Skip to main content

Appartement Decorating Ideas from Scratch En op een begroting

Verhuizen naar uw eerste appartement is groot. Dus is de to-do lijst, vooral als je het versieren van vanuit het niets – en op een begroting. Voor je iets doet, zorg ervoor dat u uw adres te wijzigen met de USPS . Zodra je dat hebt gedaan, ben je klaar om na te denken over het verfraaien van uw nieuwe appartement. Deze appartement decoreren ideeën komen met een eenvoudige boodschappenlijstje om mee te beginnen. De lijst richt zich op de elementen in elke kamer dat de grootste klap voor uw budget te creëren.

Bij het verplaatsen naar een nieuw appartement, uw eerste taak is om twee ruimten u wilt prioriteit eerst kiezen. De woonkamer en slaapkamer zijn waarschijnlijk de twee belangrijkste ruimtes in uw plaats. Zij kunnen ook de twee kamers die de meeste investeringen vereisen. Ongeacht welke kamers die u wilt tackle, visualiseren hoe je zult gebruiken de ruimte om het te leveren. Focus op kwaliteit boven kwantiteit. Om te beginnen, neem een ​​kijkje op deze appartement decoreren ideeën en zien welke je het meeste inspiratie geven.

General appartement decoreren ideeën

Appartement Decorating Ideas from Scratch En op een begroting

Er zijn een paar van de elementen die u zou moeten overwegen toe te voegen aan elke kamer in het appartement. Ze zijn betaalbaar, en ze maken een groot verschil in het uiterlijk van de kamer.

Algemeen boodschappenlijstje voor uw nieuwe appartement:

 • Window behandelingen voor elke kamer
 • Twee verlichtingsarmaturen per kamer

window behandelingen

Niets maakt een kamer kijken onvoltooide sneller dan de kale ramen. Niet te vergeten, zul je weinig privacy. Of je nu met rolluiken of eenvoudige gordijnen en een gordijn staaf, zorg ervoor om venster behandelingen toe te voegen aan elke kamer in uw nieuwe appartement. Weet niet wat voor soort te kopen? Kies een eenvoudige neutrale tint. U kunt altijd een tweede gordijn paneel in een geometrische print of gewaagde kleur.

Verlichtingsarmaturen

Omwisselen van saai, basic lampen kan een enorm verschil in hoe de ruimte eruit ziet en functies maken. Sommige verlichtingsarmatuur ideeën zijn onder andere:

 • hanglampen
 • Een stijlvolle, vervanging overhead lichtpunt
 • Muur schansen
 • Tafellampen
 • Een staande lamp
 • Batterij-aangedreven, LED onder-kast verlichting

Als vuistregel, proberen om twee verschillende lichtbronnen in elke kamer. Bijvoorbeeld, voeg een vloerlamp en een overhead lamp in uw woonkamer, een schemerlamp en een hanger in uw slaapkamer en een overhead lamp en onder-kast verlichting in uw keuken.

Koop alle van de armaturen in een keer om een ​​gevoel van stroming in het appartement te creëren. Als je handig bent, kunt u deze zelf installeren. Of als u liever niet te werken met elektriciteit, bel een elektricien of maak gebruik van Amazon’s nieuwe home service lijn.

Appartement decoreren ideeën voor uw nieuwe hal

Heeft u een aangewezen ingang? Maak gebruik van de ruimte door een functie aan toe te voegen.

Entryway boodschappenlijstje:

 • Een smalle tafel, kast of bank
 • Een spiegel
 • muurhaken

Smalle tafel, kast of bank

Dit zal uw entree brandpunt en de catch-all voor sleutels, handtassen en e-mail zijn. Een smalle punt zal het gebied te houden van het gevoel gesloten in. Kijk voor een stuk dat extra opslagruimte, zoals laden, rekken of kasten heeft. Als u behoefte aan een plek om te zitten en te verwijderen of trek je schoenen, overweeg dan het toevoegen van een bank die kan werken als een entry tafel en dressing bank. Kies een met berging, of een met lange poten, waar u kunt instoppen manden voor schoenen en andere voorwerpen.

Spiegel

Hang een spiegel boven je tafel of bank. Een spiegel voegt verticale hoogte om de instelling en kunt u zelf een cheque te geven wanneer u komen en gaan. Spiegels doen ook een groot werk van de uitbreiding van kleine ruimtes.

muurhaken

Voeg een reeks muur haken of een wandrek in uw ingang tot jassen en rugzakken te organiseren. Als u veel kleinere items zoals paraplu’s en hoeden hebben, hang een canvas tas op een van de haken om ze te houden.

Appartement decoreren ideeën voor de woonkamer

Hoe gaat u de woonkamer gebruiken? Het is waarschijnlijk dat je een kwaliteit bank nodig hebben en ergens om je voeten omhoog te schoppen. Zal er een televisie in uw woonkamer? Waar zal uw apparaten gaan?

Woonkamer boodschappenlijstje:

 • Sofa
 • Salontafel of poef
 • muur kunst
 • TV kast / boekenkast

Sofa

De bank is de ster van de woonkamer, dus investeren zorgvuldig. Het is verstandig om de grootste degene die je kan passen in de ruimte te kiezen. Maak je geen zorgen als je te maken hebt met een kleine woonkamer; er zijn tal van kleine appartementen banken die net zo stijlvol en comfortabel als grotere zijn. Als uw budget beperkt is, ga tweedehands winkelen voor uw bank. Oudere of vintage sofa’s zijn goed gemaakt, en je kunt altijd gooien een hoes op een om het opfrissen.

Koffietafel

Het volgende stuk te overwegen moeten double-duty dienen: de koffietafel. Voel je niet beperkt door het woord “tafel”, ofwel; een poef is een uitstekend alternatief. Indien de ruimte het toelaat, selecteer een smalle, rechthoekige ottomane dat werkt als een bank of tafel. U kunt een lade toe te voegen op de top te drankjes op te stellen. Daarnaast zijn veel Ottomanen komen met innerlijke opslagruimte voor dekens en tijdschriften.

muur kunst

U hebt waarschijnlijk een grote witte muur achter de bank ruimte om te gaan met. Als je huurt, kan schilderen of behangen niet mogelijk zijn. Echter, strategisch plaatsen van een verzameling van voorwerpen of ingelijste foto’s, galerij-stijl, kan alles wat je nodig hebt. Als alternatief, hang een kleed of tapijt op de muur wat kleur en textuur toe te voegen aan uw woonkamer.

TV-meubel

Een media of TV-meubel is een groot meubelstuk in uw eerste woonkamer decoreren van plan op te nemen, zelfs als u wandmontage uw TV. Het voegt opslag naar uw woonkamer voor meer dan alleen uw media. Kies een smalle stijl met tal van planken, deuren en laden voor een optimaal gebruik van de ruimte.

Appartement decoreren ideeën voor de keuken / eetkamer

U kunt een aangewezen eethoek, of misschien gewoon een klein ontbijt hoekje of een keuken met een eiland en barkrukken hebben. Wat ook het geval is, zijn er een paar benodigdheden voor het maken van de meeste van uw eetkamer en keuken.

Keuken / eetkamer boodschappenlijstje:

 • Een tafel en stoelen
 • Tafel loper

Tafel en stoelen

Kies een veelzijdige tafel die vele doeleinden kan dienen – u zult het vaak gebruikt. Uitgeven aan de tafel en op zoek naar tweedehands stoelen als u beiden niet kunnen veroorloven. Als uw keuken als uw eethoek zal dienen, ook, overweeg dan het toevoegen van een van deze keuken eiland ideeën met krukken of een lange bar tafel in plaats van een eettafel. Een groter lijstopstelling kan dienen als uw diner en ontbijt tafel, voedsel prep en opslag ter plaatse en een kleine kantoorruimte.

Tafel loper

Een tafelloper is een lange strook van stof die een pop van kleur of stijl toevoegt aan uw tafel. In tegenstelling tot een tafelkleed, die het gehele oppervlak bedekt, een tafelloper voegt een streep onderaan de tabel voor een meer moderne uitstraling. Gewoon met inbegrip van een hardloper kan een gevoel van het ontwerp toe te voegen aan uw tafel en maak uw lijst plaatsen interessanter.

Appartement decoreren ideeën voor de slaapkamer

Uw slaapkamer moet uw heiligdom. Focus op het houden van de ruimte overzichtelijk, uitnodigend en rustgevend. Niet in de val van de aankoop van een complete slaapkamer set; het is beter om een ​​sublieme bed en één of twee nightstands dan een overbelaste, zesdelige slaapkamer set te hebben.

Nieuw appartement boodschappenlijstje voor de slaapkamer:

 • Matras
 • hoofdeinde
 • Nachtkastje (of twee)
 • Closet organisatie items

Matras

Investeer in de beste en meest comfortabele matras je kunt veroorloven. Immers, zul je meer tijd besteden aan uw matras dan ergens anders in uw nieuwe appartement. Sla uw creatieve budgettering voor de rest van de kamer.

hoofdeinde

Een hoofdeinde is cool, modern en perfect voor kleine slaapkamers. Zelfs als je niet de ruimte of budget voor een bedframe hebben, nooit het hoofdeinde over te slaan; het de blik van uw slaapkamer als niets anders voltooid. Als geld krap is, kijk dan op deze hoofdeinde ideeën.

nachtkastjes

Afhankelijk van de grootte van uw nieuwe slaapkamer, kunt u een kleine bijzettafel of een traditionele nachtkastje te kiezen. Heb niet het gevoel dat je moet een passend paar te krijgen, ofwel; mixen en matchen nightstands is een leuk ontwerp keuze.

closet organisatie

Als je je kast niet efficiënt gebruik maken, kleding, schoenen en diversen zal onvermijdelijk eindigen in uw slaapkamer ruimte. Een paar kast organisatie items te overwegen zijn:

 • Opknoping schoen organisator (zeer geschikt voor meer dan alleen schoenen)
 • Dozen of bakken
 • -Deur gemonteerd organisatoren
 • Stellingen
 • haken

Voor meer ideeën over hoe u uw kast te organiseren, vooral als het een kleine, kijk dan op deze kleine kast en geen kast ideeën.

Begin met deze essentiële en leven met hen voor een tijdje. Als u naar uw nieuw appartement weet, zul je met ideeën te komen over wat u nodig heeft. Blijf uw ruimte laag met meer items als uw budget toelaat. Welke kamers zal u eerst versieren in uw nieuwe appartement?