Skip to main content

Як створити свій власний японський стиль ванної кімнати

Як створити свій власний японський стиль ванної кімнати

Оновлення вашого будинку, будь то трохи підфарбовування або повний реконструює, може бути захоплюючим досвідом, який робить ваш будинок більш приємним для проживання. Це не тільки надасть вам можливість зробити крок назад і справді думати про те, як ви хочете, щоб ваш додому, щоб висловити ті речі, які ви любите, але це також шанс дізнатися щось нове.

Один з найбільш унікальних маршрутів для створення простору в вашому домі, який має на меті в своїй конструкції є включення культури. Тут ми будемо розглядати питання про включення в дуже спокійну і Zen культури в ваш будинок через японське мистецтво купання.

У ванній кімнаті є простір в будинку, який використовується щодня, і японці переглянули мета цієї кімнати протягом довгого часу від простору ефективності на основі до області, де мир і спокій панує.

W е зробили дослідження для вас, так ось подивіться на деякі з найбільш важливих кроків , коли справа доходить до створення інтер’єру оазис спокою в японському стилі вашого будинку ванній:

Décor, що захоплює Senses

Багато що, як японський сад, японський стиль ванної кімнати повинен бути побудований з природою на увазі. Використання зелених насаджень, такі як бамбук рослина або замшілі горшкові рослини є ключовим елементом для створення відчуття, що мирний природний світ може існувати в ваших стінах. Розміщення цих рослин є настільки ж важливим значенням. Переконайтеся, що бамбукові рослини або консервований мох вишикувалися в приємний, лінії, що не переповнюють почуття.

Освітлення є ще одним важливим елементом у вашому японському стилі ванною. Для того, щоб створити простір, де ваш розум вільний, щоб розслабитися, різкі вогні і сміливі світильники слід уникати. Зберігаючи внутрішні лінії простих і наголос частини мінімальний важливо в дозволі для спокійного і ясного досвіду.

Схеми в японському стилі ванних кімнатах також повинні перебувати на нейтральній або природної стороні в залежності від ваших уподобань. Чіткі лінії збігається з легкими тонами або природними відтінками збираються створити атмосферу дзен, де ви можете випробувати мир і спокій. Яскраві кольори занадто відволікають в цьому типі навколишнього середовища і приймати від вашого розуму і можливостей тіла, щоб знайти справжнє спокій.

Не забудьте взяти бамбук в ваш інтер’єр скрізь, де це можливо, але з чіткою метою. Будь то бамбукові підлоги, оздоблення або рослини, це особливість варто інвестувати. Бамбук збирається легко включати природні відчуття з вологостійкість ванна вимагає, щоб встати під загальним користуванням. Крім того, це один з найбільш поновлюваних ресурсів в світі, що означає, що ваш японський стиль ванної кімнати не тільки забезпечує Zen, але працює пліч-о-пліч з природою.

Ванна Час і Спокій

Хоча це не рідкість, щоб думати про ванну простору в будинку, як місце, яке відвідують тільки на короткий час, японці мають інший погляд на цю кімнату. У японській культурі, ванна кімната є простором для відпочинку і відновлення сил, наскільки це для чистоти. Тому що це простір, затрималися в, в японському стилі ванна побудована для насолоди, а не просто ефективність.

Один з найпопулярніших останніх імпорту при створенні японської ванній є включення невеликого замочування ванній. Вони розміщуються в ванних кімнатах з єдиною метою відпочинку втомленого тіла і даючи вам час, щоб зібрати свої думки і натхнення. Їх розмір вказує на те, що вони не призначені для купання гігієни, але і для мирної медитації і спокою.

Масла і сіль для замочування ванни повинні бути легко доступні, якщо ви хочете створити справжню японську ванну кімнату. Ці ніжні продукти використовуються для поліпшення релаксації і можуть бути включені в спрощеному і лінійному стилі, якщо установився навпроти замочування ванній або навіть на стільницю з метою.

Японський стиль ванною кімната повинна мати можливість для відпочинку музики. Докласти зусиль, щоб приховати технології в декорі важливо, так це не відволікає увагу особливість. Проте, маючи природні звуки для гри в той час як ви замочити ідеальний процес для досягнення Zen в просторі, призначене для омолодження.

Гігієнічні Основи для розгляду

Японський стиль ванна має чітку спрямованість на релаксації і гігієну. Важливо розуміти, що в той час як ці два поняття йдуть разом в цьому просторі, японці вірять в збереженні їх відокремленими. В справжньої японської ванній місце ви відпочиваєте завжди буде відгороджена в тій чи іншій формі від місця ви досягти чистоти і підтримки гігієни.

Оскільки ванни розглядаються як місце для замочування, вони не в основному використовуються в якості місця для купання або чистоти, і не будуть знайдені у великих розмірах, як і в багатьох домашніх господарствах сьогодні. Крім того, туалет буде завжди знаходитися окремо від замочування ванни. У багатьох випадках, двері або окреме невеликий простір створюється в однині для туалету.

Якщо це не представляється можливим виготовити окреме приміщення для туалету в вашому заданому просторі ванній, зроби сам розділ буде досить. Паперовий розділ або висить завіса буде виступати в якості бар’єру між бажанням відпочити і необхідність гігієни.

За цей розділ однак, гігієна має першорядне значення в японському стилі ванною. Насправді, більшість з цих ванн не розміщуємо стандартний туалет, але замість цього використовувати біде. Ці функції доступні в різних кольорах і розмірів, щоб відповідати ванних кімнат всіх типів.

Ніжні деталі, які роблять різниці

Краса в японському стилі ванній знаходиться в тонких деталях, які включені. Японія є островом, і в результаті, японська культура насичена в присвятах і посиланнях на силу води. Багато японських ванні кімнати включають воду або водоспад ефекти в тій чи іншій формі. Наприклад, невеликий кам’яний фонтан на ванну стільниці не тільки створює приємний і природний візуальний ефект, але включає в себе природний звук в вашу розслаблюючу обстановку.

Японська естетика, як правило, також зосередити увагу на камені. Незалежно від того, розташованих в дорозі або в радують конструкції, камені сирої символ природи і можуть бути легко включені в ваш японський стиль ванної кімнати. Камені зробити приголомшливу і природну для зворотного розбризкування ванній стільниці. Вони також можуть бути додані до поглиначів, щоб звести до мінімуму впливу синтетичних поверхонь, які можуть бути встановлені для цілей складання бюджету.

Підтримування вашої ванній дизайн обтічний робить все відмінності в обробці справжньої японської ванній. Уникайте кричущі або барвисті елементи, такі як яскраві рушники для рук або мультяшних власники зубних щіток. Замість цього, вибір на користь нейтральних тонів і чисті лінії, щоб підтримувати відчуття спокою і спокою.

Крім того, не соромтеся включати культурно певні продукти. Якщо ви в змозі отримати японські мили руки, це може тільки додати до справжності вашого творіння.

Якщо у вас є можливість створити ванну кімнату в японському стилі переконайтеся, що ви в повній мірі скористатися. У ванних кімнати, як правило, легко випустити з виду простору в будинку, що насправді, має неймовірний конструкторський потенціал.

Коли ви дозволяєте собі здатність враховувати переваги культурного дизайну в стиль вашого будинку, ви знайдете кінцевий результат приголомшуючого твори мистецтва самого по собі.

Чи є ваша ванна кімната Дзен і спокійний простір? Якщо немає, то розглянути наступний цей посібник для досягнення ванній в японському стилі. Це гарантовано додати спокійний, розслаблюючий елемент напруженому будинку.