Skip to main content

Idei de decorare apartament de la zero și pe un buget

Mutarea în primul apartament este mare. Deci , este lista de rezolvat, mai ales dacă sunteți decorarea de la zero – și pe un buget. Înainte de a face ceva, asigurați – vă că vă schimbați adresa cu USPS . După ce ați făcut asta, ești gata să se gândească la decorarea noului apartament. Aceste idei apartament decorarea vin cu o listă de cumpărături de bază pentru a obține ai început. Lista se concentrează pe elementele din fiecare cameră care creează cel mai mare bang pentru bugetul.

Atunci când se deplasează într-un apartament nou, prima sarcină este de a alege două spații pe care doriți să acorde prioritate mai întâi. Camera de zi și dormitor sunt probabil cele doua spatii cele mai importante în locul tău. Ele pot fi, de asemenea, cele două camere care necesită cele mai mari investiții. Indiferent de tipul de camere pe care doriți să abordeze în primul rând, modul în care vizualiza vei folosi camera pentru ao furniza. Focus pe calitate, nu pe cantitate. Pentru a începe, să ia o privire la aceste idei de decorare apartament și a vedea care vă dau cele mai inspirație.

apartament generale idei de decorare

Idei de decorare apartament de la zero și pe un buget

Există o serie de elemente pe care ar trebui să ia în considerare adăugarea la fiecare cameră în apartament. Sunt accesibile, și ei fac o mare diferență în aspectul camerei.

Lista generală de cumpărături pentru noul apartament:

 • Tratamente de ferestre pentru fiecare cameră
 • Două corpuri de iluminat pentru cameră

tratamente pentru ferestre

Nimic nu face o cameră de aspect neterminat mai repede decât ferestrele goale. Să nu mai vorbim, vei fi lipsit în intimitate. Fie că mergi cu jaluzele sau perdele simple și o tijă perdea, asigurați-vă că pentru a adăuga tratamente fereastră pentru fiecare cameră din noul apartament. Nu știu ce fel cumpăr? Alege o nuanta neutra simplu. Puteți adăuga întotdeauna un al doilea panou de perdea de imprimare geometrică sau de culoare indrazneata.

Corpuri de iluminat

Pompare out corpuri plictisitoare, lumina de bază poate face o mare diferență în modul în care camera dvs. arată și funcționează. Unele idei de iluminat de fixare includ:

 • lumini pandantiv
 • O mai elegant, deasupra capului de înlocuire corp de iluminat
 • sconces de perete
 • lămpi de masă
 • O lampa de podea
 • -Baterie alimentat, cu LED-uri de iluminat sub dulap

Ca regulă generală, încercați să aveți două surse de lumină diferite în fiecare cameră. De exemplu, adăugați o lampa de podea și un corp de iluminat deasupra capului în camera de zi, o lampă de masă și un pandantiv în dormitor și un corp de iluminat suspendat și iluminare sub dulap din bucătărie.

Cumpara toate corpurile de la o dată pentru a crea un sentiment de curgere în apartament. Dacă sunteți la îndemână, le puteți instala singur. Sau, dacă preferați să nu funcționeze cu energie electrică, apelați la un electrician sau să profite de noi linii de serviciu acasă Amazon.

Apartament de decorare idei pentru noul entryway

Ai un entryway desemnat? Asigurați-utilizarea spațiului prin adăugarea unor funcții la ea.

Lista de cumpărături entryway:

 • Un tabel îngust, dulap sau banc
 • O oglinda
 • cârlige de perete

tabel îngust, dulap sau banc

Acest lucru va fi entryway punctul focal și toate capturile pentru chei, genți de mână și e-mail. Un element îngust va păstra zona de la sentimentul închis-in. Uita-te pentru o piesă care are spațiu de stocare suplimentar cum ar fi sertare, rafturi sau dulapuri. Dacă aveți nevoie de un loc unde să se așeze și de a elimina sau de a pune pe pantofi, luați în considerare adăugarea unui banc, care poate funcționa ca o masă de intrare și banc dressing. Alegeți una cu depozitare, sau unul cu picioare înalte în cazul în care vă puteți învelesc în coșuri pentru pantofi și alte obiecte.

Oglindă

Stai o oglindă peste masă sau bancă ta. O oglindă adaugă înălțimea pe verticală la setarea și vă permite să vă dea un cec atunci când vin și pleacă. Oglinzi face, de asemenea, un loc de muncă mare de extindere spatii mici.

cârlige de perete

Adăugați o serie de cârlige de perete sau de un suport de perete în entryway dvs. pentru a organiza jachete si rucsaci. Dacă aveți o mulțime de elemente, cum ar fi mai mici, umbrele și pălării, atârnă un sac de panza pe una dintre cârlige pentru a le ține.

idei Apartament de decorare pentru camera de zi

Cum veți utiliza camera de zi? Este probabil veți avea nevoie de o canapea de calitate și de undeva pentru a lovi cu piciorul în sus picioarele tale. Va exista un televizor în camera de zi? În cazul în care va merge dispozitivele?

Condiții de viață Lista de cumpărături cameră:

 • Canapea
 • Masuta de cafea sau ottoman
 • arta de perete
 • dulap TV / bibliotecă

Canapea

Canapeaua este vedeta camera de zi, astfel încât să investească cu atenție. Este înțelept să aleagă cea mai mare pe care îl poate încăpea în spațiul. Nu te agita daca ai de a face cu o cameră de zi mică; există o mulțime de canapele cu apartamente mici, care sunt la fel de elegant și confortabil ca cele mai mari. În cazul în care bugetul este limitat, du-te la cumpărături la mâna a doua pentru canapea. Mai vechi sau canapele de epocă sunt bine făcut, și puteți arunca întotdeauna o slipcover, pe de o să-l împrospătez.

Masuta de cafea

Următoarea piesă să ia în considerare ar trebui să servească dublu-taxă: masa de cafea. Nu se simt limitat de cuvântul „masă“, fie; un ottoman este un substitut mare. Dacă spațiul permite, selectați un ottoman îngust, dreptunghiular, care funcționează ca o bancă sau de masă. Puteți adăuga o tavă pe partea de sus pentru a seta băuturi pe. În plus, multe tafte vin cu stocare internă pentru pături și reviste.

arta de perete

Probabil că aveți un perete alb mare în spatele spațiului de canapea pentru a face față. Dacă închiriați, pictura sau tapetului nu poate fi posibil. Cu toate acestea, plasarea strategic o colecție de obiecte sau fotografii înrămate, galerie de stil, poate fi tot ce ai nevoie. În mod alternativ, atarna un covor sau tapiserie pe perete pentru a adăuga o anumită culoare și textură în camera de zi.

cabinet TV

Un dulap media sau TV este o piesă de mobilier de mare pentru a include în planul de decorare camera de zi inițială, chiar dacă de montare pe perete TV. Aceasta adaugă stocare în camera de zi pentru mai mult decât media. Alege un stil de îngust, cu o multime de rafturi, usi si sertare pentru utilizarea optimă a spațiului.

Apartament idei de decorare pentru sala de bucătărie / sufragerie

Este posibil să aveți o anumită zonă de luat masa, sau poate doar un mic colțișor mic dejun sau o bucătărie cu o insulă și bar scaune. Indiferent de caz, există câteva elemente esențiale pentru a face cele mai multe din sala de mese și bucătărie.

Lista de cumpărături Bucătărie / sala de mese:

 • O masă și scaune
 • Tabelul alergător

Masa si scaune

Alegeți un tabel de versatil, care poate servi in ​​mai multe scopuri – vei folosi mai des. Splurge pe masă și să caute scaune la mâna a doua, dacă nu vă puteți permite ambele. În cazul în care bucătăria dumneavoastră va servi ca zonă de luat masa, de asemenea, apoi ia în considerare adăugarea de una dintre aceste idei de bucătărie insule cu scaune sau o masă de bare înalt în loc de o masă. O configurare de masă mai înaltă poate servi ca mese si masa de mic dejun, Prep produse alimentare și la fața locului de depozitare si spatii de birouri mini.

Tabelul alergător

Un alergător de masă este o fâșie lungă de material, care adaugă un pop de culoare sau stil de la masa ta. Spre deosebire de o față de masă, care acoperă întreaga suprafață, un alergător de masă adaugă o dungă pe masa pentru un simt mai moderne. Pur și simplu, inclusiv un alergator poate adăuga un sentiment de design de la masa ta și de a face masa de setarea mai interesant.

Apartament idei de decorare pentru dormitor

Dormitorul tau ar trebui să fie sanctuarul tău. Focus pe păstrarea spațiului ordonat, primitor si odihnitor. Nu cadeti in capcana de a achiziționa un set întreg dormitor; este mai bine să aibă un pat sublimă și una sau două noptiere decât un set dormitor supraîncărcat, șase piese.

Noua listă de cumpărături pentru un apartament dormitor:

 • Saltea
 • tablie
 • Nightstand (sau două)
 • elemente de organizare dulap

Saltea

Investiți în cel mai bun și cel mai confortabil saltea vă puteți permite. La urma urmei, veți petrece mai mult timp pe saltea decât oriunde altundeva în noul apartament. Salvați bugetului reclamei pentru restul camerei.

tablie

Tăblie este rece, modern și perfect pentru dormitoare mici. Chiar dacă nu aveți spațiu sau bugetul pentru un batiului, nu sari peste tăblia; completeaza aspectul dormitorului ca nimic altceva. În cazul în numerar este strâns, verifica aceste idei bordura.

noptiere

În funcție de dimensiunea noului dormitor, puteți alege o masă laterală mică sau o noptiera tradițională. Nu te simti ca trebuie pentru a obține o pereche de potrivire, fie; amestecare și potrivire noptiere este o alegere distractiv de design.

organizare dulap

Dacă nu utilizați dulap eficient, haine, încălțăminte și produse diverse se va termina în mod inevitabil în spațiu dormitor. Câteva elemente de organizare dulap să ia în considerare sunt:

 • Agățat organizator de pantofi (de mare pentru mai mult decât doar pantofi)
 • Cutii sau pubele
 • organizatori montate pentru uși
 • rafturi
 • Hooks

Pentru mai multe idei cu privire la modul de a organiza dulapul tau, mai ales daca este unul mic, verifica aceste mic dulap si nici idei dulap.

Începeți cu aceste elemente esențiale și de a trăi cu ei pentru o vreme. Pe măsură ce a cunoaște noul apartament, vei veni cu idei despre ce altceva ai putea avea nevoie. Deplasare la strat spațiu cu mai multe elemente ca bugetul dvs. permite acest lucru. Ce camere vor decorezi pentru prima dată în noul apartament?