Skip to main content

Lejlighed rhus fra bunden og på et budget

Flytning ind i din allerførste lejlighed er stor. Så er den to-do liste, især hvis du udsmykning fra bunden – og på et budget. Før du gør noget, skal du sørge for at ændre din adresse med USPS . Når du har gjort det, er du klar til at tænke på at dekorere din nye lejlighed. Disse lejlighed udsmykning ideer kommer med en grundlæggende indkøbsliste at komme i gang. Listen fokuserer på de elementer i hvert værelse, der skaber den største bang for dit budget.

Når man flytter ind i en ny lejlighed, din første opgave er at vælge to rum, du ønsker at prioritere først. Stuen og soveværelset er sandsynligvis de to vigtigste rum i dit sted. De kan også være de to værelser, der kræver mest investering. Uanset hvilke værelser du ønsker at tackle først, visualisere, hvordan du skal bruge rummet for at give det. Fokus på kvalitet frem for kvantitet. For at komme i gang, tage et kig på disse lejlighed udsmykning idéer og se, hvilke give dig de mest inspiration.

Generel lejlighed udsmykning idéer

Lejlighed rhus fra bunden og på et budget

Der er et par elementer, du bør overveje at tilføje til alle rum i lejligheden. De er overkommelige, og de gør en stor forskel i udseendet af rummet.

Generel indkøbsliste til din nye lejlighed:

 • Vindue behandlinger for hvert rum
 • To lysarmaturer per værelse

vindue behandlinger

Intet gør et værelse ser ufærdige hurtigere end nøgne vinduer. For ikke at nævne, vil du være mangler i privatlivets fred. Uanset om du går med blinds eller simple gardiner og en gardinstang, skal du sørge for at tilføje vindue behandlinger til hvert rum i dit nye lejlighed. Ved ikke, hvad slags til at købe? Vælg en enkel neutral nuance. Du kan altid tilføje en anden gardin panel i et geometrisk print eller fed farve.

belysningsarmaturer

Bytte ud kedelige, grundlæggende lamper kan gøre en enorm forskel i, hvordan dit værelse ser ud og fungerer. Nogle belysning stativet ideer kan nævnes:

 • Pendellamper
 • En mere elegant, udskiftning overhead lys armatur
 • Wall sconces
 • bordlamper
 • Et gulv lampe
 • Batteridrevet, LED under-kabinet belysning

Som en tommelfingerregel, så prøv at have to forskellige lyskilder i hvert værelse. For eksempel tilføje en gulvlampe og en overhead lys armatur i din stue, en bordlampe og en pendant i dit soveværelse og en overhead lys armatur og under-kabinet belysning i dit køkken.

Køb alle inventar på en gang at skabe en følelse af flow i lejligheden. Hvis du er handy, kan du installere dem selv. Eller hvis du foretrækker ikke at arbejde med el, kalder en elektriker eller drage fordel af Amazons nye hjem tjeneste linje.

Lejlighed udsmykning ideer til din nye indgangsparti

Har du en udpeget indgangen? Gør brug af rummet ved at tilføje nogle funktioner til det.

Entryway indkøbsliste:

 • En smal bord, skab eller bænk
 • Et spejl
 • Wall kroge

Smal bord, skab eller bænk

Dette vil være dit indgangsparti omdrejningspunkt og catch-all for nøgler, tasker og post. En smal punkt vil holde området fra følelse lukkede i. Kig efter et stykke, der har ekstra lagerplads ligesom skuffer, hylder eller skabe. Hvis du har brug for et sted at sidde og fjerne eller sætte på dine sko, overveje at tilføje en bænk, der kan fungere som en indgang bord og dressing bænk. Vælg en med opbevaring, eller en med høje ben, hvor du kan tuck i kurve til sko og andre genstande.

Spejl

Hæng et spejl over dit bord eller bænk. Et spejl tilføjer lodrette højde til indstillingen og giver dig mulighed for at give dig selv en check, når du kommer og går. Spejle også gør et stort stykke arbejde med at udvide små rum.

Wall kroge

Tilføj en serie af væg kroge eller en mur rack i din entryway at organisere jakker og rygsække. Hvis du har masser af mindre emner som paraplyer og hatte, hænge et lærred taske på en af ​​de kroge til at holde dem.

Lejlighed udsmykning ideer til stuen

Hvordan vil du bruge stuen? Det er sandsynligt, du skal bruge en kvalitet sofa og et sted at sparke fødderne op. Vil der være et TV i din stue? Hvor vil dine enheder hen?

Stue indkøbsliste:

 • Sofa
 • Sofabord eller skammel
 • Wall Art
 • TV kabinet / reol

Sofa

Sofaen er stjernen i stuen, så investere omhyggeligt. Det er klogt at vælge den største, du kan passe ind i rummet. Må ikke ærgre sig, hvis du har at gøre med en lille stue; der er masser af små lejlighed sofaer, der er lige så stilfuld og komfortabel som større virksomheder. Hvis dit budget er begrænset, gå brugte shopping til din sofa. Ældre eller vintage sofaer er godt lavet, og du kan altid smide en slipcover på én til at opfriske det op.

Kaffebord

Det næste stykke at overveje bør tjene double-duty: sofabordet. Må ikke føler sig begrænset af ordet ”bord”, enten; en skammel er en stor erstatning. Hvis pladsen tillader det, skal du vælge en smal, rektangulær skammel, der fungerer som en bænk eller et bord. Du kan tilføje en bakke på toppen for at sætte drikkevarer på. Hertil kommer, at mange ottomans kommer med indvendig opbevaring til tæpper og magasiner.

Wall Art

Du har sikkert en stor hvid væg bag din sofa plads til at beskæftige sig med. Hvis du leje, kan maleri eller tapetsering ikke være mulig. Men strategisk placere en samling af genstande eller indrammede billeder, galleri-stil, kan være alt du har brug for. Alternativt hænge et tæppe eller tæppe på væggen for at tilføje nogle farve og tekstur til din stue.

TV kabinet

Et medie eller tv-skab er en stor møblet at medtage i din oprindelige stue udsmykning planen, selvom du vægmontering dit TV. Det tilføjer opbevaring til din stue til mere end bare dine medier. Vælg en smal stil med masser af hylder, låger og skuffer til optimal udnyttelse af rummet.

Lejlighed udsmykning ideer til køkken / spisestue

Du har måske en udpeget spiseplads, eller måske bare en lille morgenmad krog eller et køkken med en ø og barstole. Hvorom alting er, er der et par væsentlige punkter for at gøre mest muligt ud af din spisestue og køkken.

Køkken / spisestue indkøbsliste:

 • Et bord og stole
 • bordløber

Bord og stole

Vælg en alsidig tabel, der kan tjene mange formål – du vil bruge det ofte. Splurge på bordet og kigge efter brugte stole, hvis du ikke har råd begge. Hvis dit køkken vil fungere som din spiseplads, også, så overveje at tilføje en af ​​disse køkken ø ideer med afføring eller en høj bar tabel i stedet for et spisebord. En højere tabel opsætning kan fungere som din spisning og morgenmad bordet, mad prep og opbevaring plet og mini kontorlokaler.

bordløber

En bordløber er en lang strimmel af stof, der tilføjer en pop af farve eller stil til dit bord. I modsætning til en dug, der dækker hele overfladen, en bordløber tilføjer en stribe ned tabellen for en mere moderne føler. Blot herunder en løber kan tilføje en følelse af design til dit bord og gøre din borddækning mere interessant.

Lejlighed udsmykning ideer til soveværelset

Dit soveværelse bør være dit fristed. Fokus på at holde den plads, overskueligt, indbydende og afslappende. Må ikke falde i fælden med at købe en hel soveværelse sæt; det er bedre at have en sublim seng og en eller to sengelamper end en overbelastet, seks-stykke soveværelse sæt.

Ny lejlighed indkøbsliste til soveværelset:

 • Madras
 • headboard
 • Nightstand (eller to)
 • Closet organisation poster

Madras

Invester i den bedste og mest komfortable madras du har råd til. Efter alt, vil du bruge mere tid på din madras end noget andet sted i din nye lejlighed. Gem dine kreative budgetlægning for resten af ​​rummet.

headboard

En hovedgærde er cool, moderne og perfekt til små soveværelser. Selv hvis du ikke har plads eller budget for en Ramme, aldrig springe hovedgærdet; det fuldender udseendet af dit soveværelse som intet andet. Hvis kontanter er stram, så tjek disse Hovedgavl ideer.

sengelamper

Afhængig af størrelsen af ​​din nye soveværelse, kan du vælge en lille sidebord eller en traditionel natbord. Må ikke føler at du er nødt til at få et matchende par, enten; blanding og matching sengelamper er et sjovt design valg.

Closet organisation

Hvis du ikke bruger dit skab effektivt, tøj, sko og diverse poster vil uundgåeligt ende i dit soveværelse plads. Et par skab organisation elementer til at overveje, er:

 • Hængende sko organizer (fantastisk til mere end blot sko)
 • Kasser eller siloer
 • Dørmonterede organisatorer
 • hylder
 • Kroge

For flere ideer til, hvordan man kan organisere dit skab, især hvis det er en lille en, så tjek disse lille skab og ingen skab ideer.

Start med disse væsentlige og leve med dem for en stund. Efterhånden som du kommer til at kende din nye lejlighed, vil du komme med ideer om, hvad du ellers kan få brug for. Fortsæt med at lag dit rum med flere emner som dit budget tillader. Hvilke værelser vil du dekorere først i din nye lejlighed?

You may also like