee светлини с техните имена или първи начален добавите поп на енергия и вълнение за всяко пространство. По същия начин, едва доловимо добавите пола специфични теми в една или две аксесоари, но ги държи цвят координирани. Например, когато аксесоарите с червено, опитайте се да я вкара възглавница с червена пожарна кола за него, и възглавница с червен цвете или сърце за нея. Съхранение, че е в допълнение към схемата за дизайн, но специфичен за всеки пол (мисля въглен за момчета и жълто за момичета) може също безпроблемно дръпне една стая заедно.

Създаване на пространство за различни възрасти

Понякога му не само Джереми и Сара, която трябва да се настанят, но с 3-годишен Джереми и 4-месечно Сара определено може да се добави още един слой на дизайн тревожност.

Първото нещо, което да се справи, е разположението на мебелите. Ако имате бебе, най-вероятно ще бъде и излизат от стаята през нощта да се грижат за бебето. Ако е възможно, поставете леглата си в противоположни ъгли или стени с яслите е най-достъпен до вратата. Очевидно структурни елементи, като прозорци и нагреватели могат да налагат друго, но целта си дизайн е да се даде на всяко дете най-удобната нощен сън без едно събуждане на другия.

Creative Споделени апартамент Идеи за стая модерна Детски

Създаване на площадка, че и двете братя и сестри могат да се насладят, дори едновременно, е супер полезно, особено за уморени майки и татковци. Стелки, възглавници и меки големи предмети като конче люлка и палатки са идеални за очертаване на района и забавно, както за да играеш. Поставете играчки-голямото Ви дете в достъпни контейнери за съхранение, но по-високо от пода, така че си най-младият не може лесно Докосни го.

Например, независимо дали е на лавицата куб съхранение или стена единица, поставете на бебетата играчки и предмети на долните рафтове. Вашето дете или по-голямо дете може да устои и да достигне за коша на Lego.

Включване на елементи, които показват на децата си расте семейството си. Снимки на децата заедно, рамкирани отпечатъци на всеки, когато те са били новородени ги насърчават да оценят по-млади или по-възрастни братя и сестри им при добавяне на топла семейна атмосфера в спалнята им.

Създаване на достатъчно място за съхранение за две или повече

Намирането на пространството в една стая за два пъти повече мебели и съхранение е един от най-обезсърчително задачи при проектиране на обща стая. Това е мястото, където си находчивост и око за редактиране трябва да рита в висока предавка. По-малкото е повече определено в обща спалня, както е многофункционален и сподели дизайн.

В началото, като изберете рационализирана мебели е от съществено значение, за да се запази усещането стая като просторна, колкото е възможно и да се даде възможност за съхранение и възпроизвеждане. Ако децата ви са достатъчно стари, двуетажни легла винаги са отличен избор. Дали Г-образна или вертикални, двуетажно легло е ефективно използване на пространството и често има вградена памет отдолу.

Като говорим за … при съхранението на легло, като походно чекмеджета винаги е спомогнало за създаването на по-голямо пространство и може да побере сезонни или само някои елементи на употреба. сандъци за съхранение с възглавници могат да се използват като място за сядане на маса игра, както и прикриване на планината на играчки. Единица стена с чекмеджета може да тегли двойно предназначение като скрин и бюро.

Стелажи е супер удобно за организация играчка, тъй като не заема много място и може да се поставя над скринове, бюра, дори над вратата едва използвани елементи. По същия начин, поставяне на етажерка в подножието на леглото не заемат ценно място на стената и дори може да ви даде друг повърхност в близост до леглото за лампа или през нощта книга.

За дрехи, стени и врати куки са полезни за всеки ден ходя до предмети. В килера, инсталиране на две пръчки (т.е. двойно висящи), така че всяко дете може да има отделни висящи пространство.

Независимо от своя дизайн предизвикателство, при създаването на обща стая за децата си, ако се придържате към находчиви, ефективни, забавни и творчески възможности за избор, вие без съмнение ще създаде спалня децата ви ще харесат!

Как смяташ да се изработи спалня на децата си?