Skip to main content

Εξειδικευμένη Συμβουλές για το πώς να διακοσμήσει ένα Ουδέτερη Living Room

Καλή διασκέδαση με ουδέτερα χρώματα

Εξειδικευμένη Συμβουλές για το πώς να διακοσμήσει ένα Ουδέτερη Living Room

Σκεφτείτε ουδέτερα χρώματα είναι βαρετό; Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ουδέτερη δωμάτια μπορεί να είναι ήρεμη και χαλαρωτική ναι, αλλά μπορούν επίσης να είναι διασκεδαστική, ενεργητική και γεμάτη ζωή. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από δωρεάν ήχους, ανακατεύουμε τα υλικά, και να παίξετε με τα πρότυπα -απλά όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο παλέτα.

Μοτίβο και υφή

Κατά τη διακόσμηση με ένα ουδέτερο χρώμα σχεδίου, είναι πολύ σημαντικό να φέρει σε μια ποικιλία σχεδίων και υφών. Με συμψηφισμό τραχύ με το μαλακό, γυαλιστερό με ματ και χοντρό με λεία, είναι δυνατόν να δημιουργήσουν το βάθος και το ενδιαφέρον, καθιστώντας το χώρο πιο δυναμική. Σκεφτείτε σχετικά με τη χρήση υφές, όπως λινά, σουέτ του, βελούδα, πλεκτά καλώδιο, προβιές και πολλά άλλα. Όταν πρόκειται για τη χρήση υφές σε ένα ουδέτερο σαλόνι, μπορείτε σχεδόν ποτέ δεν έχουν πάρα πολλά. Σχέδια είναι παρόμοια σε ότι χρειάζεστε κάποια για να δημιουργήσετε αντίθεση, αλλά να προσπαθήσουμε να κολλήσει με την τακτική τους κανόνες για την ανάμειξη μοτίβα.

Δημιουργήστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο, μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων θα μπορούσε να είναι ο τρόπος να πάει. Σε αυτή την φρέσκια ακόμη χαλαρωτικό δωμάτιο εμφανίζεται στο εισόδημα περιουσίας, ένα μεγάλο λινό χρώμα διατομής γεμίζει μια γωνία και ενισχύεται από μια συλλογή ρίχνει τα μαξιλάρια. Παρατηρήστε ότι τα μαξιλάρια είναι όλα διαφορετικές αποχρώσεις των παρόμοιων, ελαφρά ουδέτερα – ίσα-ίσα για να δημιουργήσετε ένα μικρό ενδιαφέρον, χωρίς να προκαλεί οπτική ακαταστασία. Ακόμα κι αν υπάρχει μια απόχρωση του μπλε που περιλαμβάνονται, είναι αρκετά μαλακό ώστε να έχει ως ουδέτερο (ένα έξυπνο τέχνασμα που μπορεί να επιτευχθεί με σχεδόν οποιαδήποτε παστέλ απόχρωση). Μια κουβέρτα περιοχής γκρι βρίσκεται στα θεμέλια της σκούρο ξύλο, δημιουργώντας ένα μικρό κομμάτι της αντίθεσης, και τους τοίχους, τις επεξεργασίες παραθύρων, και τα εξαρτήματα είναι όλα διάφορες αποχρώσεις του ιβουάρ, μπεζ και γκρι. Μαζί δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον που ενθαρρύνει ξεκούραση και χαλάρωση.

Προσθέστε επιτήδευση με Γκρι

Επιτήδευση είναι εύκολο να επιτευχθεί όταν χρησιμοποιούν ουδέτερους τόνους. Σε αυτή την φωτογραφία, λειτουργεί ιδιαίτερα καλά λόγω της χρήσης ενός ενιαίου γκρι τόνο που έχει τονισμένα με πολυτελείς λεπτομέρειες. Το δάπεδο μέχρι την οροφή κουρτίνες, κουμπί τουφών, και ανακλαστικές επιφάνειες συμβάλλουν στην εμφάνιση luxe και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κομψότητας. Ακόμα κι αν γκρι που χρησιμοποιούνται πρέπει να θεωρηθεί ως θλιβερό και θαμπό, τα τελευταία 10 χρόνια περίπου στάσεις για γκρίζες έχουν αλλάξει, και είναι σήμερα το καυτό go-to ουδέτερο. Πιο κομψό από καφέ και πιο ευέλικτο από γκρι, γκρι είναι ένα ευέλικτο σκιά που μπορεί να λειτουργήσει σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο.

Συμπεριλάβετε Αρχιτεκτονικές Λεπτομέρειες

Υπάρχει περισσότερο στη διακόσμηση ουδέτερο δωμάτια από απλά έπιπλα και τοίχου χρώματα. Για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε ένα ουδέτερο δωμάτιο σκεφτείτε συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως δοκάρια στην οροφή, shiplap, επισανίδωμα, διακοσμητικά στήλες και ακόμη και απλή χύτευση στέμμα. Αυτά τα πράγματα μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις σε δωμάτια που είναι χωρίς πολλά χρώματα. Να θυμάστε, επίσης, ότι οι ουδέτερες, δεν πρέπει να σημαίνει λευκό. Οι αναγεννημένο ξύλινα δοκάρια σε αυτό το δωμάτιο παρέχει κάποια αντίθεση με την ολόλευκη διακόσμηση κάνουν το δωμάτιο οπτικά δυναμική.

Δημιουργήστε μια οικογένεια φιλική ατμόσφαιρα

Ένα ουδέτερο σαλόνι μπορεί να είναι πολύ βιωτή και φιλικές προς την οικογένεια, όπως αποδεικνύεται εδώ από σαλόνι Sidra του. Μέρος του λόγου σε αυτό το δωμάτιο είναι λόγω της χρήσης των πιο σκούρα ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ και το μαύρο, και η χρήση των προτύπων. Τόσοι πολλοί άνθρωποι συνδέουν ουδέτερο με λευκά, και υπάρχει ακόμα αρκετή συζήτηση σχετικά με το πώς να οριστεί η «ουδέτερη», όταν πρόκειται για τα χρώματα, αλλά γενικά θεωρείται ότι είναι εκείνες που δεν κάνουν την εμφάνισή τους στον τροχό χρώμα. Έτσι, ένα ουδέτερο σαλόνι μπορεί να είναι λευκό, μαύρο γκρι ή αποχρώσεις του καφέ και γκρι. Σε αντίθεση με ένα all-λευκό δωμάτιο, ένα δωμάτιο γεμάτο από σκοτεινή ουδέτερα προσκαλεί τους ανθρώπους να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε χωρίς το φόβο του να πάρει τα πράγματα βρώμικο.

Δημιουργήστε ένα Luxe ματιά

Παρά τις κάποιες επικρατούσες απόψεις, ένα ουδέτερο σαλόνι δεν πρέπει να είναι ήπιος. Στην πραγματικότητα, όλα ουδέτερο δωμάτια μπορεί να είναι εξαιρετικά κομψό και ακόμα και λαμπερό. Αυτό το δωμάτιο χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό των στοιχείων για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα. Εφαρμοσμένη χύτευση στους τοίχους, κουμπί θυσανώσεως στον καναπέ, και η χρήση των ανακλαστικών επιφανειών όπως το γυαλί, καθρέφτη, χρώμιο, άργυρο και όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πολυτελή ατμόσφαιρα. Ακριβώς επειδή ένα δωμάτιο έχει μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει μια μικρή λάμψη!

Κάντε το Modern

Αν το στυλ διακόσμησης σας κλίνει προς μοντέρνο ή σύγχρονο, ένα ουδέτερο χρώμα σχεδίου είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο. ίδιοι Μαύρο, λευκό μπεζ, γκρι και δανείζουν πολύ καλά με την απλότητα της σύγχρονης και τα μέσα του αιώνα μοντέρνα διακόσμηση. Αλλά, όπως πάντα, να θυμάστε να περιλαμβάνουν μια ποικιλία από υφές και ήχους για να το κρατήσει από την πτώση επίπεδη.

Είναι όλα στα Λεπτομέρειες

Ουδέτερη σαλόνια μπορεί να είναι εξίσου ζεστά, άνετα και ζεστά και πιο πολύχρωμα ομολόγους τους. Αλλά αν δεν δώσουν προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες, διατρέχετε τον κίνδυνο να καταλήξουμε σε μια ήπιος και βαρετό χώρο. Ακόμα κι αν αυτό το δωμάτιο έχει πολύ λίγο σε αυτό, οι λεπτές λεπτομέρειες, όπως η υφή τοίχο χαρακτηριστικό και αντιλόπη μαξιλάρια να το αποτρέψει από το να είναι βαρετό. Διατηρεί την απλότητα της, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ άνετα.

Η άνεση και ζεστασιά

Κάθε ουδέτερο δωμάτιο, ανεξάρτητα από το αν είναι ανοιχτό ή σκούρο, χρειάζεται λίγη ζεστασιά. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Ο ένας είναι μέσω της χρήσης μαλακή υφή που αισθάνονται ωραία στην αφή. Σκεφτείτε σχετικά με τη χρήση βελούδα, μαλλιά, chenilles ακόμα και microsuedes. Μια άλλη είναι μέσω της χρησιμοποίησης ουδέτερα με ζεστό αποχρώσεις. Για παράδειγμα, εάν γκρι είναι ουδέτερο της επιλογής σας θεωρούν κάτι με καφέ αποχρώσεις αντί για μπλε αποχρώσεις. Και τέλος, για να προσθέσετε ζεστασιά, που θέλετε να συμπεριλάβετε κάποιες αποχρώσεις ξύλου. Ξύλο προσθέτει βάθος σε κάθε χώρο, ώστε ποπ σε μερικά τραπέζια από ξύλο ή στο πλάι καρέκλες με ξύλινα πόδια. Ένα μικρό κομμάτι μπορεί να πάει πολύ μακριά. Ωστόσο, εάν το ξύλο δεν είναι το στυλ σας ζεστά μέταλλα όπως ο ορείχαλκος και ο μπρούντζος μπορεί επίσης να βοηθήσει προσθέσετε ζεστασιά.