Skip to main content

Εφευρετικές ιδέες για αυτόν τον χώρο κάτω από τις σκάλες

Σε ένα μικρό σπίτι, κάθε πλατεία μετράει ιντσών, από το υποκοριστικό υπνοδωμάτια για να περιορίσετε διαδρόμους σε μικρό μπάνιο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να πάρετε πολύ δημιουργικοί με τις επιλογές αποθήκευσης σας.

Αλλά ποτέ δεν φοβούνται -είστε στην τύχη. Αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη κάτω από τις σκάλες σας χώρο, δεν πρέπει να καθίσει ακριβώς ανέγγιχτη εκεί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό το χώρο, όπως ανακουφίσει τα δεινά αποθήκευσης σας ή να δημιουργήσετε επιπλέον καθίσματα. Ή, εάν αισθάνεστε πραγματικά τολμηροί, μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε ένα κελάρι κρασιών.

Μην αφήνετε ότι ο χώρος κάτω από τις σκάλες σας κάθονται παραμελείται πια. Μπορείτε είτε να ρυθμίσετε κάτι μέχρι τον εαυτό σας, ή να προσλάβετε έναν σχεδιαστή για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενσωματωμένο ins. Αυτά τα 10 σχεδιαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων να θέσει ανώτατα όρια σκέψης τους και να έχεις εφευρετική με αυτά τα τυχαία σημεία κάτω από τις σκάλες, ετοιμαστείτε να αισθάνονται ενέπνευσε να θέσει αυτό το χώρο για να εργαστούν στο σπίτι σας.

Δημιουργήστε έναν κήπο

Αν έχετε πολλές χαμηλού φωτισμού φυτά εσωτερικού χώρου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή μικρή γωνιά για αυτούς ακριβώς κάτω από τις σκάλες σας, όπως ακριβώς φυτό που αγαπούν Κέιτ της Φυλής και μας έχει κάνει εδώ. Ξεκινώντας με ενσωματωμένο ράφια, που ύφαιναν στα φυτά της μεταξύ διακοσμητικά αντικείμενα, όπως καλάθια και βιβλία, μετατρέποντας αυτό το τυχαίο σημείο σε ένα μίνι πράσινο παράδεισο.

Συγκεντρώστε μια βιβλιοθήκη

Αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα, όταν το ενσωματωμένο ράφια έρχεται σε πρακτικό με αυτούς τους χώρους κάτω από τις σκάλες. Η ομάδα Regan Baker Σχεδιασμός δημιουργήσει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη κάτω από τις σκάλες, δίπλα στην τραπεζαρία και OH-έτσι-μοντέρνα με μικρά, διακοσμητικά αντικείμενα αναμειγνύονται. Αν έχετε ένα θησαυρό των βιβλίων που κάθεται σε ένα κουτί, αυτό το είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τους δώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Εγκαταστήστε ένα Wet Bar

Όταν σας διασκεδάσει, μπορεί να είναι βολικό να έχουν ένα wet bar σε ετοιμότητα για να δημιουργήσει παρασκευές ή ραγίσει ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί. Αυτό το wet bar, σχεδιασμένο από τον Cortney Επίσκοπος Σχεδιασμού, είναι βολικά δεξιά από το σαλόνι και βρίσκεται σε ετοιμότητα για τις ώρες κοκτέιλ και δείπνα με φίλους.

Οργανώσου

Αυτό είναι το σημείο κάτω από τις σκάλες είναι ένα σπίτι τρέχει επιλογή όταν πρόκειται για την έξυπνη αποθήκευση. Είναι τόσο εύκολο όσο να εγκαταστήσετε κάποιο απλό ντουλάπια ή συρτάρια, μετατρέποντας εκείνο το σημείο σε ένα εξελιγμένο τρόπο για την αποθήκευση πρώτης ανάγκης. John Μπάινουμ Προσαρμοσμένη σπίτια χρησιμοποιήσει αυτό το χώρο κάτω από τις σκάλες ως αποθήκη για τα must-haves κατοικίδιων ζώων.

Δημιουργήστε ένα χώρο εργασίας

Melissa των @thislittlehouseofours κοίταξε αυτό το χώρο κάτω από τις σκάλες της και είδε μια ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα κομψό χώρο εργασίας. Φροντίστε να είναι ελάχιστη με ένα γραφείο που να ταιριάζει εύκολα στο χώρο, και αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε ένα βήμα παραπέρα και να κατασκευάσει μια γωνιά ανάγνωσης, όπως Melissa έκανα εδώ.

Εμφάνιση Διακοσμητικά Αντικείμενα

Αν σας άρεσε ένα σημείο όπου μπορείτε να επιδείξετε διακοσμητικά αντικείμενα που είναι κοντά και αγαπητή σε σας, αλλά δεν έχετε πολύ χώρο, μην ψάχνετε πέρα ​​από αυτό το χώρο κάτω από τη σκάλα. Κατασκευάστε κάποια ράφια και να αναδείξουμε την αγαπημένη σας διακόσμηση. Στην περίπτωση αυτή, λευκή διακόσμηση αντιπαραθέτει όμορφα ενάντια στους μαύρους ράφια σε ένα χώρο που συλλαμβάνεται από φωτογράφου Madeline Tolle.

Κατάστημα κρασιού

Πώς είναι αυτό για ένα κομμάτι της πολυτέλειας; Αν είστε λάτρης του κρασιού, είναι σίγουρο ότι θα εμπνευστείτε από αυτό το ποτήρι κάτω από την σκάλα σπήλαιο κρασί δημιουργήθηκε από τον Συμβόλαιο Ανάπτυξης Inc. Εγκατάσταση ώστε να μπορείτε να δείτε τη συλλογή κρασιού σας σε κοινή θέα, η οποία είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συνομιλία μίζα μεταξύ τους καλεσμένους σας.

Πάρτε μερικά Shut-Eye

Όταν είστε που ζουν σε ένα πολύ μικρό σπίτι, ακόμη και ένα μικρό σπίτι, ίσως, κάθε μπουκιά του χώρου είναι πολύτιμη. Γι ‘αυτό το συγκεκριμένο χώρο λύση από την Γενική Συνέλευση είναι τόσο έξυπνο: όταν η περιοχή δεν χρησιμοποιείται ως χώρος εργασίας, το υπουργικό συμβούλιο ανοίγει και παρέχει ένα πτυσσόμενο κρεβάτι. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό, ειδικά αν πρέπει να πάρετε μερικά ZZZ στις μεταξύ των σχεδίων εργασίας.

Τέχνη γωνιά για παιδιά


Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε αρκετό χώρο για να κρύψει τα παιχνίδια των παιδιών και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, η οποία είναι ο λόγος που αυτή η ιδέα από την Λόρνα του @ for.the.love.of.greige είναι τόσο λαμπρή. Γέμισε χώρο της κάτω από τις σκάλες με τις ανάγκες playroom κόρης της, όπως βιβλία, αρκουδάκια και άλλα αντικείμενα τακτοποιημένα θέσει μακριά σε κάδους.

Κατασκευάστε ένα διαστημικό ρούχων

Αντί να αφιερώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο με πλυντήριο, γιατί να μην το βάλετε κάτω από τις σκάλες; Χρησιμοποιώντας ειδικά προσαρμοσμένη υποδοχές κατασκευασμένο από Brickhouse κουζίνες και λουτρά, το πλυντήριο και στεγνωτήριο ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το χώρο, το οποίο σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σειρά του ότι το δωμάτιο πλυντηρίων σε ένα κρησφύγετο ή ένα γραφείο. Τώρα αυτό είναι έξυπνο σχεδιασμό.