Skip to main content

Creative таблата идеи за Мечтаната Спалня

Дали селски, романтичен, дразнещо или класически, си таблата е фокусна точка на спалнята си и прави най-много за да даде тон за през нощта оазис. Изборът на правилната таблата е важен фактор дизайн – но това не означава, че има ограничение до това, което виждате в студия за дизайн или мебели шоурумовете.

Лицеви дъски, като впечатляващи, тъй като те са по дизайн на стаята си, всъщност са един от най-лесните компоненти двустайни да направи себе си. Таблата идеи са неограничени като въображението си, но те по същество попадат в пет категории: дърво, плат, метал, свободна форма и арт-базирани.

След като сте решили на чувството, че искате от вашия табла, да вземе един честен поглед към вашия бюджет, време и ниво на комфорт с DIY проекти. После чета нашата галерия за вдъхновение, и да направи таблата сте били мечтаете за.

Направи си сам таблата Идеи

дърво

Дървесина, която не винаги е предпоставка за селски; опитайте с полирани, тъмен тон за елегантен външен вид.

Това е може би първото нещо, което мислите, когато мислите, че сам табли. Палети, врати, щори, дограма, камина Mantels и плевня дърво всички правят отлични декори за леглото си, и гъвкавостта, която предлага дърва за вашата спалня е практически безкраен.

Разгледайте битпазари за стара плевня врати; те правят голяма табла.

Рустик дъски от дърво правят за уникално място за почивка главата си.

Боядисани и пилинг дъски добави спокойна атмосфера.

Довършителни стара врата плевня добавя селски шик стил.

Например, можете да си направите красиво оцветени шедьовър или променя предназначението на някои уцели реколта каси за врати, за да даде тон за вашата спалня. Закален щори правят перфектен табла, ако искате плажната вила настроението. Wood предлага множество опции и да завърши стилове на разумна цена.

плат

Това табла изглежда елегантен, и можете да го репликира като у дома си.

Събиране на снопче тъканта на вашия табла придава елегантен усет.

Отказ за забавление райета плат в спалнята на детето.

Панели копринен плат като украсена с панделка предлагат елегантен вариант.

Металик плат прави този плюшен табла модерен, но приветлив.

За тези с по-модерни или еклектичен вкус, помислете покриваща си табла с кожа.

Разширете табла, като обхваща четири дървени плоскости с плат.

Тези кичури се табли, включени в кадифе предизвикват wingback стил стол.

Искате ли нещо малко по-мек за вашия DIY табла? Платове опции сте обхванати – буквално. Независимо дали предпочитате официалната угаждането китеници, закопчани или pintucked табли или нещо по-небрежно, плат предлага много меки, разглезващи избор за вашата спалня.

За разкоша на плат, без да е формалност, опитайте просто виси един юрган, дантела или завеса зад леглото си. Все пак ще се създаде фокусна точка, но това няма да изисква часове на труда.

метал

Реколта месинг метални решетки добави еклектичен стил на тази спалня.

Помислете за облицовка на стена с неръждаема стомана спалня за глем поглед.

Един стар порта от ковано желязо ще бъде невероятно табла.

На противоположния край на спектъра от течност усещането на тъканта е фиксирана структура на метал. Това в никакъв случай не означава, че е без красота; метална табла може да има романтична атмосфера, като порта от ковано желязо с изкуствени цветя преплетени.

Дори и най-промишлена усещането за гофрирана ламарина може да бъде смекчено от сложен декоративно рязане. Метални не могат да бъдат привлекателни за всеки вкус, но има и много възможности за DIYer да направите подпис таблата от този универсален материал.

Свободна форма

Щори са лесен DIY опция табла.

Driftwood прави уникална табла и дава извинение, за да отидат на плаж.

Дори повече от творческия потенциал в първите три категории, в свободна форма, табли ви даде безкрайна свобода дизайн. Можете да използвате почти всичко: възглавници групирани в дисплей, парчета от корени или бамбук срещу стената, реколта книги спазват парче от подкрепа.

В свободна форма на таблата могат да се влеят вашата личност и интереси в създаването на един-на-рода си. Ако това е вашата страст, тя може да се превърне в фокусна точка в спалнята си; с свободна форма дизайн, тавана е граница.

Арт-базирани

Дръж килим или гоблен на мястото на таблата за артистичен поглед.

Това изписани табла добавя красива, женствена докосване.

Създаване на геометрични фигури с Nailheads или месинг тапицерии гвоздеи.

Забравете традиционната форма чрез разширяване на таблата покрай стените на рамката на леглото.

Направете своя собствена изкуство с черна дъска табла.

Подобно на свободна форма табли в способността си да улови вашите интереси, арт-базирани табли са само малко по-структура. Покрийте платна с плат или боя и ги група на стената над леглото си. Рамкиране снимки на любими хора или локали прави най персонализирани по на табли, както прави на фона на любимите цитати.

Не може да се вземе решение за само един цвят? Опитайте организиране боя мостри по начин, който се харесва на окото си. художествени проекти на базата на които ви позволяват да направите подпис парче, което често е лесно сменяема; те също работи за всеки бюджет.

Няма причина да се чувства ограничен до таблите, които са достъпни за закупуване. Дайте воля на творческите блясък в централен елемент за вашата спалня. С малко зор и много вдъхновение, можете да създадете идеалния модел за себе си спалня и бюджета си. Кои от тези DIY идеи таблата ви говори?