Skip to main content

12 Perfect Studio Layouts op Inspire

Gewoon omdat je studio ligt op minder dan 600 vierkante voet, betekent niet dat het moet voelen als een kleine slaapzaal. In feite zijn er een veelheid van creatieve manieren om gebruik te maken van de ruimte die je elke hebben waardoor het voelt meer open en ruim. Natuurlijk kun je niet op magische wijze uitbreiden van uw appartement footprint (tenzij je de muren van uw buurman neerslaan). Maar met een beetje ruimte planning en de juiste inrichting, kunt u elke vierkante meter van uw plaats te maximaliseren om het volwassen huis te creëren die u verdient-no remodeling vereist!

onder het appartement lay-outs laten zien hoe gemakkelijk het is om te werken met wat je hebt en met succes te versieren een kleine ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs met een tekort aan vierkante meters.

Maak Binge Kijken Better


Maak uw appartement voelen kolossale door het creëren van een aparte woonruimte. Maar hoeveel vierkante meters moet je toewijzen aan elke sectie?

Bedenk wat je gelukkiger thuis zou maken.

Wil je vrienden over voor Netflix uitnodigen? De persoon die in dit NYC studio woont creëerde een grote woonkamer waardig van een binge-lettende op partij door het opofferen van een aantal slaapkamer en eetruimte.

Als je niet toegestaan ​​om uw muren te schilderen, is hier een ander idee te stelen van dit appartement – Afneembare, schil en stok behang. Het is eenvoudig te installeren, en het zal dull walls kleden zonder in gevaar te brengen de borg.

Zet uw Studio in een Boutique Hotel


Als je altijd onderweg bent en het huis is gewoon een plek waar je douchen en slapen, waarom dan niet uw appartement als een boutique hotel kamer stijl?

Zo wordt dit 300 vierkante voet naar huis vol met functies vinden op trendy onderdak, alle geplaatste steenworp afstand van het bed, met inbegrip van een chique kitchenette, een paar stukken van retro meubels en natuurlijk een curator minibar (het is op de vensterbank.)

Maar de ster van dit appartement, zoals u in een stijlvolle hotelkamer vindt, is het comfortabele bed uitgedost in hoge draad tellen lakens.

Versier als een Mad Man


Als het gaat om kleine ruimte decoreren, gaat er niets boven de magische ruimte krachten van low profile, midcentury meubels uit te breiden.

In vergelijking met veel hedendaagse stijlen, midcentury ontwerpen zitten veel dichter bij de grond, waardoor plafonds en ramen verschijnen groter. Dit is het geval in deze zonnige 270 vierkante voet studio in Montmartre, Parijs.

Lofty Aspiraties


Als u een hoge plafonds, kunt u op magische wijze opkloppen leefbaarder vierkante meters met een hoogslaper.

Het is een winnende idee dat dit 193 vierkante voet studio in Stockholm omgevormd tot een slaapkamer duplex -zie de gezellige woonkamer.

Maar het tweede niveau is niet de enige reden waarom dit Scandinavische charmeur blijkt veel groter dan de werkelijke grootte. De muren en inrichting zijn beide gallery wit. Samen vervagen ze waar het plafond begint het creëren van een open en luchtig effect. Kamer opwarming accenten in metaal en leer houdt de heldere, witte interieur van het gevoel antiseptisch.

Als je geobsedeerd bent met berging, een andere interessante functie is de trap met ingebouwde lades. Echter, als je dit idee stelen, gelieve toe te voegen leuningen voor de veiligheid.

Double Duty Sofa


Deze spoorweg appartement in Göteborg, Zweden, ligt op minder dan 190 vierkante voet. Hier is hoe slim geplaatste inrichting transformeerde de minuscule woning in een kleine comfortabele verblijfplaats.

De eerste regeling van de werkzaamheden is het creëren van een multifunctionele ruimte voor zowel slapen en gezelligheid. Een prachtig vormgegeven bed die tevens fungeren als een bank uitgehouwen uit de perfecte plek. Een langbenige bureau en ook twee kleine tafels die geen afbreuk doen aan de openheid van de ruimte toe te voegen functie.

De perfecte finishing touch in dit kleine nest is de gezellige Marokkaanse tapijt.

Presto, Change-o Layout


Als het gaat om het optimaliseren piepkleine studio’s, Graham Hill is een tovenaar op waardoor ze zich twee keer hun grootte. Zijn bedrijf, LifeEdited, werkt samen met architecten en ontwikkelaars in de creatie van ultra leefbare micro-appartementen.

huidige project Hill’s is een 350 vierkante voet studio die hij deelt met zijn partner en hun twee honden. Het houden van de lay-out vloeistof is de sleutel tot het maken van hun huis multifunctioneel.

Double duty meubels maakt het mogelijk. Veelzijdig stukken als een modulaire sofa en het uitbreiden van een salontafel kan snel omzetten Hill’s woonkamer in een eetkamer. Bekijk de opslag muur tegenover de TV? Het verbergt een Murphy bed.

Werk elke Nook


Deze kleine nest maakt optimaal gebruik van alle hoeken en gaten om drie aparte woon-gebieden te creëren.

Een kleine inkeping in de hoek creëert de perfecte plek voor een bed en extra opslagruimte.

Voor de ingang van de keuken, een patch van de ruimte op de muur wordt het een gezellige eethoek.

Tegenover de eettafel is een love seat dat de woonkamer vaststelt. Een tapijt voor verbetert het gevoel van scheiding tussen alle drie gebieden.

Heroverweeg de voet van het bed


Het plaatsen van meubels in de buurt van de voet van uw bed is een geweldige manier om een ​​beetje scheiding tussen de woon- en slaapgedeelte creëren. U kunt een bank of een bureau, of beide te gebruiken, zoals aangegeven in deze heldere en kleurrijke micro-loft in het centrum van Los Angeles.

Heeft uw studio hebben een hal ingang? Houd uw belangrijkste woongedeelte rommel vrij door het houden van opslag en weergave meubilair in de hal.

Ontwerpdoelen de investering waard


Als u eigenaar bent van uw studio, overwegen te investeren in slimme ingebouwde-ins en flexibel meubilair. Functies zoals deze zullen niet alleen uw ruimte voelen enorm, maar kan ook waarde toevoegen aan uw huis wanneer het tijd is om te verkopen.

Hier zijn een aantal doelstellingen uit het ontwerp te inspireren. Deze studio in New York de eerste micro-appartement gebouw, ontworpen door nArchitects functies transformeren van meubilair en geïntegreerde opslag die vierkante meters maximaliseert.

De ingebouwde kast muur achter de bank verbergt een Murphy bed. De eenheid onder de TV zorgt voor extra ruimte om spullen uit het zicht te houden. Innovatieve oplossingen zoals de dubbele plicht salontafel en het uitbreiden van de keuken console het scheppen van meer ruimte om te dineren of te werken.

Lage plafonds? Geen probleem!


Het verdelen van ruimte voor verschillende toepassingen in een doosvormige studio met een laag plafond lijkt alleen maar uitdagend.

De truc is het gebruik van de juiste meubels. Dit hotel in San Francisco micro-loft is ingericht met een mix van low-profile en langbenige vondsten. De meubels niet nemen veel van verticale ruimte, zodat het plafond lijkt hoger.

Deze eenvoudig te gebruiken lay-out te kopiëren plaatst een full-sized bed in de buurt van een low profile bank om extra zitplaatsen te creëren. Een scheidingswand aan het hoofdeinde van het bed is het hoogste object in het appartement. Het snijdt een eethoek ingericht met industrieel-geïnspireerde meubilair.

Gordijnen? Ja graag!


Ziek van kijken naar de keuken, terwijl in bed? U kunt uw kamer gevoel meer privé met een partitie.

Er zijn een aantal dingen die de baan krijgt gedaan, van vouwen schermen ingebouwde schuifdeuren. Maar we de voorkeur aan de eenvoud van deze kamer divider gordijn gespot in een appartement aan White Stone Studios in Phoenix.

Deze 450 vierkante voet woning heeft ook een 200 vierkante voet yard.

Hallo One Bedroom

Het draaien van uw cookie cutter studio tot een chic appartement met één slaapkamer is heel goed mogelijk met een paar belangrijke stukken. Drie opvallende items getransformeerd deze voormalige crash pad in een jewel box thuis.

In de eerste plaats is de IKEA Kallax boekenkast (het kost slechts $ 200!) Dat uitgehouwen uit de slaapkamer. Als u op zoek bent naar een oplossing die niet zonlicht zal blokkeren, dit toestel is de perfecte kleine ruimte partitie. Het biedt ook praktische opslag, die bijna elke studio nodig heeft.

Vervolgens wordt een mooi, groot ikat kleed verankert de woonkamer. Omdat de muren zijn kaal, de kleurrijke vloerbedekking maakt een groot stijlvol statement.

Wat is het pièce de resistance ? De Lucite opbergkist. Omdat het item is glashelder, lijkt het niet te nemen vloeroppervlak.