Skip to main content

Kako Prilagodite za najem apartmaja na proračun

Notranje navdušenci oblikovanje dobro vedo, kako daleč lahko moč premišljeno-styled in umetelno-urejen dom nas, trajalo motivira, spodbuja in nas navdihuje vsak dan, kot tudi vitrine našo edinstveno osebnost nikomur smo povabili več.

Ampak, če ste kot mnogi, ki živijo v najeti hiši ali stanovanju, nato pa se lahko počutijo kot malo izziv, da prilagodite in prilagodite vaš dom do popolnosti ne da bi prizadeli najemodajalec. Na srečo, je dejansko veliko lažje, kot si morda mislite, da gojiti svoj popolni notranjost, celo v najetem prostoru.

Če ste iskali, da vaš najem pravi odraz vašega osebnega sloga, sledite tem preprostim (in reverzibilne!) Nasvete za prilagodite vaš dom.

Vključi snemljiva Wallpaper


Ozadje je videl velik preporod v notranji opremi sceni, in to je morilec način spremeniti videz vašega doma. Če vas skrbi, da ne boste mogli odstraniti, ko pride čas, da se premaknete, ne skrbi! Te dni, obstaja tono super elegantna in zelo odstranljivo ozadje, ki lahko delajo oblikovanje čarovnijo in odstraniti brez sledu, ko je čas za nov prostor.

Switch Up Your Lighting

Vaš dom je osvetlitev nosi veliko težo, ko gre za gojenje splošno vibe videz je. Če ste trenutno delajo z zastarelo svetil, ali preprost razsvetljavo vam ni všeč, zamenjajte jih ven za nov obesek luči ali geometrijskim lestenec, kot je ta trendy eden od Sarah Stacey oblikovanje hitro in popolnoma preoblikovati svojo estetiko.

Posodobite svoje Preproge

Ne samo, da odeje takoj ogreje svoje zasnove, ampak oni so tudi morilec način, da pokažejo svojo osebnost. In obstaja toliko različnih vrst, da izberejo na vsaki ceni točke, da je prepir, da bi našli tisto, ki je najbolj primerna za vaš slog senzibilnosti. Bonus točke če sloj dva izmed njih, kot so tiste, v tem prostoru od Triibe, za trendovski dotik.

Daj ljubezen do vaše stene

Ozadje ni edini način vaše stene lahko preoblikujejo svoj videz. Iz galerije stene do vlaken umetnosti, lahko vaši steni je dekor narediti veliko težkih dviganje na osebnem stilu spredaj. In če imate prostor v vašem najemnine, ki jo iščete, da bolj jasno opredeliti, kot je ta espresso baru od oblikovanja ljubezni Fest, ki vključuje galerijo zid je neverjetno preprost in učinkovit način, da to storijo.

Privoščite svoje Windows

Ali ste se odločili za svetlobo in Vetrovi ali dolgo in dramatično, vaše okno zdravljenja so ne-ne način za povečanje vaš videz. In če ste kot mnogi od nas, ki delajo z manjšo kvadraturo, kot smo želeli, nameščanju zavese palice visoko nad okni in vlaganje v dodatne dolge zavese, kot so mehko roza ki so prikazani tukaj od Suzy Hoodless, bo resno povečali svoj vizualni prostor, tako da vaši stropi prikažejo višji.

Igrajte z rastlinami

Rastline so tekmeca v njihovi sposobnosti, da bi hiša se počutim kot doma. So očisti vaše zrak, dodate teksturo za vaše estetske in napolni vaš prostor z vsemi vrstami dober občutek vibracij. Poleg tega so vaze in posode oni, ki so na pakiran z veliko osebno dekor potenciala.

Spremenite Up Your Strojna oprema

Veliko cabinetry, ki prihaja z najem stanovanja pušča veliko od želenega. In medtem ko verjetno ne bo mogoče namestiti nove blagovne znamke po meri omare, ne da bi prizadeli vaše najemodajalca, lahko bistveno izboljša svoj stil zgolj s spremembo strojno opremo. S prefinjeno usnje potegne, kot so ti iz Emery Grey oblikovanje za muhast ahata gumbi, obstajajo neskončne sorte med katerimi lahko izbirate.

Bring It S Books

ljubitelji knjig, veselite se! Poleg tega, da vam hranjenje z znanjem in širi svojo perspektivo, lahko svoje najljubše knjige tudi bistveno izboljšanje vašega doma slog. Če nimate knjižno polico, razmislite o namestitvi nekaj plavajoče police, kot so ti iz ni le gospodinja, za nizko-vzdrževanje, nevsiljiv način za prikaz svoje najljubše zgodbe.

Posodobite svoje kopalniška oprema

Ker je lahko tako drago, kopalnice so pogosto zadnje mesto Najemodajalec vilice nad denarja za obnove. Če tvoj išče sivo ali zastarele, vse, kar morate osvežiti svoj videz, so nekateri novi elementi. Medenine in zlato kopalniška oprema, kot ti luxe tiste iz Marcus Design, so zelo priljubljena prav zdaj, ampak vse od mat črno na brušenega srebra lahko dela čudeže za izboljšanje kopalnici je celoten videz.

Put Your Storage za delo

Iščete način priti do organizirane in povečali svoj stil ob istem času? Nato vključiti nekaj stilsko skladiščne enote v hišo svoje razni predmeti. Ne samo, da bodo zagotovili, da vaš prostor ostane gladka in brez navlake, ampak tudi priti natovorjen s potencialom za prikaz svoje najljubše zaklade. Samo poglej na teh osupljivih Cubbies iz La Mode.

You may also like