Skip to main content

Pro Συμβουλές για την επιλογή Artwork για το σπίτι σας

 Pro Συμβουλές για την επιλογή Artwork για το σπίτι σας

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχεδιαστές να πάρετε είναι, «Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό έργο τέχνης;». Υπάρχουν μερικές οδηγίες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό κομμάτι για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Το έργο τέχνης είναι αυτό που βοηθά καθορίζουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη σπιτιού και του χώρου τους. Είναι χρήσιμο σε σύνδεση ορισμένα κομμάτια μαζί και τη δημιουργία χαρακτήρα σε ένα σπίτι. Το καλύτερο πράγμα για την τέχνη είναι ότι είναι μια επένδυση που μπορείτε να πάρετε μαζί σας καθώς κινείστε, και μπορεί ακόμα και να αυξηθούν σε αξία την πάροδο του χρόνου. Επίσης, δεν απαιτεί από εσάς να πάρουν μια δεύτερη υποθήκη? μπορείτε να περάσετε όσο λίγα ή όσο σας αρέσει.

Για την κουζίνα

Ένα από τα πιο συχνά ξεχασμένο δωμάτια από την άποψη της τέχνης είναι η κουζίνα. Η κουζίνα είναι συχνά αναφέρεται ως η «καρδιά του σπιτιού» και σε πολλές περιπτώσεις, η πλέον χρησιμοποιούμενη δωμάτιο του σπιτιού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, η τέχνη πρέπει να ενσωματωθούν εδώ. Πάγκοι ή χώρους πάνω ντουλάπια είναι τέλεια σπίτια για την τέχνη. Για να διατηρήσετε την τέχνη στις λεπτομέρειες, κλίνει προς μικρότερα κομμάτια που συμπληρώνουν, δεν ξεπερνούν, το χώρο. Έχουμε την τάση να πάει με αστεία ή περισσότερες κοινωνικές εκτυπώσεις που μας κάνουν να χαμογελάτε, και να κάνει το πρωί ευκολότερη!

Για το Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα καταφύγιο, ένα μέρος για χαλάρωση και το έργο τέχνης θα πρέπει να αντανακλά αυτό. Οι καλύτερες τοιχώματα για την τέχνη στο υπνοδωμάτιο είναι απευθείας πάνω από το κρεβάτι ή στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι. Μεγάλα κομμάτια κλίμακας είναι καλύτερα και θα πρέπει να κρεμαστεί στο ύψος των ματιών. Ψάξτε για αφηρημένες κομμάτια με απαλά χρώματα και ήχους. Αν είστε σε φωτογραφία, τοπία ή desaturated φωτογραφίες λειτουργούν καλύτερα. Κρατήστε τα πλαίσια ελάχιστες – ένα πλαίσιο γκαλερί ή καμβάδες μεγάλο έργο, όπως καλά. Εδώ, θέλουμε να εστιάσουμε στο ίδιο το έργο τέχνης και όχι τόσο σκάφος του.

Για το Γραφείο

Είτε εργάζεστε από το σπίτι ή σε ένα γραφείο, η τέχνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαμορφώσετε το χώρο σας και να σας κρατήσει εμπνευσμένη. Το αγαπημένο μας τρόπος να γίνει αυτό είναι με τη δημιουργία ενός περιστρεφόμενου γκαλερί. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε μια μεγάλη πλωτή ράφι περβάζι εγκατασταθεί κατά προτίμηση πάνω από το χώρο εργασίας σας ή κοντά σε αυτό. Η ομορφιά αυτού είναι ότι είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κρεμάσει! Επόμενο είναι το διασκεδαστικό μέρος, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από έργα τέχνης που σας εμπνέει. Οραματιστείτε έναν πίνακα διάθεσης των ειδών, θετικές εικόνες και έργα καλλιτεχνών που εμπνέουν είστε καλά μέρη για να ξεκινήσει. Θέλετε να ενσωματώσει διαφορετικά μεγέθη, καθώς, μικρές και μεγάλες, ώστε οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Μπορείτε να τα έχετε όλα σε παρόμοια πλαίσια για μια μινιμαλιστική εμφάνιση ή όλα τα διαφορετικά πλαίσια για να προσθέσει κάποιο χαρακτήρα. Αυτά τα κομμάτια μπορεί να περιστραφεί ή να ενημερώνεται κάθε φορά που έχετε βαρεθεί, δεν απαιτούνται τα νύχια.

Για το Μπάνιο

Το μπάνιο είναι ένα άλλο δωμάτιο που παίρνει συχνά παραμελούνται με την τέχνη. Το έργο τέχνης που θα επιλέξετε να πάτε με το vibe του μπάνιου. Για παράδειγμα, αν είναι ένα δωμάτιο σε σκόνη στον κεντρικό επίπεδο, θα πρέπει να επιμείνουμε σε πιο διασκεδαστικό και φωτεινά κομμάτια. Αν είναι ένα master μπάνιο, πάει με την πιο γαλήνια και ήρεμη κομμάτια. Μπάνιο τέχνη φαίνεται μεγάλη σε ζεύγη, θα θέλαμε να επιλέξετε ένα σετ από δύο είτε στοιβάζονται ή δίπλα-δίπλα. Μπορούν να είναι δύο από τις ίδιες αφηρημένες κομμάτια με μία γυρίσει στο πλάι του, ή δύο διαφορετικά κομμάτια που πηγαίνουν με το ίδιο θέμα. Στερεά θέσεις για αυτά τα κομμάτια θα είναι πάνω από την τουαλέτα, πάνω από την μπανιέρα (εάν είστε αρκετά τυχεροί να έχουν ένα), ή πάνω από τα άγκιστρα πετσέτα / ρόμπα.

Για το Σαλόνι

Το πιο διασκεδαστικό δωμάτιο για να διακοσμήσει με την τέχνη, και τις περισσότερες φορές, το πιο τρομακτικό είναι το σαλόνι. Οι περισσότεροι από εμάς αισθάνονται μεγάλη πίεση εδώ δεδομένου ότι αυτό είναι το δωμάτιο περισσότεροι από τους επισκέπτες σας θα δείτε και περνούν το χρόνο τους. Επιλέγοντας το σωστό κομμάτι είναι στοιχειώδης σε προκαλεί συζήτηση και τον καθορισμό την αίσθηση ή την ατμόσφαιρα του χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι μεγάλης κλίμακας ή ένα μεγάλο τοίχο γκαλερί. Μερικές φορές θα πρέπει να σκεφτούν έξω από το πλαίσιο. Η τέχνη δεν πρέπει να είναι ένα κομμάτι της εκτύπωσης ή καμβά, μερικές φορές μπορεί να πάρει άλλες μορφές. Είτε πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας αντίγραφο της αμερικανικής σημαίας ή κέρατα Stag, να δούμε πέρα ​​από μια εικόνα 2D και θα βρείτε ένα μοναδικό κομμάτι που σας εκφράζει καλύτερα.