Skip to main content

5 manieren om een ​​Small-Space Mirror Gebruik

Probeer een wraparound spiegel Om echt diepte toe te voegen aan uw ruimte, probeer het toevoegen van twee spiegels op aangrenzende muren. Dit creëert geometrische belang, met meerdere graden van reflectie. Meer omliggende spiegels alleen toe te voegen aan het effect. Wraparound spiegels werken in een huis stijl. Maar zoals de foto hierboven laat, wraparound spiegels paar vormt met een zeer getextureerde muur. De geweven muur voegt visuele rente en contrast met de strakke stijl van de spiegel. Het gebruik van spiegels is een van de beste manieren om een ​​kleine ruimte groter lijken, maar je hoeft niet om daar te stoppen.

Heeft u een kleine ruimte die je wanhopig willen kijken groter? Een gemakkelijke manier om de visuele ruimte toe te voegen aan een kamer is dat klassieke cheat: het toevoegen van een kleine ruimte spiegel.

Het toevoegen van een spiegel kan letterlijk het dubbele van de ruimte visueel. Maar in plaats van het installeren van spiegels tegen wil en dank, zijn er verschillende manieren om met spiegels die nog kijken stijlvolle functioneel gebruiken. Van het plaatsen van de spiegel in onconventionele plaatsen zoals op het plafond voor het gebruik van gesegmenteerde full-wall spiegels, deze spiegel ideeën zijn grote manieren om stijl toe te voegen, terwijl het maken van een kamer kijken groter.

Verleng spiegels in onconventionele manieren

Het hebben van een kleine ruimte kan betekenen wat funky muur ruimten, zoals dramatische afgeschuinde daken. In gevallen als deze, kunt u spiegels snijden specifiek naar de ruimte te passen.

De voordelen van het zetten van een kleine ruimte spiegel, zoals dit in een ruimte zijn tweeledig: het zorgt voor een unieke, funky look, en dat betekent dat er veel meer spiegel om visueel het gebied uit te breiden. Als het gaat om kleine kamers, het is allemaal over het gebruik van elke laatste inch van de ruimte, en dit idee zorgt voor optimaal gebruik van dat concept.

Zet spiegels aan het plafond

Een kenmerk van kleinere ruimtes is dat je veel ruimte op de muur om te werken met niet kunnen hebben. Wat je hebben, kunnen door uw meest gewaardeerde kunst of geliefde foto’s worden genomen. Dus als je jezelf in die positie, probeer het toevoegen van een spiegel aan het plafond. Bovenstaande foto toont hoe het eigenlijk kan het openstellen van de ruimte vanaf de top.

Een verzonken spiegel kijkt als het behoort in het ontwerp. Wanneer een uitgespaard spiegel niet mogelijk is, proberen voor een vlakke spiegel zonder lijst dat past in de omringende plafond.

Gebruik een full-wall small-ruimte spiegel

En dan is er de oude stand-by favoriet: een full-spiegelwand. Deze zijn ongelooflijk effectief in het visuele expansie, omdat ze de illusie dat je mist een muur en op zoek naar een heel ander ruimte te geven.

U kunt echter nog steeds creatief met de full-muur kleine ruimte spiegel concept. Een populaire keuze toevoegen van een rasterpatroon, waarbij de spiegel een aantal strakke geometrie geeft. Het toevoegen van een verontruste tintje aan de spiegel is ook een geweldige manier om het te personaliseren, zoals in de foto hierboven.

Gebruik grote, ingelijste spiegels

Om meer klassieke gaan, plaats een grote, ingelijste spiegel op een muur. Door het toevoegen van een frame met een grote spiegel, kunt u de stijl van de ruimte in de spiegel zelf op te nemen.

Zo kan een rustieke ruimte is een versleten houten spiegellijst gebruiken. Een bedrijfsruimte kan een metalen frame gebruiken. Een moderne ruimte kan een dun, minimalistisch kader gebruiken. En een kunstzinnige ruimte kan een felgekleurde spiegellijst gebruiken. Een eenvoudige frame zorgt voor eenvoudige aanpassing op een kleine ruimte spiegel.

Probeer een wraparound spiegel

Om echt diepte toe te voegen aan uw ruimte, probeer het toevoegen van twee spiegels op aangrenzende muren. Dit creëert geometrische belang, met meerdere graden van reflectie. Meer omliggende spiegels alleen toe te voegen aan het effect.

Wraparound spiegels werken in een huis stijl. Maar zoals de foto hierboven laat, wraparound spiegels paar vormt met een zeer getextureerde muur. De geweven muur voegt visuele rente en contrast met de strakke stijl van de spiegel.

Het gebruik van spiegels is een van de beste manieren om een ​​kleine ruimte groter lijken, maar je hoeft niet om daar te stoppen.

You may also like