Skip to main content

Stanovanje Dekoraterstvo Ideje iz nič in na proračun

Selitev v vaš zelo prvi apartmaja je velika. Torej je seznam opravil, še posebej, če ste okrasitev iz nič – in na proračun. Preden naredite karkoli, poskrbite, da boste spremenili svoj naslov z USPS . Ko ste to storili, ste pripravljeni, da razmišljajo o okrasitev svoje novo stanovanje. Te stanovanje okrasitev ideje prihajajo z osnovno nakupovalni seznam, da boste začeli. Seznam se osredotoča na elemente v vsaki sobi, ki ustvarjajo največji bang za svoj proračun.

Ko se gibljejo v novo stanovanje, vaša prva naloga je, da izberejo dve prostore, ki jih želite, da se najprej prednost. Dnevna soba in spalnica sta verjetno dve najbolj pomembni prostori v vašem mestu. Lahko so tudi dve sobi, ki zahtevajo največ naložb. Glede na to, katere prostore želite prvo reševanje, vizualizirati, kako boste uporabljali v sobo, da bi ga predložiti. Osredotočite se na kakovost, ne količina. Če želite začeti, si oglejte te stanovanje Dekoraterstvo idej in glej, ki vam najbolj navdih.

Splošno stanovanje Dekoraterstvo idej

Stanovanje Dekoraterstvo Ideje iz nič in na proračun

Obstaja nekaj elementov, ki jih je treba razmisliti tako, da vsak prostor v stanovanju. Oni so dostopne, in jih naredi veliko razliko v videzu prostora.

Splošno nakupovalni seznam za novo stanovanje:

 • Okno zdravljenja za vsak prostor
 • Dva svetlobna telesa na sobo

Okno zdravljenja

Nič ne naredi prostor pogled nedokončano hitreje kot golimi okna. Da ne omenjam, boste primanjkuje v zasebnost. Ali greš z žaluzije ali preprostih zavese in zavese palice, se prepričajte, da dodate okno zdravljenja za vsako sobo v novem stanovanju. Ne vem, kakšne kupiti? Izberite preprost nevtralen odtenek. Vedno lahko dodate drugo zavese ploščo v geometrijskem tisku ali krepko barvo.

svetila

Zamenjavo iz dolgočasne, osnovne luči utrjevalce lahko velike razlike v tem, kako vaš prostor izgleda in funkcije. Nekateri Svetilo zamisli vključujejo:

 • obesek luči
 • Bolj elegantna, zamenjava režijske svetilka
 • Wall sconces
 • namizne svetilke
 • Tla svetilka
 • Na baterije, LED pod-kabinet razsvetljava

Kot pravilo palca, poskusite, da imajo dva različna svetlobnih virov v vsaki sobi. Na primer, dodajte talne svetilke in režijske luči koledarjev v vaši dnevni sobi, namizno svetilko in obesek v vaši spalnici in režijske luči koledarjev in pod-kabinet razsvetljavo v vaši kuhinji.

Kupi vse napeljave hkrati ustvariti občutek toka v stanovanju. Če ste pri roki, jih lahko namestite sami. Ali pa, če vam je ljubše, da ne delajo z elektriko, pokličite električarja ali izkoristite Amazon novega doma storitev linijo.

Stanovanje okrasitev ideje za svoj novi vhod

Ali imate imenovani vhod? Izkoristite prostor, ki ga dodaja nekatere funkcije z njo.

Predsoba nakupovalni seznam:

 • Ozek miza, omara ali klop
 • Ogledalo
 • stenske kljuke

Ozka miza, omara ali klop

To bo vaša predsoba osrednja točka in vseobsegajoče za ključe, torbice in pošte. Ozek postavka bo obdržati območje z občutek zaprto. Poglej za kos, ki ima dodaten prostor za shranjevanje, kot so predali, police ali omare. Če potrebujete prostor za sedenje in odstraniti ali dal na svoje čevlje, razmislite o dodajanju klop, ki lahko deluje kot vstopna mizo in garderobno klop. Izberite eno s skladiščenjem ali eno z visokimi nogami, kjer lahko spravite v košare za čevlje in druge predmete.

Mirror

Visi ogledalo nad mizo ali klop. Ogledalo dodaja vertikalne višine za nastavitev in vam omogoča, da sami preverite, če ste prihajajo in odhajajo. Ogledala tudi naredil veliko delo širi majhne prostore.

stenske kljuke

Dodaj serijo stenskih kljuke ali stensko stojalo v vhod za organizacijo jopiče in nahrbtnike. Če imate veliko manjših predmetov, kot so dežniki in klobuki, visi platnenih vreč na enem od kljuk, da jih ima.

Stanovanje Dekoraterstvo ideje za dnevno sobo

Kako boste uporabili dnevno sobo? Verjetno boste potrebovali kakovostno kavč in nekje kick noge. Bo TV v dnevni sobi? Kje bodo naprave iti?

Dnevna soba nakupovalni seznam:

 • Sofa
 • Klubska mizica ali otomanski
 • Wall art
 • TV omarica / Omara

Sofa

Kavč je zvezda dnevni sobi, tako da previdno vlagajo. To je pametno izbrati največji tistega, ki ga lahko prilega v prostor. Ne skrbi, če imate opravka z majhno dnevno sobo; obstaja veliko manjših apartmajskih zofe, ki so prav tako eleganten in udoben, kot velika podjetja. Če je vaš proračun omejen, gre Second nakupovanje za svoj kavč. Starejši ali vintage zofe so dobro narejena, in lahko vedno vrgel Prevlek za pohištvo za enega, da ga osvežimo.

Kavna mizica

Naslednji kos razmisliti naj služi dvojno dolžnost: kava miza. Ne počutijo omejene z besedo “mizo”, bodisi; otomanska je odličen nadomestek. Če prostor dopušča, izberite ozek, pravokotno Otomanskega, ki deluje kot klop ali mizo. Dodate lahko pladenj na vrhu nastaviti pijače naprej. Poleg tega je veliko Turki prihajajo z notranjo shranjevanje za odeje in revijah.

Wall art

Verjetno imate veliko belo steno za vašim kavč prostor za obravnavo. Če ste najem, barvanje ali tapet ne bo mogoče. Vendar pa je strateško dajanje zbirko predmetov ali uokvirjene fotografije, galerija slogu, se lahko vse, kar potrebujete. Druga možnost je, visi preprogo ali tapiserija na steni, da dodate nekaj barve in teksture v vašo dnevno sobo.

TV omarica

Medijska ali TV omarica je velik kos pohištva v prvotnem načrtu dnevna soba okrasitev vključuje, tudi če stensko televizor. Dodaja, shranjevanje v vašo dnevno sobo, za več kot le vašem mediju. Izberite ozek slog z veliko police, vrata in predali za optimalno uporabo prostora.

Stanovanje okrasitev ideje za kuhinjo / jedilnico

Morda imate določeno jedilnico, ali morda le majhen zajtrk kotiček ali kuhinjo z otokom in barski stoli. Ne glede na primer, obstaja nekaj bistvene za izdelavo večino svojega jedilnico in kuhinjo.

Kuhinja / jedilnica nakupovalni seznam:

 • Tabela in stoli
 • namizni tekač

Miza in stoli

Izberite vsestranski tabelo, ki lahko služijo številne namene – jo boš pogosto uporabljate. Razmetanje na mizo in iskati rabljene stole, če si ne more privoščiti tako. Če bo vaša kuhinja služil kot vaš jedilnico, preveč, potem razmislite o dodajanju enega od teh kuhinja otoških zamisli, blatu ali visok bar mizo namesto jedilno mizo. Višja nastavitev miza lahko služi kot vaš jedilnico in zajtrk mizo, prep hrane in shranjevanje na kraju samem in mini pisarniški prostor.

namizni tekač

Tabela runner je dolg trak iz tkanine, ki dodaja pop barve ali slog na vaši mizi. Za razliko od prt, ki pokriva celotno površino, tabela tekač dodaja trak navzdol za mizo za bolj moderno občutek. Preprosto tudi tekač lahko dodate občutek oblikovanja v tabelo, in da bo vaše preglednice bolj zanimivo.

Apartma okrasitev ideje za spalnico

Vaša spalnica naj bo vaša svetišče. Osredotočite se na ohranjanje prostor urejen, vabi in prijeten. Ne spadajo v past nakup celotnega spalnica set; je bolje, da imajo vzvišen posteljo in eno ali dve nightstands kot na preobremenjen, šest kos spalnica set.

Novo stanovanje nakupovalni seznam za spalnico:

 • vzmetnice
 • vzglavja
 • Nočno omarico (ali dva)
 • Closet organizacija postavke

vzmetnice

Investirajte v najboljšem in najbolj udobno blazino si ga lahko privoščite. Po vsem, boste porabili več časa na vaši vzmetnici, kot kjerkoli drugje v novem stanovanju. Shranite ustvarjalno proračuna za ostalega prostora.

vzglavja

Vzglavja je kul, sodoben in idealen za majhne spalnice. Tudi če nimate prostora ali proračuna za bedframe, nikoli ne preskočite vzglavja; da dokonča videz vaše spalnice kot nič drugega. Če denar je tesen, check out teh vzglavja ideje.

nightstands

Glede na velikost vašega novega spalnico, lahko izberete majhno stransko mizo ali tradicionalni nočni omarici. Ne počutim kot ste dobili ujemanje par, bodisi; mešanje in ujemanje nightstands je zabavna izbira oblikovanja.

Closet organizacija

Če ne boste učinkovito ne uporabljajte omaro, oblačila, čevlji in razni predmeti bodo neizogibno končajo v vaši spalnici prostoru. Nekaj ​​omaro organizacija postavke je treba upoštevati, so:

 • Viseči čevelj organizator (veliko več kot samo čevljev)
 • Škatle ali posode
 • organizatorji vrat nameščeni
 • regali
 • kljuke

Za več idej o tem, kako organizirati omaro, še posebej, če je majhen, si oglejte te drobne omaro in ne omaro ideje.

Začnite s temi osnovnimi in živeti z njimi za nekaj časa. Kot ste spoznali svoje novo stanovanje, boste prišli do zamisli o tem, kaj drugega, boste morda morali. Še naprej plast vaš prostor z več predmetov, kot je vaš proračun dovoljuje. Kateri sobe boste okrasili prvič v svojem novem stanovanju?

You may also like