Skip to main content

12 Perfekt Studiolejlighed Layouts til Inspire

Bare fordi dit studie er mindre end 600 kvadratfod, betyder ikke, det har at føle sig som en lille kollegieværelse. I virkeligheden er der et væld af kreative måder til at udnytte den plads, du har nogen at gøre det føle sig mere åbent og rigelig. Selvfølgelig kan du ikke på magisk vis udvide din lejlighed fodaftryk (medmindre du banke ned din nabos vægge). Men med lidt plads planlægning og den rigtige indretning, kan du maksimere hver eneste kvadratcentimeter af din plads til at skabe den voksne hjem, du fortjener-nr remodellering påkrævet!

Lejligheden layouts nedenfor viser, hvor nemt det er at arbejde med hvad du har og med succes dekorere et lille rum. Mulighederne er ubegrænsede-selv med en mangel på firkantede optagelser.

Lav Binge Ser bedre


Gør din lejlighed føler kolossal ved at oprette separate opholdsområder. Men hvor meget firkantet optagelser bør du tildeler hvert afsnit?

Tænk, hvad der ville gøre dig gladere derhjemme.

Ønsker du at invitere venner over til Netflix? Den person, der bor i denne NYC studie skabte en stor stue værdig til en binge-watching part ved at ofre nogle soveværelse og spiseplads.

Hvis du ikke er tilladt at male dine vægge, her er en anden idé at stjæle fra denne lejlighed – Kan fjernes, skræl og stok tapet. Det er nemt at installere, og det vil pynte kedelige vægge uden at sætte depositum.

Slå din Studio i en Boutique Hotel


Hvis du er altid på farten og hjem er bare et sted, hvor du bruser og søvn, hvorfor ikke style dit lejlighed ligesom et boutique hotelværelse?

For eksempel er det 300 kvadratfod hjem fyldt med funktioner, der findes på trendy logi, alle placeret skridt fra sengen, herunder et smart tekøkken, et par stykker af retro møbler og selvfølgelig en kurateret minibar (det er i vindueskarmen.)

Men stjernen i denne lejlighed, som du finder i enhver stilfulde hotelværelse, er den komfortable seng pyntet i fintvævede lagner.

Indret som en gal mand


Når det kommer til små rum udsmykning, intet slår den magiske rum ekspanderende beføjelser lav profil, midcentury møbler.

Sammenlignet med mange moderne stilarter, midcentury design sidder meget tættere på gulvet, hvilket gør lofter og vinduer synes højere. Det er tilfældet i denne solrige 270 kvadratfod studie i Montmartre, Paris.

høje ambitioner


Hvis du har højt til loftet, kan du på magisk piske mere beboelig firkantet optagelser med et loft seng.

Det er en vindende idé, der forvandlet dette 193 kvadratfod studie i Stockholm i en et-værelses duplex -se den hyggelige stue.

Men det andet niveau er ikke den eneste grund til dette skandinaviske charmetrold synes meget større end dens faktiske størrelse. Vægge og indretning er både galleri hvid. de sløre Sammen hvor loftet begynder at skabe en åben og luftig effekt. Room opvarmning accenter i metal og læder holder den lyse, hvide interiør fra følelse antiseptisk.

Hvis du er besat med opbevaring, en anden spændende feature er den trappe med indbyggede skuffer. Men hvis du stjæler denne idé, skal du tilføje håndlister for sikkerhed.

Dobbelt Duty Sofa


Denne jernbane lejlighed i Göteborg, Sverige, er mindre end 190 kvadratfod. Her er hvordan smart placeret indretning forvandlet den diminutive bolig i en lille behagelig bolig.

Den første Arbejdsplanen skabe et multifunktionelt område for både sovende og socialt samvær. Et smukt stylet seng, der fordobler som en sofa skåret ud det perfekte sted. En langbenet skrivebord og også to små borde, der ikke aflede opmærksomheden fra rummets åbenhed tilføje funktion.

Den perfekte finish i denne lille rede er den hyggelige marokkanske tæppe.

Presto, Skift-o layout


Når det kommer til at optimere itty-bitte studier, Graham Hill er en guide til at gøre dem til at føle det dobbelte af deres størrelse. Hans firma, LifeEdited, arbejder med arkitekter og udviklere i skabelsen af ​​ultra beboelig mikro-lejligheder.

Hill nuværende projekt er en 350 kvadratfod studie, som han deler med sin partner og deres to hunde. Holde layoutet væske er nøglen til at gøre deres hjem multifunktionelle.

Dobbelt duty møbler gør det muligt. Alsidig stykker som en modulopbygget sofa og udvide sofabord kan hurtigt forvandle Hills dagligstue til en spisestue. Se opbevaring væg på tværs fra fjernsynet? Det skjuler en Murphy seng.

Arbejde hver krog


Denne lille rede gør de fleste af alle afkroge at oprette tre separate opholdsområder.

En lille fordybning i hjørnet skaber det perfekte sted for en seng og ekstra lagerplads.

Foran køkkenet indgang, et plaster på vægplads bliver en hyggelig morgenmad krog.

Overfor spisebordet er en kærlighed sæde, der etablerer stuen. Et tæppe foran øger følelsen af ​​adskillelse mellem alle tre områder.

Genoverveje fodenden af ​​sengen


Placering af møbler nær foden af ​​din seng er en anden god måde at skabe en lille adskillelse mellem stue og soveværelse. Du kan bruge en sofa eller skrivebord, eller begge dele som vist i denne lyse og farverige mikro-loft i centrum af Los Angeles.

Har dit studie har en hall indgangen? Hold din vigtigste boligareal kabelrod ved at holde lagring og visning møbler i opgangen.

Design Mål værd at investeringen


Hvis du ejer dit studie lejlighed, overveje at investere i smarte indbyggede funktioner og fleksible møbler. Funktioner som disse vil ikke kun gøre din plads føler enorm, men kan også tilføje værdi til dit hjem, når det er tid til at sælge.

Her er nogle design mål at inspirere. Dette studie i NYC første mikro-højhus tegnet af nArchitects funktioner omdanne møbler og integreret lagring, der maksimerer firkantede optagelser.

Den indbyggede skabsvæg bag sofaen skjuler en Murphy seng. Enheden under TV giver ekstra plads til at holde ting ude af syne. Innovative løsninger som den dobbelt told sofabord og ekspanderende køkken konsol skabe mere plads til spisning eller arbejder.

Lave lofter? Intet problem!


Opdeling plads til forskellige anvendelser i en kasseformet studie med lave lofter kun synes udfordrende.

Tricket er at bruge de rigtige møbler. Dette hotel i San Francisco mikro-loft er dekoreret med en blanding af lav-profil og langbenet fund. Møblementet ikke tager en masse lodret plads, så loftet vises højere.

Det er let at kopiere layout placerer en fuld størrelse seng i nærheden af ​​en lav profil sofa til at skabe ekstra siddepladser. En rumdeler i spidsen af ​​sengen er den højeste objekt i lejligheden. Det skærer ud en spisestue krog dekoreret med industriel-inspirerede møbler.

Gardiner? Ja venligst!


Syge af at se på køkkenet, mens i sengen? Du kan lave dit soveværelse føle sig mere privat med en skillevæg.

Der er en række ting, der vil få arbejdet gjort, fra folde skærme til indbyggede skydedøre. Men vi foretrækker enkelheden i denne rumdeler gardin spottet i en lejlighed på White Stone Studios i Phoenix.

Dette 450 kvadratfod boligen har også en 200 kvadratfod værftet.

Hej One Bedroom

Turning din cookie cutter studie i en chic etværelses lejlighed er fuldt ud muligt med et par vigtige brikker. Tre standout elementer forvandlet denne tidligere crash pad i en juvel boks hjem.

Først er det IKEA Kallax bogreol (det koster kun $ 200!), Som skåret ud i soveværelset. Hvis du leder efter en løsning, der ikke vil blokere for sollyset, denne enhed er den perfekte lille rum partition. Det giver også praktisk opbevaring, som næsten hver lejlighed har brug for.

Dernæst en dejlig, stor ikat tæppe forankrer stuen. Da væggene er nøgne, den farverige gulvbelægning gør en stor elegant erklæring.

Hvad er det stykke de modstand ? Den Lucite opbevaring brystet. Da emnet er krystalklart, ser det ikke ud til at tage op gulvplads.

You may also like