Skip to main content

Asunto Sisustusideoita tyhjästä ja Pienellä budjetilla

Siirtymässä aivan ensimmäinen asunto on suuri. Joten on tehtävälista, varsinkin jos olet koristamaan tyhjästä – ja pienellä budjetilla. Ennen kuin teet mitään, muista vaihtaa osoitteesi kanssa USPS . Kun olet tehnyt, että olet valmis miettimään koristamaan uuden asunnon. Nämä huoneisto koristelu ideoita mukana perus ostoslistan, joilla pääset alkuun. Luetteloa keskittyy elementit jokaisessa huoneessa, jotka luovat suurin bang for your budjetin.

Kun siirtymässä uuteen asuntoon, ensimmäinen tehtävä on valita kahden tilan haluat priorisoida ensin. Olohuone ja makuuhuone ovat todennäköisesti kaksi tärkeintä välilyöntejä paikkasi. Ne voivat olla myös kaksi huonetta, jotka vaativat eniten investointeja. Riippumatta siitä, mitkä huoneet haluat puuttua ensin, visualisoida miten aiot käyttää huoneen, jotta niitä toimittaneet. Keskittyä laatuun määrän sijaan. Aloita katsomaan näitä asunnon sisustuksen ideoita ja nähdä, mikä antaa sinulle eniten inspiraatiota.

Yleinen huoneisto koristelu ideoita

Asunto Sisustusideoita tyhjästä ja Pienellä budjetilla

On olemassa muutamia tekijöitä kannattaa harkita lisäämällä jokaiseen huoneeseen asunnossa. Ne ovat edullisia, ja ne tekevät suuren eron ulkoasua huoneen.

Yleinen ostoslistan uuden asunnon:

 • Ikkuna hoitoja jokaisessa huoneessa
 • Kaksi valaisimia per huone

ikkuna hoitoja

Mikään ei saa sen näyttämään keskeneräisiä nopeammin paljain ikkunat. Puhumattakaan, sinun puuttuvan yksityisyyttä. Olipa mennä kaihtimet tai pelkkä verhot ja verhotanko, varmista lisätä ikkuna hoitoja jokaiseen huoneeseen uusi asunto. En tiedä millaisia ​​ostaa? Valita yksinkertainen neutraali sävy. Voit aina lisätä toisen verhon paneeli geometriseen tulostaa tai rohkeita värejä.

valaisimet

Vaihtamalla ulos tylsää, perus valaisimet voivat tehdä valtava ero siinä, miten huone näyttää ja toimintoja. Jotkut valaisin ideoita ovat:

 • kaulakoru valot
 • Entistä tyylikäs, korvaava yläpuolella valaisin
 • tuulettimet
 • Pöytävalaisimet
 • Lattia lamppu
 • Paristokäyttöisiä LED-kabinetti valaistus

Kuten Nyrkkisääntönä, yritä olla kaksi eri valonlähdettä jokaisessa huoneessa. Lisää esimerkiksi jalkalamppu ja yläpuolella valaisin olohuoneessa, pöytävalaisin ja riipus omassa makuuhuoneessa ja yläpuolella valaisin ja alle kaapin valaistus omassa keittiössä.

Ostaa kaikki kalusteet kerralla luoda tunne virtauksen asunnossa. Jos olet kätevä, voit asentaa ne itse. Tai jos et halua työskennellä sähköä, kutsu sähköasentaja tai hyödyntää Amazonin uusi koti palvelulinja.

Huoneisto koristelu ideoita uudelle eteinen

Onko sinulla nimetty eteinen? Hyödynnä avaruuden lisäämällä jotain funktiota sitä.

Eteinen ostoslista:

 • Kapea pöytä, kaappi tai penkki
 • Peili
 • seinäkoukkuja

Kapea pöytä, kaappi tai penkki

Tämä tulee olemaan eteinen keskipiste ja kaiken kattava avaimia, käsilaukkuja ja postin. Kapea kohde pitää alueen tuntemasta suljettuun. Etsi pala, joka on lisää tallennustilaa kuin laatikot, hyllyt ja kaapit. Jos tarvitset paikka istua ja poistaa tai laittaa kengät, harkitse penkki, joka voi toimia merkinnän pöytä ja kastiketta penkki. Valitse yksi varastointi tai yksi pitkä jalat, jossa voit työntää korit kenkiä ja muita esineitä.

Peili

Ripustaa peili yli pöydän tai penkki. Peili lisää korkeudesta määrittämiseen ja voit antaa itsellesi tarkistaa, kun olet tulossa ja menossa. Peilit myös tekevät hienoa työtä laajentaa pienissä tiloissa.

seinäkoukkuja

Lisää sarjan seinäkoukkuja tai seinätelineeseen oman eteinen järjestää takit ja reput. Jos sinulla on paljon pienempiä kohteita, kuten sateenvarjot ja hattuja, ripustaa Laukku yksi hakaset niitä.

Huoneisto koristelu ideoita olohuoneessa

Miten käytät olohuoneessa? On todennäköistä, tarvitset laatu sohva ja jonnekin potkia jalat ylös. Tuleeko TV omassa olohuoneessa? Minne Laitteiden mennä?

Olohuone ostoslista:

 • Sohva
 • Sohvapöytä tai ottomaanien
 • seinälle
 • TV kaappi / kirjahylly

Sohva

Sohva on tähti olohuoneessa, joten investoida huolellisesti. On viisasta valita suurin yksi mahtuu tilaan. Ei tuskailla jos olet tekemisissä pieni olohuone; on paljon pienen asunnon sohvaa, jotka ovat aivan yhtä tyylikäs ja mukava kuin suuremmilla. Jos budjetti on rajallinen, mene käytettyjä ostokset sohvalta. Vanhemmat tai vuosikerta sohvat ovat hyvin tehty, ja voit aina heittää päällisen yhdellä raikastaa sitä.

Kahvipöytä

Seuraava pala harkita pitäisi palvella kaksinkertainen velvollisuus: sohvapöytä. Eivät tunne rajoitu sanalla ”taulukko”, joko; ottomaanien on hyvin korvata. Jos tila sallii, valitse kapea suorakulmainen ottomaanien joka toimii penkki tai pöytä. Voit lisätä tulostimen päällä asettaa juomia. Lisäksi monet ottomaanit tulevat sisäinen varastointi huopia ja aikakauslehtiä.

seinälle

Sinulla on todennäköisesti suuri valkoinen seinä takana sohva tilaa käsitellä. Jos vuokraat, maalaamalla tai tapetointia saattaa olla mahdotonta. Kuitenkin strategisesti asettamalla kokoelma esineitä tai kehystetty kuvia, galleria-tyyli, voi olla kaikki mitä tarvitset. Vaihtoehtoisesti ripustaa matolle tai kudos seinälle lisää väriä ja materiaaliltaan olohuoneeseesi.

TV kaappi

Media-tai TV kaappi on suuri huonekalujen pala sisällyttää alkuperäisen olohuoneessa koristelu suunnitelma, vaikka seinäteline televisioon. Se lisää tallennustilaa olohuoneessa muutakin kuin mediaa. Valitse kapea tyyliin runsaalla hyllyt, ovet ja laatikot optimaalista tilankäyttöä.

Huoneisto koristelu ideoita keittiö / ruokailuhuone

Saatat olla nimetty ruokailutila, tai ehkä vain pieni aamiainen Nook tai keittiö saari ja baarituolit. Joka tapauksessa, on olemassa muutamia olennaiseen tehdä irti ruokailutila ja keittiö.

Keittiö / ruokailuhuone ostoslista:

 • Pöytä ja tuolit
 • kaitaliina

Pöytä ja tuolit

Valitse monipuolinen taulukko, joka voi palvella monia tarkoituksia – voit käyttää sitä usein. Törsätä pöydällä ja etsiä käytettyjä tuolit jos sinulla ei ole varaa molempia. Jos keittiö toimii teidän ruokailutila, myös silloin harkitse yksi näistä keittiösaarekkeen ideoita ulosteessa tai korkea baaripöytä sijaan ruokapöytä. Pitempi pöytä setup voi toimia oman ruokailu ja aamiaispöytään, ruoka prep ja varastointi paikalla ja mini toimistotilaa.

kaitaliina

Taulukko runner on pitkä kaistale kangasta, joka lisää pop väriä tai tyyliä pöytään. Toisin kuin pöytäliina, joka kattaa koko pinnan, pöytä juoksija lisää raita alas pöydän entistä moderni tunnelma. Yksinkertaisesti lukien juoksija voi lisätä tunnetta suunnittelun pöytään ja tee taulukko, jossa mielenkiintoisempaa.

Huoneisto koristelu ideoita makuuhuoneeseen

Makuuhuoneessa pitäisi olla oma pyhäkkö. Keskittyä pitämään tilaa siisti, kutsuva ja rauhallinen. Älä ansaan ostaa koko makuuhuoneeseen; se on parempi olla ylevän vuode ja yksi tai kaksi yöpöytää kuin ylikuormitettu, kuusiosainen makuuhuoneeseen.

Uusi asunto ostoslista makuuhuoneeseen:

 • Patja
 • päätylevy
 • Nightstand (tai kaksi)
 • Closet organisaatio kohdetta

Patja

Invest in paras ja mukavin patja voit varaa. Onhan sinun viettää enemmän aikaa patjan kuin missään muualla uudessa asunnossa. Tallentaa luovaa budjetointia varten muualla huoneessa.

päätylevy

Päätylevy on viileä, moderni ja täydellinen pientä makuuhuonetta. Vaikka sinulla ei ole tilaa tai budjettia bedframe koskaan ohita pääty; se täydentää ulkonäköä makuuhuoneessa kuin mitään muuta. Jos raha on tiukassa, tutustu näihin pääty ideoita.

Yöpöydät

Riippuen koosta uudet makuuhuoneen, voit valita pienen sohvapöytä tai perinteinen yöpöytä. Ei huvita sinun täytyy saada samanlaiset nappulat, joko; yhdistelemällä yöpöytää on hauska muotoilu valinta.

closet organisaatio

Jos et käytä kaapissa tehokkaasti, vaatteita, kenkiä ja sekalaista väistämättä päädy makuuhuoneeseen avaruudessa. Muutama kaapissa organisaatio kohteita harkita ovat:

 • Roikkuu kenkä järjestäjä (suuri muutakin kuin kenkiä)
 • Laatikot tai astiat
 • Ovi asennettu järjestäjät
 • Hyllyt
 • Koukut

Lisää ideoita miten järjestää kaapissa, varsinkin jos se on pieni, tutustu näitä pieniä kaapista eikä kaapissa ideoita.

Aloita näistä olennaiseen ja elää niiden kanssa jonkin aikaa. Kun opit tuntemaan uusi asunto, sinun keksiä ideoita siitä, mitä muuta voit tarvita. Jatka kerros tilaa enemmän kohteita kuin budjetti sallii. Jonka huoneet sisustaa ensin oman uuden asunnon?