Skip to main content

Trendy Twist Схема на Timeless Цвят: Бани в синьо и жълто

Redoing банята от време на време не е приятна задача, както и повечето от нас не разполагат с пари или време, за да влязат в чести ремонти. Точно поради тази причина избора на цветова схема баня , която служи отвъд само “най-новата тенденция в града” е умен и практичен избор. И все пак има някои цветове, които изглеждат извън времето и модерен и просто отказват да не излизат от мода. И днес ние да разгледаме един такъв сейф, стилен и подмладяващ цветова комбинация, която ще съживи вашата баня, докато винаги отседнал съответния – синьо и жълто.

Зашеметяващи еклектичен индустриална баня с удебелен шестоъгълни плочки и вана в жълто

Синьо и жълто бани са далеч по-забавно, отколкото на по-консервативни тези в само синьо и бяло. Това е цветна палитра, взети назаем от природата (представете си изгрев в ясен летен ден, може би, както ви отведе в изгледа на красива океана!), И наличието на жълто добавя яркост и свежест дори и най-непретенциозен банята. Намирането на идеалния баланс между комфорт и пленителен, тези бани в различни нюанси на синьо и жълто ще ви вдъхнови да се присъединят към тази жизнена дует.

Разгледайте Shades и стилове

Има изобилие от стилове, които можете да възприемат като ви даде банята в синьо и жълто преобразяване. Като начало, има все по-популярен плаж стил със своите странности много крайбрежни и морски подробности. Вместо просто да не слезе от утъпкания червено, бяло и синьо пътя, сменете пищни червените с приятен жълт за мода уникална и стилна баня. За тези, които търсят успокояващ модерна баня с хидромасажна стил атмосфера, светли нюанси на аква и тюркоаз, съчетани с нотки на мек жълт може да се свърши работата. Не ограничи себе си само на един “небесно синьо” и “топло жълто”, и опознаването на много нюанси на тези две динамични цветове.

Синкав сиво заменя традиционните нюанси на синьото синьо в тази съвременна баня

Aqua и жълто добавите изтънчен цвят на стилна баня

Рустик баня с вана Clawfoot в жълто и суета в синьо

Теракот стени въвеждат в различни нюанси на жълто и синьо в банята

Неизменната Акценти!

Все още се притесняваше за добавяне на жълто към съществуващата си баня в синьо и бяло? Защо да не започнем с малки стъпки, като се включат прости, но ефективни жълти акценти, използващи кърпи, масичката до ваната, една пейка душ или дори само едно парче стена изкуство? Тези, които търсят повече цвят също може да се обърне към вана или мивка в жълто, за да се гарантира, че вие ​​постигне по-добър баланс между двете доминиращи нюанси. Винаги повтаряйте цвят акцент (било то жълто или синьо) по време на банята, за да се оформи по-прецизен поглед.

Красавеца жълто и тюркоаз баня плажен стил

Синьо и бяло, баня с мивка в жълто

Porthole баня краде шоуто в тази морска тематика баня

По-смела Blend

Ние вече демонстрирани бани, в които умело използва синьо и жълто прави впечатляващ отчет. Но може би това просто не е вашият стил, а може би предпочитате по-пищен баня с еклектична блясък или Бохемска красота. По-дълбоки нюанси на синьо и жълто, с гланцираната покритие могат да се обърнат на пръв поглед обикновена банята в драматичен и бляскав пространство, което ще ви смае със своята уникалност и енергия. Колкото по-тъмен двата цвята, толкова по-силен визуален контраст които се предлагат. Разбира се, това не е вид, който работи добре в дискретни, съвременни санитарни възли, но не всеки се страхува да отиде смело!

Fabulous еклектичен баня с тъмно синьо и жизнена жълто за района на душ

Елегантен прах стая в светло синьо и нотка на злато

Жълто и синьо се създаде една пъстра и модерни детски баня

Изискана текстурни Flair

Ах, съблазънта на средиземноморските бани! Стилове като тоскански и марокански са чудесни за бани драпирани в жълто и синьо, и можете да подсилвам цвят и модел в тези отмъкнатите настройки. Шарени плочки в сини, венециански стени в жълто и намек за злато около суета баня и огледалото създават богата и екзотична бягство, че ще се насладите за години напред. Именно в тези бани, че жълто и синьо действа като връзка между модерното и класически, тъй като те се свържат със средиземноморски фон с модерно оборудване, за да се осигури най-доброто от двата свята.

Цветна баня с уютна селска обжалване

Средиземноморски стил баня с богато украсен дизайн и splah на синьо

Съвременната средиземноморска баня с много цвят и модел

Релефни стени в жълто внасят топлина към банята на средиземноморски стил