Skip to main content

Εκπληκτική Ιδέες οροφής Σχεδίαση να Spice Up σπίτι σας

Όταν οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται για ανώτατο όριο για τα σπίτια μας, το πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι το λευκό και επίπεδη. Παρ ‘όλες τις εκπληκτικές βήματα που έχουμε κάνει προς τα εμπρός στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση το υπόλοιπο του σπιτιού, μια «οροφή» φαίνεται να είναι κάτι που παραλείπει το μυαλό μας μάλλον εύκολα. Αλλά ένα μεγάλο σχέδιο ανώτατο όριο , αν είναι στο σαλόνι ή την τραπεζαρία, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, μπορεί να δώσει ένα δωμάτιο ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο και ιδιαίτερο χαρακτήρα που αφήνει μια ανεξίτηλη εντύπωση στο μυαλό εκείνων που παρέμβουν.

Το τέλειο σχεδιασμό οροφή διαφέρει για κάθε δωμάτιο και κάθε σπίτι και ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο? οι γύρω τοίχοι και το γενικό θέμα του σπιτιού, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε. Από την οροφή του δίσκου μέχρι την οροφή πορείας, όρμο ανώτατο όριο για το εξαιρετικά δημοφιλές ψευδοροφής, αυτά τα όμορφα εμπνεύσεις οροφής δίνουν ένα δωμάτιο που αποκλειστικό και εξαιρετικό αισθάνεστε ότι είστε μετά.

Ας σκαλίζω μια καταπληκτική συλλογή από σχέδια οροφή, που θα σας εμπνεύσουν σίγουρα.

Φωτεινό μια Spotlight

Σύγχρονη οροφές μπορεί να κάνει ένα πάρα πολύ περισσότερο από απλώς παρέχουν ένα απλό λευκό στέγη. Με τον εκπληκτικό αριθμό των σχεδίων για την προσφορά και τον τρόπο με τον οποίο οι αρχιτέκτονες παίζουν με τη μορφή και τη λειτουργία, μπορείτε προφανώς να περιλαμβάνουν όμορφο μονάδες φωτισμού LED, ως μέρος της ένα πολύπλοκο και εξαιρετικό σχεδιασμό της οροφής.

Από παρέχει μια κομψή και μοντέρνα σύγχρονη εναλλακτική λύση για να προσφέρει την κλασική εμφάνιση με τη χρήση λαμπτήρες μενταγιόν και πολυελαίους, ένα καινοτόμο σχεδιασμό της οροφής μπορεί να κάνει θαύματα σε κάθε υπάρχουσα αίθουσα όταν συνδυάζεται με την κατάλληλη τεχνική φωτισμού.

Παίζοντας με την αντίληψη του βάθους

Ένας από τους λόγους που μια ειδικά σχεδιασμένη οροφή μπορεί να προσφέρει μια μοναδική και λαμπρή έκκληση είναι το απλό γεγονός ότι μπορεί να αλλάξει την οπτική εντύπωση ένα συγκεκριμένο δωμάτιο κάνει σε μια μεγάλη μόδα. Ενώ η χρήση του καθεδρικού ναού της οροφής μπορεί να δώσει το εσωτερικό σας μια πιο ευρύχωρη αίσθηση, ένα σχέδιο πτώση της οροφής μπορεί να προσφέρει μια πιο συμπαγή και σύγχρονο twist που είναι σύμφωνη με τις σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού.

Ένα φάτνωμα οροφής μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια αίσθηση του ύψους και μια αέρινη αίσθηση για ένα σπίτι, ενώ δίνει ότι «η παλιά αγγλική» γοητεία που τόσοι πολλοί σχεδιαστές και τους ιδιοκτήτες σπιτιού ονειρεύονται. Η εντύπωση ενός πιο ευρύχωρο εσωτερικό με σύγχρονη αντίληψη μπορεί να δημιουργηθεί με τη χρήση της οροφής δίσκο και ενώ λειτουργεί καλύτερα για τα σπίτια με υψηλότερο ανώτατο όριο, που φέρνει σε μια νέα προοπτική.

Συνδυάζοντας Στη ενώ στέκεται έξω!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες και για όσους θέλουν να αναπαράγουν την κλασική εμφάνιση «δέσμης», υπάρχει η προφανής επιλογή να πάει με το ανώτατο όριο Beam που μπορεί να μην είναι μέρος της διαρθρωτικής στήριξης, αλλά φέρνει σε μια διαχρονική και ιστορικά έφεση. Το καλύτερο μέρος για πολλά από αυτά τα καταπληκτικά σχέδια οροφής είναι ότι το μείγμα αρμονικά με το υπόλοιπο σπίτι και να επιλέξει το θέμα του, ενώ εξακολουθεί να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε μια μέτρια τρόπο.

Μια μεγάλη οροφή συμπληρώνει το υπόλοιπο του δωματίου, ανελκυστήρες οπτική αισθητική της και προσφέρει μια ανανεωμένη νέα προοπτική που είναι τόσο εργονομική και αισθητική. Στο τέλος της ημέρας, είναι το τέλειο μείγμα του στυλ με ουσία!