Skip to main content

12 Perfect Studio Apartament Aspecte INSPIRARII

Doar pentru că studioul dvs. este mai mică de 600 de picioare pătrate, nu înseamnă că trebuie să se simtă ca o camera de camin mic. De fapt, există o multitudine de moduri creative pentru utilizarea spatiului pe care il are nici făcându-l simt mai deschis și amplu. Desigur, nu vă puteți extinde magic amprenta apartamentul dvs. (dacă nu demola zidurile vecinului). Dar, cu o planificare spațiu puțin și decorul corect, vă puteți maximiza fiecare inch pătrat de locul tau pentru a crea adultul acasă pe care o meriti nici-remodelare necesare!

Machetele de apartament de mai jos arată cât de ușor este de a lucra cu ceea ce ai si cu succes decora un spațiu mic. Posibilitățile sunt nelimitate, chiar și cu un deficit de metri patrati.

Asigurați-Binge Urmărind o mai bună


Asigurați-un apartament simt colosale prin crearea de zone separate de living. Dar cât de mult metri patrati ar trebui să vă alocați fiecărei secțiuni?

Luați în considerare ceea ce ar face mai fericit acasă.

Doriți să invitați prieteni pentru Netflix? Persoana care trăiește în acest studio New York a creat un living mare demn de un partid-vizionarea chef de a sacrifica spațiu dormitor și sufragerie.

Dacă nu ai voie să picteze zidurile tale, aici este o altă idee de a fura de la acest apartament – detașabil, coji de fructe și tapet băț. Este ușor de instalat, si va imbraca pereti plictisitoare, fără a pune în pericol depozitul de securitate.

Turn Studio într-un Boutique Hotel


Dacă sunteți mereu în mișcare și acasă este doar un loc unde dus si somn, de ce nu e stilul apartamentul tău ca o cameră de hotel de tip boutique?

De exemplu, acest 300 picior pătrat de origine este ambalat cu caracteristici găsite la locuințe la modă, toate etapele plasate de pat, inclusiv o bucătărie șic, câteva piese de mobilier retro și, desigur, un mini-bar curator (este pe pervazul ferestrei.)

Dar steaua acestui apartament, după cum veți găsi în orice cameră de hotel elegant, este pat confortabil decked în foi de înaltă numărului de fire.

Decorați Ca un om nebun


Când vine vorba de decorare spațiu mic, nimic nu bate camera magică extinderea puterilor de profil scăzut, mobilier mijlocul secolului.

În comparație cu multe stiluri contemporane, modele pana la mijlocul secolului stau mult mai aproape de podea, ceea ce face tavane și ferestre apar mai inalt. Acesta este cazul, în acest soare 270 pătrat picior de studio din Montmartre, Paris.

Aspirații Distinse


Dacă aveți tavane înalte, puteți biciul magic până mai locuibile metri patrati, cu un pat etajat.

Este o idee câștigătoare, care a transformat acest 193 pătrat picior de studio din Stockholm într-un duplex cu un dormitor -vezi camera de zi confortabilă.

Dar al doilea nivel nu este singurul motiv pentru care acest imblanzitor scandinav pare mult mai mare decât dimensiunea reală. Pereții și decorul sunt ambele galerie albe. Împreună au estompează în cazul în care plafonul începe crearea unui efect deschis și aerisit. accente de încălzire Cameră din metal și piele păstrează interior luminos, alb de la senzație de antiseptic.

Dacă sunteți obsedat de stocare, o altă caracteristică interesantă este scara cu sertare încorporate. Cu toate acestea, dacă ai fura această idee, vă rugăm să adăugați bare de mână pentru siguranță.

Taxă dublă canapea


Acest apartament de cale ferată din Gothenburg, Suedia, este mai mică de 190 de picioare pătrate. Iată cum un decor elegant plasat transformat locuința minuscul într-un mic domiciliu confortabil.

Prima comanda de afaceri a fost crearea unui spațiu multifuncțional, atât pentru dormit și socializare. Un pat frumos stil care dubleaza ca o canapea sculptat locul perfect. Un birou cu picioare și, de asemenea, două mese mici, care nu distrage atenția de la deschiderea camerei adăuga funcții.

Perfect Touch de finisare în acest mic cuib este confortabil covor marocan.

Presto, Schimbarea-o Aspect


Când vine vorba de optimizarea studiouri itty-Bitty, Graham Hill este un expert în a face să se simtă de două ori dimensiunea lor. Compania sa, LifeEdited, lucrează cu arhitecți și dezvoltatori în crearea de ultra locuibile micro-apartamente.

Proiectul curent Hill este un pătrat studio de 350 de picioare pe care le imparte cu partenerul său și cei doi câini. Păstrarea fluidului aspect este cheia pentru a face multifuncțional lor de origine.

mobilier taxă dublă face posibilă. piese versatile, cum ar fi o canapea modulară și măsuță de cafea expansiune poate transforma rapid camera de zi Hill într-o sală de mese. A se vedea peretele de stocare peste drum de la televizor? Se ascunde un pat Murphy.

Lucru în fiecare Nook


Acest cuib mic face maximum de fiecare colțișor pentru a crea trei zone separate de living.

O adâncitură mică din colțul creează locul perfect pentru un pat și depozitare suplimentar.

În fața intrării bucătăriei, un petic de spațiu de perete devine un colțișor de mic dejun confortabilă.

Vizavi de masa de mese este un scaun de dragoste care stabilește camera de zi. Un covor în față sporește sentimentul de separare între toate cele trei domenii.

Regândim piciorul patului


Plasarea de mobilier lângă piciorul patului este o altă modalitate foarte bună de a crea o separare puțin între zonele de locuit și de dormit. Puteți utiliza o canapea sau un birou, sau ambele după cum se arată în acest micro-mansardă strălucitoare și colorate în centrul orașului Los Angeles.

Are studio au un entryway hol? Păstrați dvs. principal dezordine zonă de living gratuit prin păstrarea de depozitare și mobilier de afișare în antreu.

Obiectivele de proiectare în valoare de investiții


Dacă dețineți un apartament de studio, ia în considerare investirea în inteligent construit-in-uri și mobilier flexibil. Caracteristici ca acestea vor face nu numai spatiul tau simt imens, dar poate adăuga, de asemenea valoare la casa ta atunci când este timpul pentru a vinde.

Iată câteva obiective de design pentru a inspira. Acest studio în prima clădire de micro-apartament NYC proiectat de nArchitects are mobilier și de stocare integrat, care maximizează metri patrati de transformare.

Built-in dulap peretele din spatele canapea ascunde un pat Murphy. Unitatea de mai jos televizorul oferă spațiu suplimentar pentru a păstra lucrurile la vedere. Soluții inovatoare, cum ar fi masa dubla de cafea taxe și extinderea consola bucătărie crea mai mult spațiu pentru luat masa sau de lucru.

Tavane joase? Nici o problema!


Divizarea spațiu pentru diferite utilizări într-un studio în formă de cutie, cu tavane joase pare o provocare numai.

Trucul folosește dreptul de mobilier. Acest San Francisco micro-crescatoria este decorat cu un amestec de profil scăzut și descoperiri cu picioare. Mobilierul nu ocupă mult spațiu pe verticală, astfel încât plafonul pare mai mare.

Acest lucru ușor de copiat aspect plasează un pat de dimensiuni lângă o canapea profil scăzut pentru a crea scaune suplimentare. Un divizor de cameră de la capul patului este cel mai înalt obiect în apartament. Se decupeaza o cuvetă de mese decorate cu mobilier industrial-inspirat.

Perdele? Da, te rog!


Bolnav de a privi la bucătărie, în timp ce în pat? Puteți face dormitorul tau sa se simta mai privat, cu o partiție.

Există o varietate de lucruri care vor face treaba, de la ecrane pliante la built-in usi glisante. Dar preferăm simplitatea acestei perdele despartitor reperat într-un apartament de la White Stone Studios din Phoenix.

Acest 450 pătrat picior locuință are, de asemenea, un pătrat curte 200 picior.

Buna ziua cu un dormitor

Pornirea cookie studio tăietor într-un apartament cochet cu un dormitor este în întregime posibil, cu câteva piese cheie. Trei elemente remarcabile a transformat acest fost pad accident într-o casă caseta de bijuterii.

În primul rând, este biblioteca IKEA Kallax (costa doar 200 $!) Care sculptat dormitor. Dacă sunteți în căutarea pentru o soluție care nu va bloca lumina soarelui, această unitate este perfect partiția spațiu mic. Acesta prevede, de asemenea, de stocare practic, care are nevoie de aproape fiecare apartament studio.

În continuare, un minunat covor mare, Ikat ancore camera de zi. Deoarece pereții sunt goale, acoperirea de pardoseală colorat face o declarație mare elegant.

Care este piesa de rezistenta ? Pieptul de stocare Lucite. Deoarece elementul este de cristal clar, nu pare să aibă spațiu de podea.