Skip to main content

12 Perfect Studiohuoneisto Layoutsin Inspire

Vain siksi studio on alle 600 neliön ei tarkoita että se on tuntuu pieni asuntolan huoneessa. Itse asiassa on olemassa lukuisia luovia tapoja hyödyntää tilaa sinulla on joten se tuntuu avoimempi ja runsaasti. Tietenkin, et voi maagisesti laajentaa huoneiston jalanjälki (ellet kaataa naapurin seinät). Mutta hieman tilasuunnittelu ja oikean sisustus, voit maksimoida jokaisen neliön sentin paikka tehdä aikuiseen kotiin ansaitsette-no remontin tarvita!

Huoneistossa asettelut alla näyttää, kuinka helppoa on työskennellä mitä sinulla on ja onnistuneesti koristaa pieneen tilaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat-jopa pulaa neliön materiaalia.

Tee Binge katselu Parempi


Tee asunto tuntuu valtava luomalla erilliset oleskelutilat. Mutta kuinka paljon neliön materiaalia pitäisi annetaan kaikille osa?

Mieti mitä tekisi onnellisemman kotona.

Haluatko kutsua ystäviä yli Netflix? Henkilö, joka asuu tässä NYC studiossa luotu suuri olohuone arvoinen humalahakuinen katselun osapuolen uhraamalla joitakin makuuhuone ja ruokailupaikka.

Jos et saa maalata seinät, tässä on toinen ajatus varastaa tämän asunnon – Irrotettava, kuori ja keppiä taustakuva. Se on helppo asentaa, ja se pukeutua tylsää seinät vaarantamatta vakuuden.

Turn Studio osaksi Boutique Hotel


Jos olet aina liikkeellä ja koti on vain paikka, jossa käyt suihkussa ja nukkua, miksi ei muotoilla huoneistossa kuin boutique hotellihuoneen?

Esimerkiksi tämä 300 neliön jalka kotiin on täynnä ominaisuuksia löytyy trendikkäitä majoitusta, kaikki sijoitettu askeleen päässä sängyn, mukaan lukien tyylikäs keittokomero, muutaman palan retro huonekaluja ja tietenkin kuratoituja minibaari (se ikkunalaudalla.)

Mutta tähti tämän asunnon, koska löydät missään tyylikkäässä hotellihuoneessa, on mukava sänky jolle annetaan korkea vuodevaatteet.

Koristele kuin hullu mies


Kun se tulee pieneen tilaan koristelu, mikään ei voita maagisia huoneen laajentaa valtuuksia matalaa profiilia, midcentury huonekaluja.

Verrattuna moniin nykypäivän tyylien, midcentury suunnittelee istua paljon lähempänä lattiaa, joka tekee katot ja ikkunat näkyvät pitempi. Näin on asianlaita tässä aurinkoisessa 270 neliön jalka studio Montmartren, Pariisi.

ylevä Pyrkimykset


Jos sinulla on korkea katto, voit maagisesti lietsoa siedettävä neliön kuvamateriaalia parvi sänky.

Se on voittava ajatus, että muuttanut tämän 193 neliön jalka studio Tukholmassa osaksi yhden makuuhuoneen duplex-katso viihtyisä olohuone.

Mutta toinen taso ei ole ainoa syy tähän Skandinavian hurmuri näyttää paljon suurempi kuin sen todellinen koko. Seinät ja sisustus ovat molemmat galleria valkoisia. Yhdessä he hämärtää missä katto alkaa luoda avoin ja ilmava vaikutus. Huone lämpeneminen aksentti metalli ja nahka pitää kirkas, valkoinen sisustus tuntemasta antiseptisiä.

Jos olet pakkomielle varastointi, toinen jännittävä piirre on portaikko sisäänrakennettu laatikot. Jos kuitenkin varastaa tämä ajatus, ota lisää kaiteet turvallisuussyistä.

Double Duty Sohva


Tämä rautatie huoneisto Göteborgissa, on alle 190 neliön. Näin fiksusti sijoitettu sisustus muuttanut mitätön asunnon pieneen mukava asuinpaikka.

Ensimmäinen käsittelyjärjestys oli luoda monimuotoisen alueen sekä nukkumiseen ja seurusteluun. Kauniisti tyylistä sänky, joka toimii myös sohva veistetty täydellinen paikka. Pitkäsäärinen kirjoituspöytä ja myös kaksi pientä taulukoita, jotka eivät vähennä huoneen avoimuutta lisätään toiminto.

Täydellisen loppusilauksen tässä vähän pesä on kodikas Marokon matolle.

Presto, Vaihda-o asettelu


Kun se tulee optimoimalla pikkuriikkinen studiot, Graham Hill on ohjatun saada heidät tuntemaan kahdesti niiden kokoa. Hänen yrityksensä, LifeEdited, toimii suunnittelijoille ja kehittäjille luomiseen ultra siedettävä mikro-asuntoja.

Hillin nykyinen projekti on 350 neliön jalka studio että hän jakaa hänen kumppaninsa ja heidän kaksi koiraa. Keeping ulkoasu neste on ratkaisevan tärkeää, että kotiin monitoiminen.

Kaksinkertainen velvollisuus huonekalut mahdollistaa. Monipuolinen kappaletta kuin modulaarinen sohva ja laajeneva sohvapöytä voi nopeasti muuntaa Hillin olohuoneesi ruokasali. Katso varastointi seinää vastapäätä televisiosta? Se kätkee Murphy bed.

Työtä joka nurkka


Tämä pieni pesä tekee suurimman joka kolo luoda kolme erillistä oleskelutilat.

Pieni syvennys nurkassa luo täydellinen paikka sängyn ja ylimääräistä säilytystilaa.

Edessä keittiön sisäänkäynti, laastari seinäpinnan tulee kodikas aamiainen Nook.

Vastapäätä ruokapöytä on rakkaus istuin, joka vahvistetaan olohuoneessa. Matto edessä parantaa tunnetta erottaminen kaikilla kolmella alueella.

Pohtia Jalka sängyn


Sijoittaminen huonekalut lähellä jalka sängyn on toinen hieno tapa luoda hieman toisistaan ​​oleskelu- ja makuutilat. Voit käyttää sohvan tai työpöytä, tai molemmat kuten tässä värikkäissä mikro-loft downtown Los Angeles.

Onko studiossa on eteinen eteinen? Pidä tärkein olohuone epäjärjestyksen vapaa pitämällä varastoinnin ja esillepanon huonekaluja eteinen.

Suunnittelu Tavoitteet arvoinen investointi


Jos omistat yksiö, harkitse fiksu Takkasydämet ja joustava huonekaluja. Ominaisuudet kuten nämä ei vain tehdä tilaa tuntuu valtava, mutta se voi myös lisäarvoa omaan kotiin, kun on aika myydä.

Tässä muutamia suunnittelun tavoitteita innostaa. Tämä studio New Yorkin ensimmäinen mikro-kerrostalossa suunnittelema nArchitects ominaisuuksia muuttamalla huonekaluja ja integroituja varastointi, joka maksimoi neliön kuvamateriaalia.

Sisäänrakennettu kaapin seinään sohvan taakse kätkeytyy Murphy bed. Yksikkö Alla televisiolle ylimääräistä tilaa pitää tavaraa pois näkyvistä. Innovatiivisia ratkaisuja, kuten kaksinkertainen velvollisuus sohvapöytä ja laajentamalla keittiö konsoli lisätilan ruokailuun tai työskentelevät.

Matalat katot? Ei ongelmaa!


Jakamalla tilaa eri käyttötarkoituksiin laatikon muotoinen studio matalat katot vain näyttää haasteellinen.

Temppu on käyttää oikeaa huonekaluja. San Francisco mikro-parvi on koristeltu sekoitus matalan profiilin ja pitkäsäärinen löytöjä. Kalusteet eivät vie paljon vertikaalinen tila, joten katto näyttää korkeampi.

Tämä helppo kopioida layout sijoittaa täysikokoinen vuode lähellä matalaa profiilia sohva luoda istuimia. Huone jakaja kärjessä sänky on korkein esine asunnossa. Se louhii Ruokailunurkkaus koristeltu teollinen innoittamia huonekaluja.

Verhot? Kyllä kiitos!


Sick tarkastella keittiön taas sängyssä? Voit tehdä makuuhuoneessa tuntuu enemmän yksityisiä väliseinällä.

On olemassa monia asioita, jotka hommansa, mistä taittuvat näytöt sisäänrakennettuja liukuovia. Mutta suosimme yksinkertaisuus tilanjakajana verho huomasi asunnossa White Stone Studios Phoenix.

Tämä 450 neliön jalka asunnon on myös 200 neliön jalka pihalla.

Hei Yhden makuuhuoneen

Kääntämällä äläkä studiossa tulee tyylikäs yhden makuuhuoneen asunto on täysin mahdollista muutamia keskeisiä kappaletta. Kolme standout kohteita muuttanut tämän entinen pehmustettu osaksi Jewel Box kotiin.

Ensinnäkin on IKEA KALLAX kirjahyllyyn (se maksaa vain $ 200 euroa!) Että veistetty makuuhuoneessa. Jos etsit ratkaisua, joka ei estä auringonvaloa, tämä laite on täydellinen pieni tila osio. Lisäksi se tarjoaa käytännön varastointi, joista lähes jokainen yksiö tarvitsee.

Seuraavaksi ihana, suuri Ikat matto ankkuroi olohuone. Koska seinät ovat paljaat, värikkäitä lattiapinnoite tekee ison tyylikkään lausuman.

Mikä pääruokalaji ? Lucite varastointi rinnassa. Koska tuote on kristallinkirkas, se ei näytä vievät lattiatilaa.