Skip to main content

Ιταλικά Διαμέρισμα Σκέφτεται Μέσα στο κουτί

AIM Studio  αμφισβητήθηκε να σχεδιάσει μια δημιουργική διαμέρισμα σε ένα πρώην κτίριο γραφείων στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ακόμα κι αν Βραζιλίας Γεύση αποπνέει ένα αρμονικό σχεδιασμό σε όλη, λειτουργικούς χώρους του – την κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και μελέτη – είναι σαφώς καθορισμένες.

«Ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να σκεφτούμε ένα κομψό, φρέσκο, ευέλικτο χώρο που θα επικοινωνούν με πολλά φυτά, μεγάλα πάθος τους,» είπε ο αρχιτέκτονες. Η διάταξη ξανασχεδιάστηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης των πελατών.

Το έργο αναπτύχθηκε γύρω από ένα λευκό σκυρόδεμα κουτί, ένα καθιστικό που είναι διατυπωμένη και έκλεισε στις τρεις πλευρές. Στο εσωτερικό, το λευκό φινίρισμα ρητίνη αναπηδήσεις φως από τους τοίχους, βοηθώντας τα φυτά μεγαλώνουν. Μια ποικιλία από εκλεκτά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο σπιτικό και φιλόξενο.

Το υπόλοιπο του διαμερίσματος 2,153 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει πολλές υφές, συμπεριλαμβανομένων τοίχους από μπετόν, σκούρο ξύλινο δάπεδο, μια κομψή, μοντέρνα κουζίνα και μπάνιο, και – προσθέτοντας μια νότα των τροπικών – αφθονία των φυτών. Τι γνώμη έχετε για αυτό το δημιουργικό διαμέρισμα;