Skip to main content

Πώς να χρησιμοποιήσετε διαιρέτες δωματίων σε μικρούς χώρους

Αν έχετε ένα μικρό χώρο, μπορείτε να σκεφτείτε ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα στοιχείο σαν ένα διαχωριστικό δωματίου, η οποία κυριολεκτικά έκανε να κλείσει και ξεχωριστούς χώρους. Αλλά διαχωριστικά δωματίου είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε μικρό χώρο. Είναι ένας καλός τρόπος για να ενότητα μακριά και να οργανώσουν μικρούς χώρους, τα οποία συχνά έχουν περισσότερα από ένα ανοικτό σχέδιο ορόφων. Και διαχωριστικά ανοικτού σχεδιασμού σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μια πιο οργανωμένη χώρο οπτικά χωρίς να κλείσετε περιοχές μακριά ο ένας από τον άλλο εντελώς.

διαχωριστικά δωματίου είναι επίσης εκτός από το σχεδιασμό του προϋπολογισμού σε ένα δωμάτιο. Μπορούν να κοστίσει οπουδήποτε Από $ 60 Το επάνω. Και ως προς το χρόνο, μπορεί να πάρει μόλις μια-δυο ώρες για να αποφασίσει σχετικά με το σωστό διαιρέτη για σας, να το φέρνει στο σπίτι και τοποθετήστε το στο δωμάτιο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια προφορά στυλ διασκέδαση ή πρέπει να προσθέσετε λειτουργική οργάνωση στο χώρο σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για διαφορετικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά δωματίου.

Διαχωριστικά οπτικά Open Δωμάτιο

Όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω, διαχωριστικά δωματίων δεν χρειάζεται να οπτικά κλείσει ένα κενό. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ένα διαχωριστικό δωματίου που έχει μια ανοικτή μοτίβο. Σχέδια όπως αυτά είναι τέλεια για την προσθήκη κάποια εννοιολογική οργάνωση των περιοχών σε μικρούς, χώρους ανοιχτού τύπου. Και δεν κάνουν το χώρο να αισθάνονται κλειστοφοβική.

Σχέδια όπως αυτά έρχονται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα των μοντέλων. Ένα πρότυπο όπως το διαχωριστικό δωματίου στην παραπάνω φωτογραφία προσθέτει κάποια ενδιαφέροντα γεωμετρία στο χώρο. Άλλες ανοιχτή διαχωριστικά δωματίων έχουν περισσότερες καμπύλες και ρέει ελεύθερα σχέδια τους. Υπάρχει ένα σχέδιο για οποιοδήποτε σχέδιο γεύση.

Πηγαίνετε Εννοιολογική

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ότι ένα διαχωριστικό δωματίου μπορεί να γίνει από μόνο για κάθε υλικό. Μπορείτε να πάρετε δημιουργικοί με το είδος των υλικών που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, μια απλή υφή ξύλινη θέση και κάποια βαριά κάθετη σχοινί δώσει την εμφάνιση ενός διαχωριστικό δωματίου στη φωτογραφία παραπάνω. Προσθέτει οπτική οργάνωση σε αυτό το καλλιτεχνικό, χαλαρό χώρο χωρίς οπτικά το κλείσιμο των περιοχών μακριά ο ένας από τον άλλο.

Η ιδέα παραπάνω και δείχνει πώς μπορείτε να προσθέσετε πράσινο στο διαχωριστικό δωματίου σας. Τα αμπέλια στο σχοινί προσθέσετε περισσότερα από ένα οπτικό μπλοκ, αλλά, και πάλι, χωρίς πλήρη κλείσιμο των χώρων. Και τα αμπέλια προσθέσετε μια φυσική αίσθηση που ταιριάζει με το δοχείο εγκαταστάσεις στο παρασκήνιο. Είναι επίσης κοινό να δει τα αμπέλια προστίθεται στο στερεό διαιρέτες δωματίων.

Αν θέλετε να πάτε για μια εννοιολογική ιδέα να διαχωρίσετε το χώρο σας, εδώ είναι μερικές ιδέες για το αντισυμβατικό διαχωριστικά δωματίων:

  • Ράφια, όπου μπορείτε να δείτε από τη μία πλευρά στην άλλη
  • Ένα πλήρες ράφι ενδυμάτων
  • Διαφανείς τάπητα ή κουρτίνα
  • Ανοίξτε ράφια με δεξαμενές ψαριών τοποθετούνται στα ράφια
  • Μια γραμμή των ψηλών φυτών

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για να πάρετε αυτά τα δημιουργικούς χυμούς που απορρέουν.

Χρησιμοποιήστε διαιρέτες δωματίων όπως Πνευστά

Είναι επίσης κοινό να δει διαιρέτες δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως διακοσμητικές πινελιές. Αν έχετε ένα μικρότερο χώρο που μάλλον δεν θα κλείσει, σκεφτείτε για την τοποθέτηση ενός διαχωριστικό δωματίου σε μια γωνιά. Μπορείτε να δείτε την ιδέα σε δράση στην παραπάνω φωτογραφία, όπου ένα φωτεινό μπλε διαχωριστικό δωματίου προσθέτει μια σοκ του χρώματος σε μια κατά τα άλλα βαρετό γωνία. Θα μπορούσατε να κάνετε αυτή την ιδέα με οποιοδήποτε φωτεινό χρώμα έμφασης, όπως κεράσι κόκκινο ή φωτεινό μοβ.

Επίσης, δεν χρειάζεται να επιμείνουμε σε στερεά χρώματα. Υπάρχουν διαχωριστικά δωματίων με έντονα art τυπωμένο πάνω τους. Και ένα διαχωριστικό δωματίου με πλήρη καλλιτεχνική σκηνή για να δίνει την οπτική ψευδαίσθηση ότι μικρό χώρο σας είναι μεγαλύτερο, δεδομένου ότι αισθάνεται σαν να ψάχνετε σε ένα παράθυρο σε έναν άλλο κόσμο.

Και να θυμάστε, πάρτε το χρόνο σας για να ζυγίσει τις επιλογές σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι διαιρέτες δωματίων εκεί έξω.