Skip to main content

Tiny 18 m² stanovanje Ponudbe Student Housing s Vesolje-zdrava pamet Ease

Če ste že prej slišali, potem je za dober razlog – prostor vse bolj postaja premija v sodobnem svetu. V svetu študentskih domovih in kolegij stanovanja, je to še toliko bolj drži. Preoblikovanje nekdanji poslovni objekt v študentski stanovanjski enoti, je dovolj težko, kot se je. Ampak, da bi morali narediti, da je ob skrbi prostorskih omejitev in povečanju učinkovitosti še težje. To je to zahtevna naloga, ki Standarden studio sleče tako elegantno s pametno in elegantno Hermes mesta Plaza študentskega stanovanja v Rotterdamu.

Prostor zdrava pamet študent stanovanje dizajn z loft posteljo

Vsaka od teh stanovanjskih enot, je več kot le 18 kvadratnih metrov velika in zagotoviti vse potrebne enote in storitve na tem majhnem prostoru pomeni največjo navpično sobo ponudbo. Mansarda postelja nad kuhinjo in kopalnico v zadnjem delu stanovanja je vrhunec tukaj z majhno dnevno kotiček in drzni jedilnico zraven njih. Vsak malo kotiček je bila uporabljena za ročaja z učinkovitimi delovnimi postajami in udoben kavči polnjenje v nerodnih mestih. Velika okna prinašajo dovolj prezračevanja, medtem ko pametni pomnilne enote dodati še eno plast prostor-zdrava pamet dobroto.

Stopnice na podstrešju posteljo se je spremenilo v skladiščne enote, kot dobro in kuhinjo in kopalnico poleg nje sta kompaktna in pravljično osvetljena Bambus se uporablja občasno, medtem ko je bela kulisa nudi dvobarvni ozadje, ki počne proč s katerim koli vizualno razdrobljenost.

Tiny jedilnico med majhno kotiček dnevni prostor in kuhinjo

18 kvadratni meter stanovanja v beli barvi z zasnovo varčevanja prostora

Ergonomski kotiček delovne postaje za majhno stanovanje

Vsak malo kotiček stanovanja čim večja, da ročaja

Hermes City Plaza študent stanovanja Rotterdam

Ker je hiša ne ponuja prostor za nečimrnosti enote in umivalnik v kuhinji, tako so bili domiselno združili. Korito je razdeljen s plavajočo ploščo, ki je na eni strani umivalnikom z ogledalom. In na drugi strani, da je korito v kuhinji s priročno tablo.

Ultra majhna kuhinja in kopalnica drug poleg drugega

Box slog stopnišče z integrirano shranjevanje

Tloris Hermes mesta Plaza študentskega stanovanja

You may also like