Skip to main content

Ιδέες Διαμέρισμα Διακόσμηση από το μηδέν και σε έναν προϋπολογισμό

Μετακίνηση στην πρώτη διαμέρισμά σας είναι μεγάλη. Έτσι είναι η λίστα to-do, ειδικά αν είστε διακόσμηση από το μηδέν – και σε έναν προϋπολογισμό. Πριν κάνετε οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει τη διεύθυνσή σας με την USPS . Μόλις γίνει αυτό, θα είστε έτοιμοι να σκεφτείτε για τη διακόσμηση νέο διαμέρισμά σας. Αυτά τα διαμερίσματα ιδέες διακόσμησης έρχονται με μια βασική λίστα με τα ψώνια για να ξεκινήσετε. Ο κατάλογος επικεντρώνεται στα στοιχεία σε κάθε δωμάτιο που δημιουργούν το μεγαλύτερο κτύπημα για τον προϋπολογισμό σας.

Κατά τη μετακίνηση σε ένα νέο διαμέρισμα, το πρώτο σας βήμα είναι να επιλέξετε δύο χώρους που θέλετε να δοθεί προτεραιότητα πρώτα. Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο είναι πιθανό οι δύο πιο σημαντικές θέσεις στο χώρο σας. Μπορούν επίσης να είναι τα δύο δωμάτια που απαιτούν το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων. Ανεξάρτητα από το ποια δωμάτια στα οποία θέλετε να αντιμετωπίσουμε πρώτα, φαντάζομαι πώς θα χρησιμοποιείτε το χώρο για να το προσκομίσει. Έμφαση στην ποιότητα έναντι της ποσότητας. Για να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες διακόσμησης διαμερισμάτων και να δείτε ποια σας δώσει την πιο έμπνευση.

ιδέες διακόσμησης Γενική διαμέρισμα

Ιδέες Διαμέρισμα Διακόσμηση από το μηδέν και σε έναν προϋπολογισμό

Υπάρχουν μερικά στοιχεία που θα πρέπει να εξετάσει την προσθήκη σε κάθε δωμάτιο στο διαμέρισμα. Είναι προσιτή, και κάνει μια μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση του δωματίου.

Γενικά λίστα με τα ψώνια για το νέο σας διαμέρισμα:

 • Παράθυρο θεραπείες για κάθε δωμάτιο
 • Δύο φωτιστικά ανά δωμάτιο

Οι επεξεργασίες παραθύρων

Τίποτα δεν κάνει μια ματιά δωμάτιο ημιτελή πιο γρήγορα από ό, τι τα γυμνά παράθυρα. Για να μην αναφέρουμε, θα πρέπει να λείπει από την ιδιωτική ζωή. Είτε θέλετε να πάτε με περσίδες ή απλές κουρτίνες και μια ράβδο κουρτινών, φροντίστε να προσθέσετε τις επεξεργασίες παραθύρων σε κάθε δωμάτιο στο νέο σας διαμέρισμα. Δεν ξέρω τι είδους για να αγοράσει; Επιλέξτε μια απλή ουδέτερη απόχρωση. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα δεύτερο πάνελ κουρτίνα σε μια γεωμετρική εκτύπωσης ή έντονα χρώματα.

Είδη φωτισμού

Εναλλαγή βαρετό, βασικά φωτιστικά σώματα μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο πώς το δωμάτιό σας μοιάζει και λειτουργεί. Μερικές ιδέες φωτιστικό περιλαμβάνουν:

 • φώτα κρεμαστό κόσμημα
 • Μια πιο κομψή, εναέρια αντικατάστασης φωτιστικό
 • απλίκες τοίχου
 • λάμπες
 • Ένα φωτιστικό δαπέδου
 • Με μπαταρία, LED κάτω από-γραφείων φωτισμού

Ως γενικός κανόνας, να προσπαθήσουμε να έχουμε δύο διαφορετικές πηγές φωτός σε κάθε δωμάτιο. Για παράδειγμα, προσθέστε ένα φωτιστικό δαπέδου και ένα γενικά φωτιστικό στο σαλόνι σας, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό και κρεμαστό κόσμημα στην κρεβατοκάμαρά σας και ένα γενικά φωτιστικό και κάτω από-γραφείων φωτισμού στην κουζίνα σας.

Αγοράστε όλα τα φωτιστικά ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια αίσθηση της ροής στο διαμέρισμα. Εάν είστε πρακτικοί, μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας. Ή αν προτιμάτε να μην λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια, καλέστε έναν ηλεκτρολόγο ή να επωφεληθούν από νέα γραμμή εξυπηρέτησης σπίτι της Amazon.

Διαμέρισμα ιδέες διακόσμησης για το νέο σας είσοδο

Έχετε ένα καθορισμένο είσοδο; Κάντε χρήση του χώρου, προσθέτοντας κάποια λειτουργία σε αυτό.

Είσοδο λίστα αγορών:

 • Ένα στενό τραπέζι, γραφείο ή πάγκο
 • Ενας καθρέφτης
 • άγκιστρα τοίχου

Στενό τραπέζι, γραφείο ή πάγκο

Αυτή θα είναι η είσοδος κομβικό σημείο σας και το catch-all για κλειδιά, τσάντες και ταχυδρομείου. Ένα στενό σημείο θα κρατήσει την περιοχή από το αίσθημα κλείσει-in. Ψάξτε για ένα κομμάτι που έχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, όπως συρτάρια, ράφια ή ντουλάπια. Εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να καθίσετε και να αφαιρέσει ή να βάλει τα παπούτσια σας, μπορείτε να προσθέσετε έναν πάγκο που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα τραπέζι εισόδου και πάγκο ντύσιμο. Επιλέξτε ένα με την αποθήκευση, ή ένα με ψηλά πόδια όπου μπορείτε να ενδώσετε σε καλάθια για τα παπούτσια και άλλα αντικείμενα.

Καθρέφτης

Κρεμάστε έναν καθρέφτη πάνω από τον πίνακα ή πάγκο σας. Ένας καθρέφτης προσθέτει κατακόρυφο ύψος στη ρύθμιση και σας επιτρέπει να δώσετε στον εαυτό σας έναν έλεγχο όταν έρχονται και φεύγουν. Καθρέπτες κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά της επέκτασης μικρούς χώρους.

άγκιστρα τοίχου

Προσθέστε μια σειρά από γάντζους τοίχο ή ένα ράφι τοίχου στο είσοδό σας για να οργανώσετε μπουφάν και σακίδια. Αν έχετε πολλά μικρότερα αντικείμενα όπως ομπρέλες και καπέλα, κρεμάστε μια τσάντα καμβά σε έναν από τους γάντζους για να τους κρατήσει.

ιδέες Διαμέρισμα διακόσμησης για το καθιστικό

Πώς θα χρησιμοποιήσετε το σαλόνι; Είναι πιθανόν θα χρειαστείτε ένα ποιοτικό καναπέ και κάπου να κλωτσήσει τα πόδια σας. Θα υπάρξει μια τηλεόραση στο σαλόνι σας; Πού θα πάνε οι συσκευές σας;

Ζώντας λίστα αγορών δωμάτιο:

 • Καναπές
 • τραπεζάκι του καφέ ή οθωμανικά
 • τέχνη τοίχου
 • καταψύκτη τηλεόραση / βιβλιοθήκη

Καναπές

Ο καναπές είναι το αστέρι του σαλονιού, έτσι ώστε να επενδύσουν προσεκτικά. Είναι σοφό να επιλέξετε το μεγαλύτερο αυτό που μπορούν να χωρέσουν στο χώρο. Μην ανησυχείτε αν έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό σαλόνι? υπάρχουν πολλά μικρά καναπέδες διαμέρισμα που είναι εξίσου κομψό και άνετο και μεγαλύτερες. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, πάμε μεταχειρισμένα ψώνια για τον καναπέ σας. Παλαιότερα ή vintage καναπέδες είναι καλοφτιαγμένο, και μπορείτε πάντα να ρίξει ένα slipcover για να τον φρεσκάρετε.

Τραπεζάκι του καφέ

Το επόμενο κομμάτι να εξετάσει το ενδεχόμενο να εξυπηρετήσει διπλό καθήκον: το τραπεζάκι του καφέ. Να μην αισθάνονται περιορίζεται από τη λέξη «τραπέζι», είτε? ένα οθωμανικό είναι ένα μεγάλο υποκατάστατο. Αν ο χώρος το επιτρέπει, επιλέξτε ένα στενό, ορθογώνιο οθωμανικά που λειτουργεί ως ένα παγκάκι ή τραπέζι. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δίσκο πάνω για να ρυθμίσετε το ποτό τους. Επιπλέον, πολλοί Οθωμανοί έρχονται με εσωτερική αποθήκευσης για κουβέρτες και περιοδικά.

τέχνη τοίχου

Πιθανόν να έχετε ένα μεγάλο λευκό τοίχο πίσω από καναπέ χώρο σας για να ασχοληθούν μαζί τους. Αν είστε ενοικίαση, ζωγραφική ή ταπετσαριας μπορεί να μην είναι δυνατή. Ωστόσο, στρατηγικά τοποθέτηση μια συλλογή από αντικείμενα ή πλαισιωμένο φωτογραφίες, γκαλερί στυλ, μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεται. Εναλλακτικά, κρεμάστε μια κουβέρτα ή ταπετσαρία στον τοίχο για να προσθέσετε λίγο χρώμα και την υφή στο σαλόνι σας.

καταψύκτη τηλεόραση

Ένα ντουλάπι μέσα ή τηλεόραση είναι ένα μεγάλο κομμάτι επίπλων να συμπεριλάβει στο αρχικό σχέδιο διακόσμηση σαλόνι σας, ακόμα κι αν τοίχο-mount της τηλεόρασής σας. Προσθέτει αποθήκευσης στο σαλόνι σας για κάτι περισσότερο από μέσα σας. Επιλέξτε ένα στενό στυλ με άφθονο ράφια, πόρτες και συρτάρια για τη βέλτιστη χρήση του χώρου.

Διαμέρισμα ιδέες διακόσμησης για την κουζίνα / τραπεζαρία

Μπορεί να έχετε ένα καθορισμένο τραπεζαρία, ή ίσως μόνο μια μικρή γωνιά πρωινό ή μια κουζίνα με ένα νησί και σκαμπό μπαρ. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μερικά προϊόντα πρώτης ανάγκης για την αξιοποίηση της τραπεζαρίας και της κουζίνας.

λίστα με τα ψώνια κουζίνα / τραπεζαρία:

 • Ένα τραπέζι και καρέκλες
 • Πίνακας δρομέας

Τραπέζι και καρέκλες

Επιλέξτε ένα ευέλικτο τραπέζι που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς – θα το χρησιμοποιούν συχνά. Φιγούρα πάνω στο τραπέζι και να αναζητήσουν τα μεταχειρισμένα καρέκλες, αν δεν μπορεί να αντέξει δύο. Εάν η κουζίνα σας θα χρησιμεύσει ως τραπεζαρία σας, επίσης, στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα από αυτά νησί κουζίνα ιδέες με κόπρανα ή ένα ψηλό τραπέζι μπαρ αντί για ένα τραπέζι. Ένας ψηλός ρύθμιση πίνακα μπορεί να χρησιμεύσει ως φαγητό σας και το τραπέζι πρωινό, προετοιμασία των τροφίμων και τόπου αποθήκευσης και μίνι χώρους γραφείων.

Πίνακας δρομέας

Ένας δρομέας πίνακα είναι μια μακρά λωρίδα υφάσματος που προσθέτει ένα pop των χρωμάτων και στυλ στο τραπέζι σας. Σε αντίθεση με ένα τραπεζομάντιλο, το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια, ένας δρομέας τραπέζι προσθέτει μια λωρίδα κάτω από το τραπέζι για μια πιο μοντέρνα αίσθηση. Απλά συμπεριλαμβανομένου ενός δρομέα μπορεί να προσθέσει μια αίσθηση του σχεδιασμού στο τραπέζι σας και να κάνετε το τραπέζι σας τη πιο ενδιαφέρουσα.

Διαμέρισμα ιδέες διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι το καταφύγιό σας. Έμφαση στην διατήρηση του χώρου τακτοποιημένο, φιλόξενο και ξεκούραστο. Μην πέσετε στην παγίδα της αγοραστικής μια ολόκληρη κρεβατοκάμαρα? Είναι καλύτερο να έχουμε μια πανέμορφη κρεβάτι και ένα ή δύο κομοδίνα από μια κρεβατοκάμαρα υπερφορτωμένο, έξι τεμαχίων.

Νέα λίστα για ψώνια διαμέρισμα για την κρεβατοκάμαρα:

 • Στρώμα
 • κεφαλάρι
 • Κομοδίνο (ή δύο)
 • στοιχεία οργάνωσης ντουλάπα

Στρώμα

Επενδύστε με τον καλύτερο και πιο άνετο στρώμα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Μετά από όλα, θα περνούν περισσότερο χρόνο στο στρώμα σας από ό, τι οπουδήποτε αλλού στο νέο σας διαμέρισμα. Αποθηκεύστε τη δημιουργική του προϋπολογισμού για το υπόλοιπο του δωματίου.

κεφαλάρι

Ένα κεφαλάρι είναι δροσερό, μοντέρνο και ιδανικό για μικρά υπνοδωμάτια. Ακόμα κι αν δεν έχετε το χώρο ή τον προϋπολογισμό για bedframe, ποτέ δεν παραλείψετε το κεφαλάρι? συμπληρώνει την εμφάνιση του υπνοδωματίου σας, όπως τίποτα άλλο. Αν τα μετρητά είναι σφιχτά, ελέγξτε έξω αυτές τις ιδέες κεφαλάρι.

κομοδίνα

Ανάλογα με το μέγεθος της νέας κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό τραπέζι πλευρά ή ένα παραδοσιακό κομοδίνο. Μην νιώθετε σαν να πρέπει να πάρετε ένα ζευγάρι που ταιριάζουν, είτε? μίξη και το ταίριασμα κομοδίνα είναι ένα διασκεδαστικό επιλογή του σχεδιασμού.

οργάνωση ντουλαπιών

Αν δεν χρησιμοποιείτε ντουλάπα σας αποτελεσματικά, ρούχα, παπούτσια και διάφορα αντικείμενα αναπόφευκτα θα καταλήξουν στο χώρο κρεβατοκάμαρά σας. Λίγα στοιχεία οργάνωσης ντουλάπα που εξετάζουν είναι:

 • Κρεμαστά διοργανωτής παπούτσι (μεγάλη για κάτι περισσότερο από παπούτσια)
 • Κουτιά ή κάδους
 • οργανωτές Πόρτα-mounted
 • Υλικά διά ράφια
 • άγκιστρα

Για περισσότερες ιδέες για το πώς να οργανώσετε την ντουλάπα σας, ειδικά αν είναι ένα μικρό, ελέγξτε έξω αυτά τα μικροσκοπικά ντουλάπα και δεν τις ιδέες ντουλάπα.

Ξεκινήστε με αυτά τα προϊόντα πρώτης ανάγκης και να ζήσουν μαζί τους για λίγο. Όπως μπορείτε να γνωρίσετε νέο διαμέρισμά σας, θα καταλήξουμε σε ιδέες για το τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε. Συνεχίστε να στρώμα χώρο σας με περισσότερα στοιχεία, όπως επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας. Ποια δωμάτια θα διακοσμήσετε για πρώτη φορά το νέο σας διαμέρισμα;