Skip to main content

Sådan Tilpas en lejlighed leje på budget

Interior design entusiaster kender godt, hvor langt kraften i et eftertænksomt-stil og kunstfærdigt arrangeret hjem kan tage os-det motiverer, stimulerer og inspirerer os hver eneste dag, samt showcases vores unikke personlighed til nogen inviterer vi forbi.

Men hvis du ligesom så mange, der lever i et lejet hus eller lejlighed, så det kan føles som lidt af en udfordring at tilpasse og personliggøre dit hjem til perfektion uden at forstyrre udlejer. Heldigvis er det faktisk meget nemmere end du måske tror at dyrke din perfekte interiør, selv i et lejet rum.

Hvis du ønsker at gøre din leje et sandt billede af din personlige stil, skal du følge disse enkle (og reversible!) Tips til at tilpasse dit hjem.

Indarbejde Aftagelig Wallpaper


Tapet er at se en større opblomstring i det indvendige design scene, og det er en killer måde at forvandle udseendet af dit hjem. Hvis du bekymre dig, at du ikke vil være i stand til at fjerne det, når det drejer sig tid til at bevæge sig, ikke ærgre sig! Disse dage, er der et væld af super smarte og meget aftagelige tapet, der kan arbejde design magi og fjernes uden at efterlade spor, når det er tid til en ny plads.

Skift Up Your Belysning

Dit hjem belysning bærer en masse vægt, når det kommer til at dyrke dit look samlede vibe. Hvis du i øjeblikket arbejder med forældede lamper, eller simpel belysning du ikke kan lide, bytte dem ud til et nyt vedhæng lys eller geometrisk lysekrone, som denne trendy én fra Sarah Stacey design i hurtigt og fuldstændigt at transformere din æstetiske.

Opdater dine tæpper

Ikke alene har tæpper med det samme varme op dit design, men de er også en killer måde at fremvise din personlighed. Og der er så mange forskellige typer at vælge imellem på hvert prisniveau, at det er en leg at finde en, der er perfekt egnet til din stil sensibilitet. Bonuspoint hvis du lag to af dem ligesom dem på denne plads fra Triibe, efter en trendy touch.

Giv kærlighed til dine vægge

Tapet er ikke den eneste måde dine vægge kan forvandle dit look. Fra galleri vægge til fiber kunst, kan din væg indretning gøre en masse tunge løft på den personlige stil foran. Og hvis du har en plads i din leje, som du søger mere klart at definere, som denne espressobar fra Design Kærlighed Fest, der integrerer et galleri væg er en utrolig enkel og effektiv måde at gøre det.

Forkæl dine vinduer

Uanset om du vælger lys og luftig eller lang og dramatisk, dit vindue behandlinger er en no-fail måde at forbedre dit udseende. Og hvis du ligesom så mange af os, der arbejder med mindre firkantede optagelser, end vi gerne vil, du installerer din gardinstang højt over vinduerne og investere i ekstra lange gardiner, ligesom de bløde lyserøde dem vist her fra Suzy hætteløse, vil alvorligt maksimere din visuelle rum ved at gøre dine lofter synes højere.

Spil med planter

Planter er uovertruffen i deres evne til at gøre et hus føles som et hjem. De rense din luft, tilføje tekstur til din æstetiske, og indgyde dit rum med alle mulige feel good vibes. Plus, er de vaser og containere, de er afholdt i pakket med masser af personlig indretning potentiale.

Skift Up Your Hardware

Meget af det kabinet, der kommer med leje boliger lader meget tilbage at ønske. Og mens du sandsynligvis ikke kan installere helt nye tilpassede kabinetter uden at forstyrre din udlejer, kan du forbedre betydeligt deres stil blot ved at ændre hardwaren. Fra sofistikeret læder trækker, ligesom disse fra Emery Gray Design i finurlige agat drejeknapper, der er uendelige sorter at vælge imellem.

Bring It med bøger

Bogelskere, fryde! Ud over at fodre dig med viden og udvide dit perspektiv, kan dine yndlingsbøger også betydeligt forbedre dit hjem stil. Hvis du ikke har en bogreol, overveje at installere nogle flydende hylder som disse fra ikke bare en Husmor til en lav vedligeholdelse, diskret måde at vise dine foretrukne historier.

Opdater dit badeværelser Kampprogram

Fordi det kan være så dyrt, badeværelser er ofte det sidste sted en udlejer vil bord over penge til renoveringer. Hvis din ser kedelig eller forældet, alt hvad du behøver for at opdatere dit look er nogle nye armaturer. Messing og guld badeværelse inventar, ligesom disse luxe dem fra Marcus Design, er super populære lige nu, men alt fra mat sort til børstet sølv kan gøre underværker på at forbedre dit badeværelse overordnede udseende.

Sætte Storage til arbejde

Leder du efter en måde at få organiseret og maksimere din stil på samme tid? Så indarbejde nogle smarte lagerenheder til at huse dine diverse. Ikke alene vil de sikre dit sted forbliver pæn og ryddelig, men de kommer også læsset med potentiale til at vise dine foretrukne skatte. Bare tag et kig på disse slående Cubbies fra et la mode.

You may also like