Skip to main content

Transformeer uw Kelder met deze creatieve ideeën

Kelders zijn op dit moment ondergaat een renaissance. “Traditioneel, kelders waren gevuld met een doorsnede, een grote televisie, een pooltafel en een mini-koelkast voor kleine versnaperingen”, aldus Patrick Garrett, makelaar bij H & H Realty in Trussville, AL.

Maar, zegt hij de kelder is nu de overgang van de mens grot familiekamer. “Veel hedendaagse huiseigenaren zijn nu gaan voor de ‘wow’ factor,” Garrett uit. Van bioscopen tot kantoren en zelfs keukens, worden huiseigenaren met behulp van hun kelders voor veel meer dan opslag.

Hier zijn een aantal creatieve manieren dat u uw kelder kan transformeren.

Thuisbioscoop

U kunt Hollywood mee naar huis met een kelder home theater. “Van massa-home familie spel kamers om full-blown home theaters, kun je verwachten dat oversized fauteuil theater zitplaatsen, een hoge resolutie LCD-projectoren die produceren theater kwaliteit beelden gemonteerd op plafonds en foto’s over de volle breedte en hoogte van de muren te zien .”, zegt Garrett. Je zou zelfs een popcornmachine naar de bioscoop thema te voltooien.

Multipurpose game room

“Huiseigenaren zijn ook het creëren van multifunctionele plezier gebieden en het gebruik van een breed scala van verlichting opties te fleuren of te verzachten de atmosfeer”, zegt Garrett. “Naar mijn mening, kelders zijn nog steeds een zeer gewilde out thuis faciliteiten, al was het maar voor de luxe van het ontvangen van gasten en vrienden.” Deze kelder game room biedt meerdere gebieden voor de gasten om te hangen en te ontspannen.

Thuiskantoor

Het doet er niet veel nodig om een ​​kantoor aan huis te creëren in de kelder. Een tafel en een stoel of twee zijn alles wat je nodig hebt om een ​​mooie, rustige plek om te werken zonder afleiding te creëren.

kelderbar

Een kelder bar voegt een ander niveau van entertainment. Voor complexe kelder redesigns, is het vooral belangrijk om vooruit te plannen. “Als je van plan bent een kelder renovatie, het vaststellen van uw budget op voorhand,” adviseert JB Sassano, voorzitter van de heer Handyman. Of je het werk doet uzelf of het inhuren van een professional, hij zegt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden voldoet aan de lokale verordeningen.

kelder suite

Wanneer u uw kelder te transformeren met een aparte slaapkamer en een bad dat is dit uitnodigend, worden geadviseerd – kunnen de gasten niet willen verlaten. “Als u nog een badkamer, moet u een licentie loodgieter te huren”, zegt Sassano. “Als je gewoon een bestaande badkamer te bevorderen, kan wat verf, een meer moderne ijdelheid, nieuwe programma’s, handdoeken, en accessoires een enorme impact te maken,” zegt hij.

kelder keuken

Garrett zegt een andere trend dat hij ziet onder huiseigenaren is een keuken in de kelder. Als uw kelder is koud is, kan lucht worden sijpelen in, volgens Sassano. “Houd een natte hand voor een lichtschakelaar plaat of uitlaat; als je voelt dat de lucht, heb je een lek,”zegt hij. “Het installeren van schuim pakkingen achter al het licht schakelaars en stopcontacten kunnen deze energie lekken te stoppen.” Andere manieren om uw energie-efficiëntie te verhogen in de kelder onder andere met behulp van lage-VOC kalefateren en schuim strips rond de ramen en deurkozijnen die lucht lekken, adviseert Sassano. “Ook, voeg deur veegt en deur schoen pakkingen rond de drempel en buitendeuren,” zegt hij.

Craft en wasruimte

Deze wasruimte biedt een centrale locatie voor alles wat was-gerelateerd. De grote vuile kleren mand helpt om de kamer netjes te houden. Planken houden alle van de wasserij leveringen en de strijkplank is van de vloer en uit de weg. De ruime tafel biedt voldoende ruimte om de was te vouwen, en de kasten zorgen voor extra opslag.

Kindvriendelijke kelder

De beste manier om uw huis netjes en schoon te houden is om de kinderen hun eigen ruimte te geven. Deze kamer is licht en luchtig, met veel natuurlijke elementen. “Het is belangrijk om de omvang van uw kelder renovatie te bepalen, omdat dragende muren een integrale rol bij de structuur van uw huis te spelen,” zegt Sassano. Dit kan een factor in hoe u optimaal gebruik te maken van de ruimte als je van plan bent om uw kelder te transformeren.

Thuisgym

U hoeft nooit meer een excuus voor het niet uitoefenen wanneer de sportschool is beneden in de kelder (vooral als het voorzien van een spa-bad!). Duurzame vloeren zijn belangrijk bij het zetten van een sportschool in de kelder.

You may also like