Skip to main content

Miten Muokkaa asunnon vuokrauksesta budjetti

Sisustus harrastajat tietävät hyvin, miten pitkälle voima mietteissään-tyylistä ja taidokkaasti järjestetty kotona voi viedä meidät-motivoi, stimuloi ja inspiroi meitä joka päivä, sekä esittelee ainutlaatuista persoonallisuutta kenellekään kutsumme yli.

Mutta jos olet kuten niin monet, jotka elävät vuokratussa talossa tai asunnossa, niin se voi tuntua hieman haaste muokata ja muokata kodin täydellisyyttä häiritsemättä vuokranantaja. Onneksi se on todella paljon helpompaa kuin luuletkaan viljellä täydellinen sisustus, vaikka vuokratussa tilassa.

Jos etsit tehdä vuokra oikeaa kuvaa omaan tyyliin, noudata näitä yksinkertaisia ​​(ja palautuvia!) Vinkkejä muokkaamiseen kotiin.

Sisällyttää Irrotettava Taustakuva


Taustakuva näkee suuren elpyminen sisustus kohtaus, ja se on tappaja tapa muuttaa ulkonäköä kotiisi. Jos olet huolissasi, että et voi poistaa sitä kun on aika siirtyä, ei tuskailla! Nykyään on olemassa ton Super tyylikäs ja erittäin irrotettava tapetti, joka voi työskennellä suunnittelu taikuutta ja poistaa jälkiä jättämättä, kun se on aika uutta tilaa.

Switch Up Your Valaistus

Kodin valaistus kuljettaa paljon painoa, kun se tulee viljellä ulkoasua yleistä vibe. Jos olet parhaillaan vanhentuneita valaisimia tai yksinkertaisiin et pidä, vaihtaa niitä pois uuden kattovalaisin tai geometrisen kattokruunu, kuten tämä trendikäs yksi Sarah Stacey malli nopeasti ja kokonaan muuttaa esteettisiä.

Päivitä Matot

Ei vain mattoja heti lämmetä suunnittelua, mutta he ovat myös tappaja tapa esitellä persoonallisuuttasi. Ja siellä on niin paljon erilaisia ​​valita jokaisessa hintaluokkaa, että se on helppoa löytää joka on täysin sopii tyyliisi herkkyyttä. Bonuspisteitä jos kerros kaksi niistä, kuten ne tässä huoneessa alkaen Triibe, trendikäs touch.

Antaa rakkautta oman seinät

Taustakuva ei ole ainoa tapa seinät voivat muuttaa ulkoasua. Galleriasta seinät kuitualalla, seinän sisustus voi tehdä paljon raskaan nosto on henkilökohtainen tyyli edessä. Ja jos sinulla on tilaa vuokra että etsit määritellä tarkemmin, kuten tämä espressobaari Design Rakkaus Fest, integroimalla galleria seinä on uskomattoman yksinkertainen ja tehokas tapa tehdä niin.

Kohtele Windows

Olitpa valita kevyt ja reipas tai pitkä ja dramaattinen, ikkunan hoidot ovat ei-ei tapa parantaa ulkoasua. Ja jos olet kuten niin monet meistä, jotka työskentelevät vähemmän neliön kuvamateriaalia kuin haluaisimme, asentamista tanko korkealla ikkunoiden ja panostamalla erikoispitkä verhot, kuten pehmeä vaaleanpunainen tässä esitetyistä alkaen Suzy Hoodless, tulee vakavasti maksimoida visuaalinen tilaa tekemällä katot näyttävät korkeampia.

Play With Plants

Kasvit ovat vertaansa vailla niiden kyky tehdä talon tuntuu kotona. He tehkää ilmaa, lisää tekstuuri teidän esteettisiä ja valaa tilaa kaikenlaisia ​​hyvänolon fiiliksiä. Plus, maljakoita ja kontit he pidettiin pakataan runsaasti yksilöllisiä sisustus potentiaalia.

Muuta Up Your Laitteisto

Suuri osa kaapisto mukana vuokra-asuntoja jättää paljon toivomisen varaa. Kun todennäköisesti pysty asentamaan uusi custom kaapit häiritsemättä isännöitsijältä, voit merkittävästi parantaa tyyliä yksinkertaisesti vaihtamalla ylös laitteiston. Hienostunut nahka vetää, kuten nämä alkaen Emery Gray malli hassu akaatti nupit, on loputtomasti lajikkeita, joista valita.

Ota se kirjat

Kirja ystäville, iloita! Lisäksi ruokinta teitä ymmärryksellä ja laajentaa näkökulmaa, suosikki kirjoja voi myös merkittävästi parantaa kodin tyyliä. Jos sinulla ei ole kirjahyllyyn asentamalla jotkut kelluvat hyllyjä, kuten nämä alkaen ei vain kotirouva varten vähän huoltoa, huomaamaton tapa näyttää suosikki tarinoita.

Päivitä vesikalusteet

Koska se voi olla niin kallista, kylpyhuoneet ovat usein viimeinen paikka vuokranantaja haarukka yli rahaa peruskorjauksiin. Jos koneesi etsii ikävä tai vanhentuneet, sinun ei tarvitse päivittää ulkoasua joitakin uudet kalusteet. Messingistä ja kulta kylpyhuoneen kalusteet, kuten nämä luxe niitä Marcus suunnittelu, ovat erittäin suosittuja juuri nyt, mutta kaikkea mattamusta ja harjattu hopea voi saada ihmeitä parantaa oman kylpyhuoneen ulkomuoto.

Put Your Storage to Work

Etsitkö tapa järjestäytyä ja maksimoida tyyli samanaikaisesti? Sitten sisällyttää joitakin tyylikäs hyllyt taloon oman sekalaista. Paitsi että ne varmistavat paikkasi pysyy siisti ja selkeä, mutta ne myös tulevat varustettu potentiaali näyttää suosikki aarteita. Katsokaapa näitä silmiinpistävää cubbies a la tilassa.