Skip to main content

Πότε, πού και πώς να χρησιμοποιήσει Μεγάλες Wall Art

γκαλερί τέχνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσει πολλά μικρότερα κομμάτια τέχνης. Αλλά εάν έχετε μεγάλη τέχνη τοίχων που θέλετε να παρουσιάσετε, θα πρέπει να πάτε με ένα διαφορετικό σύνολο αρχών σχεδιασμού.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κρεμάσει μεγάλο τοίχο τέχνης? ίσως ζωγραφισμένα κάτι στον εαυτό σας ή να αγοράσει ένα ειδικό κομμάτι ενώ ταξιδεύετε. Μπορεί επίσης να πρόκειται για ένα πιο σύγχρονο στυλ, το οποίο τείνει να τονίσει μινιμαλισμό. Μεγάλη τέχνη τοίχων είναι ένα εκπληκτικά καλός τρόπος για να βελτιστοποιήσετε μικρούς χώρους. Με την εστίαση σε λίγες μεγάλες στοιχεία, φεύγετε από το χώρο που αναζητούν πιο ανοικτή και λιγότερο γεμάτα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για το πότε, πώς και πού να χρησιμοποιούν μεγάλες τοιχογραφίες.

Ψάξτε για αρκετά μεγάλο κενό χώρο στον τοίχο για τις μεγάλες τέχνη τοίχων

Το πρώτο σας βήμα είναι να κοιτάξουμε για έναν χώρο στον τοίχο που είναι αρκετά μεγάλη για να υποστηρίξει την τέχνη. Αυτό μπορεί να σημαίνει τη λήψη κάτω τα υπάρχοντα τέχνης ή αναδιοργάνωση ράφια και τα έπιπλα. Πιθανή χώροι περιλαμβάνουν τους τοίχους στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, χώρο πάνω από ένα μινιμαλιστικό πεζούλι ή σε περιοχές μεταξύ των παραθύρων. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τοίχους προφορά ή χώρους εισόδους.

Όσο περισσότερο κενός ένας χώρος τοίχωμα είναι, τόσο το καλύτερο. Συνδυάζοντας την μεγάλη δεξιά τέχνης δίπλα σε ένα τεράστιο παράθυρο ή πάνω από ένα περίτεχνο πεζούλι μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από την ίδια την τέχνη, γιατί η τέχνη έχει να ανταγωνιστεί με αυτά τα άλλα στοιχεία.

Τακτοποιήστε το χώρο γύρω από την τέχνη

Κάντε το μεγάλο τείχος τέχνης ένα κομβικό σημείο με την τακτοποίηση επίπλων γύρω από αυτό. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα σχήμα U γύρω από την τέχνη. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε χώρους όπου η τέχνη κρέμεται πάνω από ένα μινιμαλιστικό πεζούλι.

Μπορεί επίσης να επισημάνω ένα καναπέ προς τον τοίχο τέχνης ή να οργανώσετε τις καρέκλες για να το αντιμετωπίσει. Μια άλλη επιλογή είναι να τοποθετήσετε καρέκλες και καναπέδες σε όλη την αίθουσα ο ένας από τον άλλο, με την τέχνη τοίχο μεταξύ τους. Αν η τέχνη τοίχων είναι σε μια κρεβατοκάμαρα, τοποθετήστε το πάνω από το κρεβάτι, έτσι ώστε το κρεβάτι που αντιμετωπίζει.

Γίνετε δημιουργικοί με το σπάσιμο ένα ενιαίο κομμάτι

Μεγάλη τέχνη τοίχων δεν πρέπει να είναι μια ζωγραφική σε ένα πλαίσιο, είτε. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει πώς ένα κομμάτι μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη μερικούς διαφορετικούς πίνακες. Αυτό είναι ένα καλό στυλ, αν προσπαθείτε να καλύψει ένα πραγματικά μεγάλο τοίχο. Ένα κομμάτι μπορεί να καταλάβει πολλά καμβάδες σε διάφορα πλαίσια για να λάβει μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση.

Δημιουργική μοιάζει με αυτό το πρόσθετο και οπτικό ενδιαφέρον σε ένα χώρο. Με τη μέθοδο αυτή, επιτρέποντας το χρώμα του τοίχου για να ξεπροβάλλουν μέσα δίνει στο δωμάτιο μια πιο συνεκτική εμφάνιση. Διάλυση ένα κομμάτι της τέχνης σε πολλά διαφορετικά κομμάτια καθιστά επίσης η τέχνη εύκολο στην μεταφορά.

Μην φοβάστε να πάτε τρισδιάστατο

Τρισδιάστατη τέχνη είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας σε ένα δωμάτιο. Πηγαίνετε για καμβάδες multi-tier, διαστάσεων πάνελ όπως τοίχους προφορά ή έργα τέχνης οποιασδήποτε ποικιλίας που προεξέχουν από τον τοίχο. Η υφή προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον και βοηθάει η τέχνη να γίνει ένα κομβικό σημείο, το οποίο είναι συχνά ο στόχος της μεγάλης τέχνης τοίχων.

Στην παραπάνω φωτογραφία, είναι εύκολο να δούμε πώς ένα πολύχρωμο κομμάτι σε ένα δωμάτιο με ένα ουδέτερο χρώμα σχεδίου βοηθά την τέχνη γίνει το σημείο εστίασης. Αν και μαύρο και άσπρο τρισδιάστατη τέχνη τοίχων είναι μια σκληρή σχεδιασμό, μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν τοποθετείται σε ένα πλαίσιο όπως ξύλινη επένδυση ή πολύχρωμο χρώμα.

Ψάξτε για τα κομμάτια που θα προσελκύσει

Ένας καλός τρόπος για να κάνουμε αυτή την μεγάλη τέχνη τοίχο ένα κομβικό σημείο στο χώρο είναι να βρει την τέχνη που προσελκύει οπτικά. Η παραπάνω φωτογραφία είναι ένα καλό παράδειγμα: Η βολή της γέφυρας σχοινί που εκτείνεται σε απόσταση προσκαλεί το μάτι να ακολουθήσει και να δούμε όπου η γέφυρα οδηγεί. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τέχνη των γεωμετρικών οπτικών ψευδαισθήσεων, τη φύση close-ups ή οποιοδήποτε άλλο είδος των εικόνων που δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά κοιτάζω. (Η ανάγκη να συνεχίσετε να ψάχνετε μπορεί να είναι μόνο ο ορισμός της καλής τέχνης, μετά από όλα.)