Skip to main content

Laundry Room Design Ideeën om kleine ruimtes Organiseer

Laundry Room Design Ideeën om kleine ruimtes Organiseer

Wasruimtes zijn hot spots voor huishoudelijke verbetering van deze dagen. Of uw wasruimte is in de kelder, garage, keuken of kast – of je het geluk hebt om een ​​speciale wasruimte bent – deze 10 wasruimte ideeën zullen bijdragen aan het creëren van een ruimte die is georganiseerd, up-to-date en is zo mooi dat u zult zich verheugen op de was doen.

Waar is de beste plek om een ​​wasruimte toe te voegen? Beschouw eerste gemak. Stel uw wasgoed in de buurt van waar de vuile was verzamelt, of in de buurt van de slaapkamers waar de schone was gaat. Andere favoriete wasruimte locaties zijn in de buurt van de achterdeur, in de modder kamer, de keuken, badkamer, kast, of kleedruimte.

Houd in gedachten dat het per ongeluk overstromingen in uw wasruimte kon gebeuren. Waterdichte vloer onder de wasmachine is van essentieel belang, vooral als uw wasruimte is gelegen op de tweede verdieping. Goede manieren om waterdichte vloer onder het toevoegen van plastic zeil over de ondergrond, het uitbouwen van een ondiepe pan voor de wasserij machines om op te zitten, of het gebruik van tegels of waterdichte vinyl onder uw wasmachine en droger.

Een ander ding om te overwegen bij het kiezen van een wasruimte locatie is het lawaai van de trillingen van de machine. Wasmachines die zich op de tweede verdieping wordt voorzien van vibratie kussentjes die de ruis die optreedt wanneer de machine in beweging dempen.

Hoewel een paar van onze inspirerende foto’s in de galerie zijn ruime kamers, deze ideeën werken goed voor kleine wasruimtes of wasgoed werkplekken in een kast. Met een beetje creativiteit en planning, een nuttige, efficiënte wasruimte is mogelijk.

Hier is een waslijst van 10 eenvoudige wasruimte ideeën die te organiseren, toegevoegde waarde en een upgrade van uw ruimte.

1. Vibrant Laundry Room Paint Color

Maak de wasruimte werkruimte licht en vrolijk met een verse laag verf. Paint is een makkelijke DIY manier om uw wasruimte op een budget te upgraden. Kies een kleur thema dat is helder, en tilt je stemming. Populaire kleuren verf te verlevendigen uw wasplaats zijn het levendige citrus tinten zoals lime groen, geel of oranje. Een scherpe, heldere witte is een andere schone optie dat de kamer maakt en uw stemming voelen fris. Stop niet met de wanden, ook rekening houden met het schilderen van uw wasruimte kasten!

2. Extra Laundry Counter Space

Counter ruimte is de sleutel in de wasserij om sorteren en de was opvouwen gemakkelijk werk. Maak een aangepaste wasplaatsvormgeving door het toevoegen van een teller over uw side-by-side wasmachine en droger.

Als je de vierkante meters, voeg een eiland om uw wasruimte te teller ruimte te vergroten.

3. Ingebouwde Kasten

Om een ​​high-end te creëren, aangepaste washok, installeer keukenkasten rond uw wasmachine en droger. Blijf op de begroting door het kopen van goedkope kasten en upgraden ze met contrasterende, felle kleuren van de muren of behang. Verwijder builder-grade hardware en te vervangen met aangepaste lade trekt. Een veelzijdige en moderne lade pull zal uw stijl uplevel en kan werken als een handdoek of hanger rack.

Als uw budget is krap, bezoek gebruikt sectie een restaurant aanbod winkel. Roestvrij werktafels en kasten zijn een solide moderne wasruimte idee en gemakkelijk te installeren alternatief voor de ingebouwde kasten.

4. Creative wasmachine en droger Montage

Als je niet genoeg ruimte om uw wasmachine en droger kant houden elkaar hebben, stapelen ze verticaal. Dit is een geweldige manier om te werken met kleinere ruimtes, terwijl nog steeds een functioneel wasruimte.

Een andere creatieve manier om uw wasmachine en droger te monteren is om ze op te tillen van de vloer. Het verhogen van uw wasmachine en droger maakt het makkelijker aan de achterkant door het elimineren van de noodzaak om te bukken voor het laden en lossen van de wasmachine en droger. Maak een berging in de ruimte onder de wasmachine en droger. Dit laat ook ruimte aan een opslagruimte in de ruimte onder de wasmachine en droger te maken. Sommige wasmachine en droger fabrikanten bieden de verhoogde opslageenheid in de bijpassende apparaat finish.

5. Extra Laundry Storage Ideas

Muur ligboxen, drijvende planken, manden en kleding bars zijn allemaal goede opties voor opslag in een wasruimte.

Zorg ervoor dat u een vuile was sorteersysteem om tijd te besparen bij het doen van de was toe te voegen. Een goede vuistregel is om een ​​minimum van drie vuile was bakken voor witte of lichte kleding en donkere kleding hebben. Vergeet niet – te vragen iedereen in het huishouden om hun eigen vuile was sorteren in de juiste bak bespaart tijd.

6. Upgrade Lighting

Wasserij kamers bevinden zich vaak in het donker of zonder ramen ruimtes, dus goede verlichting is belangrijk. Voeg onder-kast verlichting of een grote, overhead armatuur op te helderen en een vergroting van de ruimte. Goede verlichting helpt u ook vinden vlekken en vlekken op wasgoed, dus je kunt pre-traktatie voor het wassen. Beter nog, voeg een combinatie van verlichting die ingeblikte hanglampen, hangers en onder kast verlichting, zoals de afbeelding hierboven omvat.

Mooie verlichting armaturen zijn niet alleen praktisch, maar het ontwerp van een wasruimte te verbeteren.

7. Toebehoren die zich verbergen Laundry

Een muur of kast gemonteerd drop-down strijkplank is een geweldige manier om rommel te verbergen. De meeste ontwerpen niet alleen verbergen de strijkplank weg, maar genoeg ruimte voor het opbergen van uw strijkijzer en wasserij benodigdheden.

Een wandmontage droogrek andere slimme optie voor luchtdrogen fijne zoals lingerie of truien.

8. Gevormde Interessante Walls

Naast verf, geef je wasruimte een moderne uitstraling door het toevoegen van visuele belang zijn voor de muren met patroon en textuur. Twee geweldige manieren om dit te bereiken zijn onder meer:

  • Behang. Kies een gewaagd, modern patroon in een vochtbestendige, vinyl papier dat is makkelijk om af te vegen
  • Backsplash. Voeg een high-end backsplash ontwerp om uw wasruimte. Hoewel sommige van de mooiste backsplash tegel opties kan duur zijn, is een kleinere wasruimte niet veel tegel nodig op alle

9. Multi-Purpose Laundry Room Functionaliteit

Als u beperkte ruimte, maak je kleine wasruimte een multifunctionele ruimte. Multi-functie wasruimte ideeën zijn onder andere:

  • Knutselkamer
  • modder kamer
  • Sportartikelen berging
  • Huishoudelijk schoonmaakproducten berging

10. Converted Closet wasruimte

Een van de meest slimme wasruimte ideeën is om een ​​hal, kantoor aan huis of logeerkamer kast te zetten in een wasruimte.

Zorg ervoor dat u op te zetten tal van rekken en kijk uit voor de deur vrije ruimte, dus je kunt de deuren sluiten wanneer de wasruimte niet in gebruik is.

Veel van onze wasruimte ideeën zijn eenvoudige doe-projecten die je kunt doen in een weekend. Neem een ​​frisse kijk op uw wasruimte en zie hoe u van u kunt upgraden om het beter te organiseren en waarde toevoegen aan uw huis. Wat is uw favoriete ideeën om te proberen?

You may also like