Skip to main content

Subsol Idei de decorare pentru a crea un spațiu multifuncțional de viață

Subsol Idei de decorare pentru a crea un spațiu multifuncțional de viață

Fie că subsolul este o cameră mică sau ocupă un etaj întreg de casa ta, există o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de utilizarea eficientă a spațiului. Maximizarea eficienței înseamnă, de asemenea, obtinerea de maximum de cameră, ceea ce ar putea însemna crearea de stocare funcționale pentru decorațiuni rar folosite sau adăugarea de o cameră de familie utilizabilă. Aceste idei de subsol decorare oferă modalități de extindere modul în care tu și familia ta trăi și de a folosi spațiul.

În primul rând, gândiți-vă la ceea ce ai nevoie de camera. Ai vrea sa pus out-of-oraș de vizitatori într-o cameră de oaspeți confortabilă, da înapoi cu prietenii, sau pentru a crea copii final joaca camera? Oricare ar fi dorințele și nevoile, există mai multe idei de decorare pentru a vă ajuta să facă acest lucru.

Subsolul, cu toate acestea, poate fi de multe ori un spațiu mai dificil de a remodela, deoarece este de multe ori o cameră neterminată. Indiferent de modul în întuneric și prevestitor spatiul tau poate fi, avem o mână de subsol idei de decorare care vă vor ajuta să creați o cameră care vă va arăta cu nerăbdare să petreci timpul.

Decide ce funcționează Aspect Cel mai bun

După ce v-ați dat seama bugetului și modul în care intenționați să utilizați spațiul, determină un plan de etaj, care va ajuta să-l execute. Dacă doriți să creați o cameră de oaspeți, atunci probabil, de asemenea, doriți să adăugați o baie și va trebui să-și planifice în mod corespunzător. Dacă spațiul este mare, puteți împărți în mai multe camere, care servesc nevoi diferite, oricare ar fi ele. Dacă este mic, puteți folosi în continuare pentru mai multe funcții cu o planificare adecvată.

Utilizarea Neutre

Culorile puternice si indraznete captura ochi prin adăugarea de teatru, dar ei fac, de asemenea, un aspect spațiu și se simt mai mici. Utilizarea lor în subsol poate face plafoanele par mai mici, iar pereții simt ca ei apropiem. În loc să se bazeze pe culori neutre, cum ar fi gri, gri și alb, care fac spațiul se simt mai expansiv. Utilizați culori similare pentru piesele de mobilier mai mari, cum ar fi rafturi, canapele si mese. Adăugați culoare și caractere în accesorii și acoperiri dvs., cum ar fi perne, perdele, covoare și vase.

Selectați Open Concept

În cazul în care subsolul dumneavoastră este pe partea mai mică, să păstreze zona deschisă prin evitarea pereți adăugarea. Definiți diferite spații sau zone prin utilizarea de culoare și decor astfel încât subsol poate servi mai multe scopuri bine. De exemplu, o jumătate din subsol poate deveni o zonă de relaxare pentru adulți, dacă ancorat printr-o secțiune confortabilă, un covor zonă mare, și de iluminat cu variatoare. Cealaltă jumătate poate fi o zonă de ambarcațiune cu o masă mare și robust, rafturi de depozitare și de iluminat de activitate mai luminos.

Vedea lumina zilei

Subsol ferestre sunt de multe ori mai mici decât în ​​altă parte în casă, deoarece spațiul este fie parțial sau în totalitate în subteran. De iluminat, nu numai că va face camera sa mai mare, dar lumina strălucitoare va face pentru lipsa de ferestre. de iluminat încastrat salvează o cameră, deși s-ar putea să nu aibă spațiul de tavan (sau buget) pentru a se potrivi. În schimb, utilizați sconces de perete, lămpi de masă și lămpi de podea. Pentru a reflecta lumina, atarna oglinzi strategic în cameră.

Crearea Solutii de stocare

Deși subsol poate avea, de asemenea, un scop mai mare, se termină adesea servind ca o zonă de depozitare generală. Incorporarea rafturi și dulapuri și să facă unități de depozitare sigur merge de la podea la tavan pentru a vă asigura că obțineți maximum de spațiu. Cumpara mobilier care face dublu-taxe, cum ar fi tafte cu un compartiment ascuns sau mese laterale cu sertare. Dedicați un capăt la subsol general stocarea prin ascunderea zona cu un perete din podea până în tavan, care acoperă în aceeași culoare ca și pereții din jur.

You may also like