Skip to main content

Cum de a personaliza un Inchiriere apartament pe un buget

Interior entuziaști de proiectare știu bine cât de departe ne-l poate lua puterea unui acasă gânditor în stil și artistic-aranjate motivează, stimulează și ne inspiră în fiecare zi, precum și vitrine personalitatea noastră unică pentru oricine vă invităm peste.

Dar, dacă ești ca atât de mulți care trăiesc într-o casă sau un apartament închiriat, atunci se poate simți ca un pic de o provocare pentru a personaliza și personaliza casa ta la perfecțiune, fără a deranja proprietar. Din fericire, este de fapt mult mai ușor decât s-ar putea gândi să cultive interiorul perfect, chiar și într-un spațiu închiriat.

Dacă sunteți în căutarea pentru a face dvs. de închiriere o reflectare fidelă a stilului dvs. personal, urmați aceste sfaturi simple (și reversibile!) Pentru personalizarea casa ta.

Încorporarea detașabil Wallpaper


Wallpaper este de a vedea o revenire majora in scena de design interior, și este un mod criminal de a transforma aspectul de casa ta. Dacă vă faceți griji că nu va fi capabil să-l elimina atunci când vine vorba de timp să se miște, nu se agita! Aceste zile, există o tona de tapet super-șic și extrem de îndepărtat care poate lucra de proiectare magie și să fie eliminate fără urmă, atunci când este timpul pentru un nou spațiu.

Comutarea Up iluminarea

iluminat casa ta poartă o mulțime de greutate, atunci când vine vorba de cultivarea vibe de ansamblu look-ul lui. Dacă lucrați în prezent cu corpuri de iluminat învechită sau de iluminat simplu nu iti place, schimba-le pentru o nouă lumină pandantiv sau candelabru geometrice, cum ar fi aceasta la modă de la Sarah Stacey de design pentru a transforma rapid și complet estetic dumneavoastră.

Actualizați covoare dvs.

Nu numai covoare cald instantaneu design-ul, dar sunt, de asemenea, un mod criminal de a prezenta personalitatea ta. Și sunt atât de multe tipuri diferite de a alege de la, la fiecare punct de preț, care este o briza de a găsi unul care este perfect potrivit pentru stilul sensibilitatea ta. Puncte bonus dacă layer-ul pentru două dintre ele ca cele din această cameră de la Triibe, pentru o atingere la modă.

Dă dragoste peretilor

Wallpaper nu este singura modalitate de peretii pot transforma look-ul. Din galerie pereți la arta fibre, decor de perete dvs. poate face o mulțime de grele de ridicare de pe frontul de stilul personal. Și, dacă aveți un spațiu în închiriere dumneavoastră că sunteți în căutarea de a defini mai clar, ca acest bar espresso de la design Dragoste Fest, integrând galeria un perete este un mod incredibil de simplu și eficient de a face acest lucru.

Treat pentru Windows dvs.

Fie că optați pentru lumină și răcoroasă sau lung și dramatice, tratamentele fereastra sunt un mod nu-nu pentru a îmbunătăți aspectul. Și dacă ești ca atât de mulți dintre noi care lucrează cu mai puțin de metri patrati decât ne-am dori, instalarea tija perdea deasupra ferestrelor și a investi în perdele foarte lungi, cum ar fi cele moi roz prezentate aici de la Suzy Hoodless, va maximiza spatiul serios vizual, făcând plafoane apar mai mari.

Joaca-te cu plante

Plantele sunt de neegalat în capacitatea lor de a face o casa simt ca o casa. Ei purifica aerul, adăugați textura estetic dvs. și infuza spatiul cu tot felul de vibe-simt bine. În plus, vasele și recipientele acestea sunt deținute în sunt ambalate cu o multime de potențial decor personalizat.

Schimbarea hardware-ului dvs.

O mare parte din cabinetry care vine cu case de închiriere lasă mult de dorit. Și, în timp ce probabil nu se poate instala noi dulapuri de brand personalizate, fără a deranja proprietarul dumneavoastră, puteți îmbunătăți în mod semnificativ stilul lor pur și simplu prin schimbarea hardware-ului. Din piele sofisticate trage, ca acestea, de la Emery Gray Design pentru a se butoni de agat capricioase, există soiuri infinite de a alege.

Adu-l cu cărți

iubitori de carte, bucurați-vă! În plus față de tine hrănire cu cunoștințe și extinderea perspectiva, cărțile preferate, de asemenea, pot spori considerabil stilul casa ta. Dacă nu aveți un raft de cărți, ia în considerare instalarea unor rafturi plutitoare ca acestea, de la care nu doar o Casnică pentru un nivel scăzut de întreținere, mod discret pentru a afișa poveștile tale preferate.

Actualizați Programe de la baie

Deoarece poate fi atât de scump, bai sunt de multe ori ultimul loc un proprietar va plăti bani pentru renovări. Dacă a ta este în căutarea monotonă sau depășite, tot ce trebuie pentru a actualiza look-ul sunt unele corpuri noi. Alamă și baie de aur program, precum aceste luxe de la Marcus de design, sunt super populare chiar acum, dar totul, de la negru mat la argint periat poate face minuni la îmbunătățirea aspectului general baia lui.

Pune spațiul de stocare la locul de muncă

Cauti o modalitate de a organiza și de a maximiza stilul dvs. în același timp? Apoi, încorporează unele unități de stocare elegant pentru a găzdui elementele diverse. Nu numai ca vor asigura locul dvs. rămâne curat și ordonat liber, dar ele vin, de asemenea, încărcate cu potențial de a afișa comorile tale preferate. Doar să ia o privire la aceste cubbies izbitoare de la A La Mode.