Skip to main content

Ιδέες Clever Διάδρομος Διακόσμηση – Πώς να ενισχυτή μέχρι το στυλ στο διάδρομο σας

Ακριβώς επειδή η αίθουσα δεν είναι ένα «δωμάτιο» με την παραδοσιακή έννοια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμεληθεί. διάδρομο σας είναι το πρώτο πράγμα που οι επισκέπτες δείτε κατά την άφιξή τους, έτσι ώστε να θέτει τον τόνο για το υπόλοιπο του σπιτιού σας. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα χώρο που μιλάει για την ευαισθησία του σχεδιασμού σας, ενώ είναι λειτουργικό και φιλόξενο. Ακούγεται σαν μια υπερβολική απαίτηση, αλλά με λίγη εφευρετικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη διαδρομή με πολλά προσωπικότητα.

Οργανώσου

Χρησιμοποιήστε κάθε τετραγωνική ίντσα. Ακριβώς επειδή δεν έχετε ένα μπροστινό ντουλάπι αίθουσα ή δεν έχουν χώρο για ένα credenza, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάξει τα πράγματά σας στην πρώτη επιφάνεια που βλέπετε. Πάρτε ένα σύνθημα από λεπτομέρειες Blog και «πακέτο όσο λειτουργικότητα όσο το δυνατόν» με επιτοίχια οργάνωση. Μια παιχνιδιάρικη σημάδι ή το αγαπημένο κομμάτι του έργου τέχνης θα σας γοητεύσει κάποιος που συμβαίνει με.

Δημιουργήστε μια στοά Wall

Κάποιοι μπορεί να δείτε ένα κενό διάδρομο, αλλά βλέπουμε μια στοά που περιμένει να συμβεί. Κρεμαστά οικογενειακά πορτρέτα, φωτογραφίες και έργα τέχνης είναι μια απλή λύση για να δώσει μονοπάτι σας μια προσωπική πινελιά. Επιλέγοντας πλαίσια συντονισμό σε ένα μόνο χρώμα, όπως βλέπουμε σε αυτό το μακρύ διάδρομο από το στυλ στο σπίτι, δημιουργεί μια συνεκτική ματιά.

Πηγαίνετε Bold με ριγέ ταπετσαρία

Αναζητάτε έναν τρόπο για αστοχίες, να ζωντανέψει αμέσως; Deck αίθουσες σας σε λωρίδες. Μαύρο και άσπρο είναι κλασικό. Ή να παίξετε με το συνδυασμό χρωμάτων διασκέδαση με επιπλέον ποπ. Για ενοικιαστές και αναποφάσιστος τύπους; Υπάρχει αφαιρούμενη ταπετσαρία! (PS Εδώ είναι 10 μάρκες φλοιό-και-ραβδί θα πρέπει να γνωρίζετε).

Προσθέστε μια εικόνα Ledge

Οι γυμνούς τοίχους επαιτεία για pizzaz. Ένα περβάζι εικόνα είναι τέλεια! Από εκεί και πέρα ​​μόνο φωτογραφίες, μπορείτε να εμφανίσετε μπιχλιμπίδια και ουσιαστική momentos. Θέλουν περισσότερα? Να ενισχύσει την επίδραση με πλαισιωμένο εκτυπώσεις.

Πάρτε το σε ένα Μοντέρνο Direction

Fan της σύγχρονης αισθητικής; Συμπληρωματικά ουδέτερες αποχρώσεις, κομψή δάπεδο, γεωμετρικά σχήματα, και επιμέλεια κομμάτια έμφασης παράγει μια δροσερή, σύγχρονη ροή. Χρειάζεστε ένα σημείο για να κρύψει τα πράγματα; Εναλλαγή σε ένα παγκάκι αποθήκευσης.

Να Συνοπτική με Εξοπλισμού

Πείτε «Bonjour» σε αυτό το παρισινό-εμπνευσμένη διάδρομο. Λευκούς τοίχους και το φως ξύλινα πατώματα είναι μια καθαρή πλάκα. Εμποτίσουν γαλλική γοητεία με ένα καρό δρομέας, άνθιση γεμάτο βάζο, και πλαισιωμένο τέχνης. Très chic!

Αναπτύξτε Διάστημα Με Καθρέπτες

Ένα στρογγυλό καθρέφτη και τα στενά της κονσόλας είναι ο καλύτερος φίλος ενός κάτοικος διαμερίσματος. Αλλά μην πάρτε τη λέξη μας για αυτό. Η φιλόξενη είσοδο του pad εργένης, που σχεδιάστηκε από Nicole Watts, είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη.

Ζωντανέψτε τα πράγματα με Βοτανικό Wall καλύματα

Αμήχανη διατάξεις συχνά πέφτουν σε σύγχυση ως ιδιοκτήτες σπιτιού αγωνίζονται να τα ορίσει σωστά. Πρόκληση δεκτή! Φόρεμα μέχρι ένα μονότονο αίθουσα με ένα τολμηρό βοτανικό τοίχων. Σκεφτείτε: Verdant αμπέλια, φοίνικες, φύλλα μπανάνας, και flirty florals.

Lay Down μια κουβέρτα περιοχής

Μακρύ, στενό διάδρομο; Βάλτε τα κάτω μια κουβέρτα περιοχής, ή, ακριβέστερα, ένας δρομέας για να καθορίσει και να προσθέσετε ζεστασιά. Δώστε χώρο σας έναν παφλασμό του γήινα χρώματα, τότε στρώμα σε έργα τέχνης και κρεμαστό φώτα. Τέλος, το πάρετε στο επόμενο επίπεδο με μερικά φυτά.

Hang Ξύλινο γάντζοι

Λειτουργία συναντά μορφή  και  τη μόδα σε αυτή την καταχώρηση από πάνω από τον ωκεανό. Παλτά Tuck στην ντουλάπα και κρεμάστε αντικείμενα όπως totes και καπέλα για την κυκλική ξύλινη άγκιστρα. Αυτές οι ομορφιές είναι από Muuto. Μπορείτε, επίσης, να σκοράρει κομψά σύνολα από CB2 και Etsy.