Skip to main content

Creative Office Декор Съвети за да увеличите производителността

Creative Office Декор Съвети за да увеличите производителността

Не е тайна, че околната среда сте в може да играе важна роля в това как се чувствате, но знаете ли, че той може да ви направи по-продуктивни на работното място?

Както се оказва, че има един тон на невероятно прост и икономичен трикове декор можете да се интегрират в офиса ви  , че ще ви накара да се чувствате по-зарежда, вдъхновени и мотивирани да се вземат в деня, дори и по време на страховитите следобед спад.

А най-хубавото на повечето от тези съвети е, че те могат да се прилагат към почти всеки офис-голяма или малка, у дома или навън. Така че, независимо от обстоятелствата, интериорни с които работите, опитайте една, две или всички осем от тези идеи, за да се създаде по-щастливи, по-здрави и по-продуктивно работно място.

Увеличаване Осветление

Оптимизиране на осветление е един от най-лесните начини да повиши вашата енергия и намаляване на напрежението на очите, която идва от опита за четене с ниска осветеност. Ако сте в състояние, да използват максимално естествената светлина, с който работите, колкото е възможно чрез използване на чист, прохладни лечение прозорец, а не тежки и непрозрачен. Но дори и да си контрол над естествената светлина е ограничена, избиращи ярки бели крушки ще направи голяма разлика в дневните си енергийни запаси.

Decluttered Минимализъм

А минималистичен естетически прави повече от това си пространство изглежда всички видове шик и покана; тя също така е по-лесно да се направи нещо. Елементарно вашия офис рискува да ви кара да се чувстват претоварени и далеч по-подчертано, отколкото е необходимо. Така че, има за цел да поддържа офиса си просто и елементарно безплатно за издишване предизвикващ настроение всеки ден.

вдъхновяващи цветове

Цвят е пълен с потенциал на производителността, така че да го използвате с изоставят. Научните изследвания изобилстват с препродажба на прякото влияние на цвета на настроението, така и на производителността. Blueish цветове стимулират ума, жълти нюанси вдъхновяват творчеството и зелени предизвиква чувство на спокойствие, но разбира се, това може да варира от човек на човек. Идентифицирайте цветове установите, лично стимулиращи и да ги включи, където можете.

ободряваща Парфюм

Ключът към оставането стимулирана цялата живо дълъг ден е да се уверите, че няма сетивата ви се пренебрегва, а това означава плащат ум да вдъхне аромата се носеше през пространството си. Мента често се използва, за да мотивира и да обновите, помагачество концентрация, докато цитрусов аромат може да възвисяват и де-стрес. И ако се притеснявате, че ще забравите да духне ароматна свещ, етерични масла дифузори са чудесен-и ултра-безопасен начин да си осигурите аромат игра е силен.

Lively Озеленяване

Като хора, ние сме физически същества, които могат сериозно да пострадат, ако не разполагат с достатъчно на природата в нашия ден за ден. За щастие, това е един лесен проблем за борба. Добавянето зеленина на вашето работно място ще донесе добро настроение вибрации докато пречистване си въздух  и  предлага повече възможности за персонализиране и подобряване на интериора си с декоративни саксии и вази.

Мотивационни Съобщения

Когато почувствате, бла и монотонен, че е трудно да бълват най-добра работа. Тя също го прави лесно да се забрави защо вие работите толкова трудно, да започнем с това. Добавянето на няколко парчета, за да покажат любимите си мотивационни съобщения може да се направи сериозно въздействие върху ежедневието си продукция. И тези дни има толкова много различни стилове типография, щампи и снимки от които да избирате, че вие ​​сте длъжни да намерите идеалния модел (или две), за да се поберат вашата фантазия.

Практически (и красива) Storage

Един от най-големите виновници зад хаоса на производителността-сърфиране, че е елементарно попълнено бюро просто не е като правилното дом за всичко по него. Включването на чисти и спретнати кутии за съхранение в дома на неща като пособия за писане, хартия, преди да бъдат обработени и разни канцеларски материали мигновено ще направят пространство се появяват по-организирани и да я направи по-много по-лесно да я държи по този начин.

Vision Board Вдъхновяващи

А corkboard с участието на ежедневните задачи със сигурност помага на фронта на производителността, но добавянето на цели за бъдещето под формата на снимки и съобщения ще увеличи производството на енергия десетократно. Опитайте да си корк борда на визия борда с участието на нещата, които най-много искате да постигнете в близко и далечно бъдеще, и да гледате като се увеличи дневния си нива мотивация.