Skip to main content

Pro Съвети за избор на произведение за вашия дом

 Pro Съвети за избор на произведение за вашия дом

Един от най-често задаваните въпроси дизайнери получават, е: “Как да избера най-подходящия произведения на изкуството?”. Има няколко насоки, за да се уверете, че сте избрали правилния парче за определен интервал. Произведения на изкуството е това, което спомага за дефиниране на личността на собствениците и тяхното пространство. Това е полезно за обвързване на някои парчета заедно и създаване на герой в един дом. Най-хубавото на изкуството е, че това е инвестиция, можете да вземете със себе си, докато се движите, и дори може да расте в стойност с течение на времето. Той също така не изисква от вас да вземе втора ипотека; можете да прекарате по-малко или толкова, колкото искате.

За кухнята

Един от най-често забравени стаи по отношение на произведения на изкуството е в кухнята. Кухнята е често по-нататък “сърцето на дома” и в много случаи, най-използваната стая на къщата. Няма съмнение, изкуството трябва да се включи тук. Плотове или помещения над шкафове са перфектни домове за изкуство. За да се запази нивото на техниката в детайлите, клонят към по-малки парчета, които допълват, а не да смаже, пространството. Ние сме склонни да отида с смешни или повече социални разпечатки, които ни карат да се усмихва, и да направи по-лесно сутрин!

За спалнята

Спалнята е отстъпление, място за отдих и произведения на изкуството трябва да отразява това. Най-добрите стени за изкуство в спалнята са пряко над леглото или на стената срещу леглото. Големи парчета скала са най-добрите и трябва да се окачват на нивото на очите. Потърсете абстрактни фигури с успокояващи цветове или тонове. Ако сте в фотография, пейзажи или ненаситени снимки работят най-добре. Дръжте рамките минимално – галерия рамка или платна свърши отлична работа, както добре. Ето, ние искаме да се съсредоточи върху себе си парче на изкуството и не толкова му кораб.

За Офиса

Независимо дали работите от дома или в офиса, изкуството е чудесен начин за персонализиране на пространството и да поддържате вдъхновен. Нашият любим начин да направите това е чрез създаване на въртящ галерия. За да започнете, ще трябва дълго плаващ перваз рафт инсталиран предпочитане над вашето работно място или в близост до него. Красотата на това е, че това е единственото нещо, което ще трябва да се мотае! След това е най-забавната част, можете да изберете от набор от произведения на изкуството, които ви вдъхновява. Представете си настроение на борда на видове, положителни образи или творби на художници, които вдъхновяват сте добро начало. Вие искате да се включат различни размери, както и, големи и малки, така че възможностите са безкрайни. Можете да ги всички в подобни рамки за минималистичен външен вид или всички различни рамки, за да добавите някакъв характер. Тези фигури могат да се въртят или актуализирани когато ви омръзне, не са необходими нокти.

За баня

Банята е друга стая, което често се пренебрегва с чл. Обложката решите да отидете с настроението на банята. Например, ако това е прах стая на главния ниво, трябва да се придържате към по-забавно и ярки парчета. Ако това е майстор баня, отидете с по-спокойни или успокояващи парчета. Баня изкуство изглежда страхотно по двойки, ние обичаме да изберете набор от две или подредени или един до друг. Те могат да бъдат две от същите абстрактни парчета с един плавник на една страна, или две различни парчета, които излизат с една и съща тема. Твърди места за тези парчета ще бъдат над тоалетната чиния, над ваната (ако сте достатъчно късмет да имат такъв), или над куките за хавлия / халат.

За всекидневната

Най-забавно стаята, за да украсят с изкуство, както и повечето пъти, най-смущаваща е хола. Повечето от нас се чувстват много напрежение тук, тъй като това е стаята, повечето от гостите ви ще се види и прекарват времето си в. Изборът на правилната парче е елементарно да провокират разговор и създаване на усещане или настроението на пространството. Можете да се откажете за една мащабна парче или голяма галерия стена. Понякога трябва да се мисли извън рамката. Изкуството не е задължително да е парче от печат или платно, понякога това може да отнеме други форми. Независимо дали става дума голям мащаб реплика на американския флаг или ергенски рога, погледнат отвъд изображение 2D и вие ще откриете уникално парче, че най-добре отразява.