Skip to main content

Spălătoria idei de design Pentru a organiza spatii mici

Spălătoria idei de design Pentru a organiza spatii mici

Camerele de spalatorie sunt puncte fierbinți pentru îmbunătățirea gospodărie aceste zile. Fie că o cameră de spălătorie este la subsol, garaj, bucatarie, sau dulap – sau esti suficient de norocos pentru a avea o sală de spălătorie dedicat – aceste idei în cameră 10 rufe va ajuta la crearea unui spațiu care este organizat, până în prezent și este atât de frumos încât vei Aștept cu nerăbdare să faci rufe.

În cazul în care este cel mai bun loc pentru a adăuga o cameră de spălătorie? Luați în considerare în primul rând comoditate. Configurarea rufele aproape de locul unde rufele murdare colectează, sau în apropierea dormitoarelor, unde rufele curate merge. Alte locații preferate în cameră includ spălătorie lângă ușa din spate, în sala de noroi, bucatarie, baie, dulap, sau zona de dressing.

Rețineți că inundațiile accidentale ar putea întâmpla în zona dumneavoastră de spălătorie. podele hidroizolatie sub masina de rufe este esențială, mai ales în cazul în care o cameră de spălătorie este situat la etajul al doilea. bune moduri de a impermeabil podea includ adăugarea de foi de plastic peste sapei, construind o tigaie de mică adâncime pentru mașini de spălat să se așeze pe, sau folosind țiglă sau vinil rezistent la apă sub mașină de spălat și uscătorul.

Un alt lucru să ia în considerare atunci când aleg o locație în camera de spălătorie este zgomotul din vibrațiile aparatului. mașini de spălat, care sunt situate la etajul al doilea ar trebui să fie echipate cu tampoane de vibrații care se amortizeze zgomotul care se produce atunci când mașina este în mișcare.

Deși câteva dintre fotografiile noastre de inspirație în galerie sunt camere mari, aceste idei funcționează bine pentru camere mici de rufe sau spații de lucru într-un dulap de rufe. Cu un pic de creativitate și de planificare, o sală de spălătorie eficientă util este posibilă.

Iată o listă de rufe de 10 idei cameră de spălătorie ușor care organizează, adaugă valoare și actualiza spatiul tau.

1. Vibrant cameră Spălătorie Paint Color

Asigurați-vă spațiul de lucru o cameră de spălătorie luminoasă și veselă, cu un strat proaspat de vopsea. Vopseaua este o modalitate ușoară de a actualiza DIY cameră rufe pe un buget. Alegeți o temă de culoare, care este luminos și uplifts starea ta de spirit. Culori populare vopsea pentru a anima zona de rufe includ tonuri de citrice vibrante, cum ar fi var verde, galben sau portocaliu. Un alb clare, strălucitoare este o altă opțiune care face curat în cameră și starea ta de spirit se simt în stare proaspătă. Nu te opri cu pereții, ia în considerare, de asemenea, pictura dulapuri spălătoria!

2. Extra Spălătorie Counter Spațiu

Counter spațiu este un element cheie în rufe pentru a face sortarea și pliante de lucru ușor de rufe. Creați un design personalizat cameră de rufe prin adăugarea unui contor de peste mașina de spălat rufe side-by-side și uscător.

Dacă aveți metri patrati, adăugați o insulă în camera dvs. spălătorie pentru a mări spațiul contra.

3. Built-in Cabinete

Pentru a crea un high-end, personalizat spălătorie, instalați dulapuri de bucătărie în jurul valorii de mașină de spălat și uscătorul. Stai la buget prin cumpărarea dulapuri ieftine și modernizarea lor cu, culori de perete sau tapet luminoase contrastante. Eliminați hardware-ul constructor de calitate și înlocuiți-l cu sertar personalizat tragerile. Un sertar trage versatil și contemporan va uplevel stilul și poate funcționa ca un prosop sau cuier rack.

În cazul în care bugetul este strans, vizita sectiunea folosit un magazin de aprovizionare restaurantului. Mese de lucru inoxidabil si rafturi sunt o idee solidă și modernă sală de spălătorie ușor de instalat alternativă la dulapuri încorporate.

4. Masina de spalat Creative și montarea uscător

Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a menține mașina de spălat rufe și uscător de partea laterală, să le suprapunem pe verticală. Aceasta este o modalitate foarte bună de a lucra cu spații mai mici, în timp ce încă o zonă de spălătorie funcțională.

Un alt mod creativ de a monta mașină de spălat și uscător dvs. este să le ridice de pe podea. Creșterea mașină de spălat și uscător face mai ușor pe spate prin eliminarea necesității de a se aplece pentru a încărca și descărca mașina de spălat și uscătorul. Crearea unei zone de depozitare în spațiul de sub mașina de spălat și uscătorul. Acest lucru lasă, de asemenea, cameră pentru a crea o zonă de depozitare în spațiul de sub mașina de spălat și uscătorul. Unii producători de spălat și uscător oferă unitatea de depozitare ridicată în finisajul aparatului de potrivire.

5. Idei suplimentare de depozitare Spălătorie

cabine de perete, rafturi plutitoare, coșuri și haine bare sunt toate bune opțiuni de stocare într-o cameră de spălătorie.

Asigurați-vă că pentru a adăuga un sistem de sortare murdar rufe pentru a economisi timp atunci când faci rufe. O regulă bună este de a avea un minim de trei coșuri de rufe murdare pentru haine albe sau de lumină, și îmbrăcăminte de culoare închisă. Nu uita – cere tuturor în gospodărie pentru a sorta propriile lor rufe murdare în coșul adecvat economisește timp.

6. Upgrade de iluminat

Camerele Spălătorie sunt adesea situate în spații întunecate sau fără ferestre, astfel încât iluminare bună este importantă. Adăugați sub dulap de iluminat sau o mare de prindere, deasupra capului pentru a lumina și de a mări spațiul. O iluminare bună vă ajută să găsiți, de asemenea, pete și pete pe elemente de rufe, astfel încât să puteți pre-tratament înainte de spălare. Mai bine, se adaugă o combinație de iluminare, care include lumini de plafon, pandantive și conserve din cadrul cabinetului de iluminat, cum ar fi imaginea de mai sus.

corpuri de iluminat frumoase nu sunt numai practice, dar acestea sporesc proiectarea de o cameră de spălătorie.

7. Accesorii care ascund Spălătorie

Un perete sau dulap montat pe verticală masă de călcat este o modalitate foarte bună de a ascunde dezordine. Cele mai multe modele ascunde nu numai masa de călcat departe, dar au suficient spațiu pentru stocarea de fier și spălătorie consumabile.

Un raft de uscare montat pe perete este o altă opțiune inteligentă pentru uscare cu aer, cum ar fi țesături delicate de lenjerie sau pulovere.

8. Pereți interesante cu model

În afară de vopsea, da o cameră de spălătorie un aspect modern prin adăugarea de interes vizual pereți cu model și textura. Două mari moduri de a realiza acest lucru includ:

  • Tapet. Alegeți un model îndrăzneț, modern într-o hârtie de vinil rezistent la umiditate, care este ușor să ștergeți
  • Backsplash. Adăugați un design Backsplash high-end pentru camera dvs. spălătorie. În timp ce unele dintre cele mai frumoase opțiuni de țiglă backsplash poate fi costisitoare, o sală de spălătorie mică nu are nevoie de mult țiglă, la toate

9. Multi-Purpose Spălătorie Room Funcționalitate

Dacă ați cameră limitat, face mici zona de rufe un spațiu multi-utilizare. Multifuncționale idei cameră de rufe includ:

  • cameră Meșteșug
  • Noroi cameră
  • Echipament sportiv camera de depozitare
  • livrările de curățare de uz casnic cameră de depozitare

10. Convertit dulap spațiu Spălătorie

Una dintre cele mai inteligente idei cameră de spălătorie este de a converti un hol, birou de acasă sau într-o cameră de oaspeți dulap o spălătorie.

Asigurați-vă că pentru a pune o multime de rafturi și ferește-te pentru distanțele de ușă, astfel încât să puteți închide ușile când spălătoria nu este în uz.

Multe dintre ideile noastre cameră de spălătorie sunt proiecte DIY ușor le puteți face într-un week-end. Aruncati o privire proaspata, la zona dvs. de spălătorie și a vedea cum puteți să faceți upgrade ta pentru a organiza mai bine și să adauge valoare la casa ta. Care sunt ideile tale preferate pentru a încerca?

You may also like